badelande

Drømmer I allerede nu om næste års sommerferie? Så har vi fundet vores allerbedste BESTIL 2015 NU destinationer. Som altid får I naturligvis prisgaranti og er garanteret den billigste pris med BEST BUY LÆS MERE HER


Sommerferien er den allerbedste tid på året for mange familier, og vi glæder os til at danne rammen om jeres næste familieferie. Der er lige så mange ferieønsker, som der er familier og om end det er Italien eller Spanien, camping eller ferielejlighed, kør-selv eller fly – så kan vi hjælpe jer!

 


Italien

produktfoto

Valbella

Bibione, Adriaterhavskysten

Valbella er Bibiones stolthed og et paradis for børn. Lejlighedshotellet er det ideelle feriested for børnefamilier, store som små. Valbella er kendt som stedet med de 12 pools i alle forskellige størrelser.

Det siger gæsterne om Valbella:
"Valbella er et fantastisk sted for alle børn og ældre par, der vil nyde det. Dejlige pools og ja et dejligt sted. Vi vender helt sikkert tilbage næste år." Familien Bro.

Pris v. 2-8 pers. Fra

kr. 2.200,-

Bestil grøn
produktfoto

Camping San Francesco

Caorle, Adriaterhavskysten

Der er 4 store pools med børnepools, vandrutsjebane mod betaling, restauranter og pizzeria, bar, supermarked med rigtig slagter og fiskemand, minigolf, tennis, fodbold- og volleyballbaner-helt fantastisk.

Det siger gæsterne om Camping San Francesco:
"Der var ikke 2 kedelige minutter for børnene. Om dagen var der fuld fart på ved stranden, en af de mange pools eller på hoppeborgen." Familien Ottosen.

Pris v. 2-6 pers. Fra

kr. 3.130,-

Bestil grøn
produktfoto

Camping Union Lido

Cavallino, Adriaterhavskysten

Camping Union Lido har simpelthen alt, hvad hjertet kan begære af faciliteter. Pladsen har supermarkeder, restauranter, naturlegeplads, boldbaner, grønthandel, tøjforretninger og meget meget mere. Der er ikke mindre end 2 store pool-områder.

Det siger gæsterne om Camping Union Lido:
"Der skete jo alt for børnene så svært at sige hvad der var bedst!! De spillede fodbold var ved stranden og super pools som de boltrede sig i!!" Familien Hansen.

Pris v. 2-7 pers. Fra

kr. 4.930,-

Bestil grøn
produktfoto

Camping Ca'Savio

Ca`Savio, Adriaterhavskysten

Camping Ca'Savio er og har altid været en af de absolutte favoritter blandt vores gæster. Her er der mange, som kommer igen, år efter år, simpelthen fordi børnene elsker stedet! Pladsen ligger direkte ned til en fantastisk sandstrand, hvor I kan få mange timer til at gå med at bade og sole jer.

Det siger gæsterne om Camping Ca'Savio:
"Super lækker plads med masser af aktiviteter og underholdning for både børn og voksne. Stort og velassorteret supermarked og venligt personale." Familien Falk.

Pris v. 2-7 pers. Fra

kr. 1.455,-

Bestil grøn
produktfoto

Camping Marina di Venezia

Cavallino, Adriaterhavskysten

Camping Marina di Venezia er det perfekte feriemål, hvis I vil kombinere en badeferie med storbyferie. Pladsen ligger perfekt blot 10 min fra Punta Sabbioni, hvorfra I kan tage vandbussen direkte ind til Piazza San Marco midt i Venedig. Campingpladsen byder på et af de største poolområder.

Det siger gæsterne om Camping Marina di Venezia:
"Der er en utrolig dejlig plads med super gode faciliteter. Pæne rene vogne og behagelige guider. Dejlige løberuter og det bedste vandland." Familien Wagner.

Pris v. 2-8 pers. Fra

kr. 6.230,-

Bestil grøn
produktfoto

Camping Ca'Pasquali

Cavallino, Adriaterhavskysten

Camping Ca’Pasquali er kendt og elsket. Pladsen ligger for enden af en vej, hvor der hele vejen ned er butikker, supermarkeder og restauranter, der i sig selv skaber en rigtig god feriestemning, inden I overhovedet når pladsen. Selve pladsen ligger direkte ned til den dejlige sandstrand.

Det siger gæsterne om Camping Ca'Pasquali:
"Man føler sig hjemme på pladsen og alle er simpelthen så rare og flinke. Det er et super underholdningsteam, som rigtig gerne ville snakke med os gæster. " Familien Fey.

Pris v. 2-6 pers. Fra

kr. 2.805,-

Bestil grøn
produktfoto

Camping Pra' delle Torri

Caorle, Adriaterhavskysten

Camping Pra' delle Torri ligger lidt udenfor Porto Santa Margherita. Her kan vi tilbyde gode rækkehuse, luksustelte og mobilhomes. Rækkehusene er godt indrettede, alle har en hyggelig terrasse med møbler og god plads på plænerne foran. 

Det siger gæsterne om Camping Pra' delle Torri:
"Vi havde to drenge med, som var vilde med poolen, fodboldbanen og aktivitetsbanen. Der er simpelthen noget for alle aldre."
Familien Poulsen.

Pris v. 2-7 pers. Fra

kr. 7.180,-

Bestil grøn
produktfoto

Camping Spiaggia e Mare

Porto Garibaldi, Adriaterhavskysten

Ønsker I den ideelle strandferie, så er Camping Spiaggia e Mare det helt perfekte sted. Denne super hyggelige plads ligger direkte ud til den børnevenlige strand, hvor Adriaterhavets rolige blågrønne vand møder den gyldne sandstrand.

Det siger gæsterne om Camping Spiaggia e Mare:
"Fantastisk dejlig og overskuelig campingplads . Rene og pæne bade og toiletter. Fine faciliteter for børn. Meget børnevenlig og ren badestrand." Familien Kapke-Hansen.

Pris v. 2-6 pers. Fra

kr. 1.530,-

Bestil grøn
produktfoto

Camping Bella Italia

Peschiera del Garda, Gardasøen

I kommer ikke til at kede jer på Bella Italia. Pladsen har et kæmpe stort og virkelig flot poolområde med 5 store pools, hvor det ene kun er til børn. Ved det centrale poolområde er der blevet anlagt en kunstig strand, sådan at det er muligt at få sand mellem tæerne.

Det siger gæsterne om Camping Bella Italia:
"Utrolig hyggeligt og trygt, både for børn og voksne. Alt i nærområdet tilstrækkeligt til at holde en skøn ferie."
Familien Raguse.


Pris v. 2-7 pers. Fra

kr. 2.020,-

Bestil grøn
produktfoto

Camping Cisano

Bardolino, Gardasøen

Camping Cisano San Vito er en stor og livlig campingplads, som ligger tæt på de smukke søbyer Bardolino og Lazise. Hovedattraktionen er det fantastiske poolanlæg, som tilbyder to swimmingpools, et børnebassin og to små vandrutsjebaner. 

Det siger gæsterne om Camping Cisano:
"Super dejlig telt med fast gulv til billige penge. Pladsen var skøn, som vi huskede den (4 år siden ) med små forbedringer, ny butik og nyt spisested." Familien Jensen.

Pris v. 2-6 pers. Fra

kr. 1.600,-

Bestil grøn

Kroatien

produktfoto

Camping Lanterna

Porec, Istrien

Camping Lanterna har ganske enkelt en formidabel beliggenhed, med et poolområde med børnepool, der ligger direkte ved vandkanten. På Camping Lanterna finder De 3 supermarkeder, 3 restauranter, en strandrestaurant og meget mere.

Det siger gæsterne om Camping Lanterna:
"Camping Lanterna er en fantastisk smuk campingplads med alt hvad hjertet begærer. Mange skønne gå/løbe/cykleture og et utal af forlystelser." Familien Thomsen.

Pris v. 2-7 pers. Fra

kr. 1.355,-

Bestil grøn
produktfoto

Camping Bijela Uvala

Porec, Istrien

Camping Bijela Uvala er én af de smukkeste campingpladser på halvøen Istrien. Den strækker sig over et kæmpestort areal med dejlig natur og byder på pool for børn og voksne, tennisbaner, supermarked, legeplads, bar, restaurant, mulighed for at ride og mange andre aktiviteter.

Det siger gæsterne om Camping Bijela Uvala:
"En dejlig, pæn og velholdt campingplads med supermarked, is-boder, bageri, restauranter mm. Stranden er ren og stedet emmer af ro." Familien Jensen.

Pris v. 2-7 pers. Fra

kr. 1.280,-

Bestil grøn
produktfoto

Camping Bi Village

Pula, Istrien

Camping Bi-Village ligger i Fazana ca. 7 km nord for Pula. Feriestedet blev indviet i 2000 og siden er der hvert år blevet tilføjet nye boliger og serviceydelser for at gøre Jeres ferie mere behagelig. Her finder i hyggelige rækkehuse, campingboliger og et stort poolområde.

Det siger gæsterne om Camping Bi Village:
"Campingpladsen var god for store og mindre børn. Noget for alle. Gode bademuligheder. Beliggenhed fin i forhold til stranden."
Familien Bech.

Pris v. 2-8 pers. Fra

kr. 1.355,-

Bestil grøn
produktfoto

Camping Park Umag

Umag, Istrien

Camping Park Umag har egen privat strand og et 800 m2 stort poolområde, der sikkert vil være børnenes favorit. Campingpladsen tilbyder, udover de skønne bademuligheder, et væld af aktiviteter, der nemt kan underholde små som store.

Det siger gæsterne om Camping Park Umag :
"Det er en fantastisk plads som er meget børnevenlig ! Vi tager helt sikkert gerne til Umag Park igen. Der er alt hvad man sådan lige behøver! " Familien Nielsen.

Pris v. 2-7 pers. Fra

kr. 1.650,-

Bestil grøn
produktfoto

Camping Solaris Beach Resort

Sibenik, Dalmatien

Solaris Hotel Resort er kæmpestort og består af ialt 5 hoteller, campingplads og ferielejligheder. Det ligger 80 km nord for Split. Der tilbydes et overvældende antal aktiviteter, restauranter, barer, forretninger og meget mere. Vi har her valgt at tilbyde boliger på campingpladsen, i lejligheder samt på nogle af hotellerne.

Det siger gæsterne om Camping Solaris Beach Resort:
"Vores 3 unger var vilde med de mange pools, mange børn på deres egen alder og især m minigolfbanen som var ud over det sædvanlige! " Familien Haarh.

Pris v. 2-7 pers. Fra

kr. 3.055,-

Bestil grøn
produktfoto

Camping Zaton

Zadar, Dalmatien

Camping Zaton ligger i Dalmatien ca. 15 km fra byen Zadar, der er en hyggelig, gammel romersk by. Her kan I gå rundt i den gamle bydel bygget op omkring et romersk forum. Fra campingpladsens bagindgang er det muligt at gå ind til den gamle brostensbelagte by Nin, der endda er en af de ældste havnebyer i Kroatien.

Det siger gæsterne om Camping Zaton:
"Perfekt familie campingplads med mange muligheder for at udfolde sig. Børnene nød poolen og vi voksne var mere til stranden. Altid rent og ryddeligt. " Familien Poulsen.

Pris v. 2-7 pers. Fra

kr. 1.530,-

Bestil grøn

Frankrig

produktfoto

Camping Californie Plage

Vias Plage, Languedoc

Camping Californie Plage ligger direkte til stranden og er en campingplads som gennem de seneste år har gennemgået en del renoveringer. Campingpladsen er en god børneplads. Her er plads til at spille bold og lige udenfor pladsen ligger et lille handelsområde.

Det siger gæsterne om Camping Californie Plage:
"En rigtig dejlig plads, (let at finde og gode tilkørsels forhold, med et meget venligt personale). En plads man har lyst til at besøge igen" Familien Poulsen.

Pris v. 2-6 pers. Fra

kr. 1.775,-

Bestil grøn
produktfoto

Cannes Verrerie

Cannes, Den franske Riviera

Cannes Verrerie ligger stort set på stranden i Cannes La Bocca kun adskilt af kystvejen og togbanen. Den dejlige pool i haven danner en god ramme om en del af ferien. Med alle former for butikker, restauranter, barer m.m. indenfor gåafstand, kan I godt lade bilen holde i garagen

Det siger gæsterne om Cannes Verrerie:
"Et dejligt feriested, med mange  gode bademuligheder. Vi benyttede swimmingpoolen og havet. Det var nemt at gå til vandet via en tunnel" Familien Mehlsen.

Pris v. 2-7 pers. Fra

kr. 4.415,-

Bestil grøn
produktfoto

Camping Nouvelle Floride

Marseillan Plage, Languedoc

Camping Les Mediterranées består af de to campingpladser Camping Nouvelle Floride og Camping Charlemagne. Stedet er et imponerende flot campingområde beliggende direkte ned til stranden. Pladsen har et dejligt poolområde med en sjov vandrutschebane.

Det siger gæsterne om Camping Nouvelle Floride:
"Vi oplevede fin betjening, der var styr på tingene og personalet kunne tale fint engelsk.  Campingpladsen havde alt hvad man kunne ønske." Familien Brusgaard.

Pris v. 2-6 pers. Fra

kr. 3.190,-

Bestil grøn
produktfoto

Le Crystal

Valras Plage, Languedoc

Kun 1400 m fra det skønne Middelhav ligger feriestedet Le Crystal. Feriestedet tilbyder sine gæster dejlige og moderne lejligheder. Feriestedet ligger desuden kun et stenkast fra byen - hvor den ægte riviera stemning findes. Her er et væld af restauranter og butikker.

Det siger gæsterne om Le Crystal:
"Dejligt centralt beliggende hotel i rolige omgivelser. Kort til by og handel. Vi havde en dejlig uge og turen til den gamle bydel var fantastisk." Familien Bolstad.

Pris v. 2-6 pers. Fra

kr. 3.564,-

Bestil grøn
produktfoto

Camping de la Yole

Valras Plage, Languedoc

Camping de la Yole ligger i Valras-Plage i dejlige skovlignende omgivelser. Pladsen egner sig rigtig godt til børnefamilier.Terrænet er nogle steder kuperet, men det er kun med til at gøre omgivelserne endnu mere spændende.

Det siger gæsterne om Camping de la Yole:
"En forholdsvis stor campingplads med 5 stjerner. Der var mange gode ting. Vi boede i et "recykling" mobilhome. Godt concept. Vi havde eget bad og wc." Familien Aggerholm.

Pris v. 2-6 pers. Fra

kr. 1.280,-

Bestil grøn
produktfoto

Camping Prairies de la Mer

Port Grimaud, Den franske Riviera

Med sin beliggenhed midt imellem St. Tropez og Ste. Maxime er Camping Prairies ved Port Grimaud et absolut trækplaster for dem, der elsker den eksklusive og smukke franske Riviera. Campingpladsen er placeret helt ned til en dejlig sandstrand.Det siger gæsterne om Camping Prairies de la Mer:
"Dejligt feriested. Vi blev modtaget venligt og imødekommende. Pladsen er stor - men fint skiltet,. Mange faciliteter - men det var mest stranden, der trak." Familien Sørensen.

Pris v. 2-7 pers. Fra

kr. 5.520,-

Bestil grøn
produktfoto

Camping Les Sablons

Portiragnes Plage, Languedoc

Direkte beliggende til Languedoc Roussillons brede sandstrande finder I den lille badeby Portiragnes-Plage. Det er stedet for jer, der sætter pris på ferie for hele familien. Den gode beliggenhed er fantastisk.

Det siger gæsterne om Camping Les Sablons:
"Fin campingplads lige ud til vandet. Mange aktiviteter. Vi benyttede bl.a. tennis og bueskydning. Vi fik fin modtagelse og vejledning af de lokale Roan folk." Familien Sørensen.

Pris v. 2-7 pers. Fra

kr. 1.455,-

Bestil grøn
Bestil grøn

Cannes Villa Francia

Cannes, Den franske Riviera

Cannes Francia blev oprindeligt bygget af en italiener, hvilket har givet stedet en helt speciel personlighed, præget af mange smukke blomster, appelsintræer, palmer, små stier mellem husene og den helt specielle pool.

Det siger gæsterne om Cannes Villa Francia:
"Efter 15 år på Cannes Villa Francia finder vi stedet perfekt til 3 ugers afslapning til rimelig pris i venlige omgivelser og med perfekt beliggenhed." Familien Berthelin.

Pris v. 2-7 pers. Fra

kr. 7.025,-

Bestil grøn

Spanien

produktfoto

Camping el Delfin Verde

Torroella de Montgri, Costa Brava

Søger I en campingplads med alverdens aktiviteter, som ligger tæt ved stranden, kan vi varmt anbefale Camping El Delfin Verde. Pladsen har et dejlig poolområde, der er formet som en delfin.

Det siger gæsterne om Camping el Delfin Verde :
"Lækker campingplads med alt hvad hjertet begærer. Overkommelig afstand til Barcelona. Stranden var dejlig og et skønt pool områder med livreddere." Familien Sølvsten.

Pris v. 2-6 pers. Fra

kr. 2.050,-

Bestil grøn
produktfoto

Camping Vendrell Platja

Coma Ruga, Costa Dorada

Ønsker I at holde ferie på en velholdt og flot campingplads med masser af muligheder, så er det her det sker og børnene vil elske det! Campingpladsen ligger ca. 10 min gang fra centrum af Calafell. 

Det siger gæsterne om Camping Vendrell Platja:
"Dejlig campingplads - ikke for stor. Fint mobilhome og skøn terrasse samt "forhave" God service på pladsen og velholdt. Fantastisk placering ift. lækker strand :-) " Familien Thomsen.

Pris v. 2-6 pers. Fra

kr. 3.610,-

Bestil grøn
produktfoto

Ronda IV

Fuengirola, Costa del Sol

Det dejlige lejlighedshotel, Ronda IV, ligger midt på strandpromenaden i Fuengirola. Lejlighederne er pæne og rustikke. I kommer nemt til centrum af Fungirola ad den hyggelige strandpromenade.

Det siger gæsterne om Ronda IV:
"Vi har boet på Ronda IV gennem flere år. Der er en dejlig lukket have med pool, gratis liggestole og poolbar med favorable priser. Der er 20 m til skøn strand." Familien Pedersen.

Pris v. 2-5 pers. Fra

kr. 3.385,-

Bestil grøn
produktfoto

Fuengirola Beach Apartamentos

Caorle, Adriaterhavskysten

Der er 4 store pools med børnepools, vandrutsjebane mod betaling, restauranter og pizzeria, bar, supermarked med rigtig slagter og fiskemand, minigolf, tennis, fodbold- og volleyballbaner-helt fantastisk.

Det siger gæsterne om Fuengirola Beach Apartamentos:
"Vi var der for strand, varme og afslapning, Hotellet var perfekt til det. Tæt på stranden, godt poolområde, god altan og på strandpromenaden." Familien Østergaard.

Pris v. 2-6 pers. Fra

kr. 3.770,-

Bestil grøn
produktfoto

Fontanellas Playa

Playa de Palma, Mallorca

Med en flot beliggenhed i den rolige ende af Playa de Palma, lige ud til den flotte sandstrand og kun 4 km fra lufthavnen, er det meget let at komme til Fontanellas Playa. Samtidig bor De ikke særligt langt fra Mallorcas meget hyggelige hovedstad Palma, som nemt besøges enten med lokalbus eller bil.

Det siger gæsterne om Fontanellas Playa:
"Dejlig placering på strandpromenaden med kort afstand til alle de muligheder, som Palma byder på. Personalet yder god service og er venligt." Familien Kjærgaard.

Pris v. 2-4 pers. Fra

kr. 5.240,-

Bestil grøn
produktfoto

Ferrera Beach

Cala D'Or, Mallorca

Ferrera Beach er et stort dejligt feriested, blot 50 m fra den dejlige Cala Ferrera strand, og kun 10 min. gang fra centrum af Cala Ferrera, hvor der er et spændende udvalg af butikker og restauranter. I byen er der et stort forlystelsesområde med hoppeborg, radiobiler og diverse forlystelsesaktiviteter, som er et stort hit hos børnefamilierne.

Det siger gæsterne om Ferrera Beach:
"Området byder på alsidig shopping, dejlig natur tæt på og gode spisesteder.Vi prøvede kun en af strandene og den var fin, der var rent og pænt i området. " Familien Nim.

Pris v. 2-4 pers. Fra

kr. 3.890,-

Bestil grøn
Se flere ferieboliger i Spanien. Klik her >>

De viste priser gælder for perioden 20/6 – 27/6 2015. Du kan altid klikke på feriestederne for at ændre perioden og se flere priser.

 
DANSK FRI FERIE som startside
Tilføj DANSK FRI FERIE til dine favoritter