Mallorca

Værd at vide om Flyferie

friferie.dk garanterer faste lave priser! Vi tilbyder Danmarks bedste og billigste dagspriser på flybilletter ved direkte bestilling hos os.

Hos friferie.dk kan I købe rejsen billigere end hos de traditionelle charterbureauer. Forskellen er blot, at I selv bestemmer, hvornår I vil rejse, og hvor lang tid I vil være afsted. Det er det - vi kalder CHARTERKILLER! Det kan gøres på forskellige måder. På de følgende sider forklarer vi hvordan. Det er enkelst at benytte vores “færdigpakket” koncept, hvor vi har samlet det hele for jer. I kan også lave en “Mix ‘n’ Match”, hvor I selv kan sidde og surfe rundt på vores sider og finde flybilletter og ferieboliger.

Mix ‘n’ match

Vi har sørget for, at I ikke behøver at søge nettet tyndt for den billigste rejse. Vi har nemlig alt, hvad I skal bruge. De billigste flybilletter og ferieboliger med prisgaranti. Start eksempelvis med at finde ferieboligen først og bagefter de billige flybilletter. Det er nemt, og der er tusindvis af kroner at spare, så der er flere penge til alt det sjove på ferien.

Find og Bestil fly her!

Vær opmærksom på, at lavpris flybilletter normalt ikke kan ændres eller annulleres, og at refundering p.g.a. sygdom kun kan finde sted, hvis der er tegnet afbestillingsforsikring. Hvis der fra luftfartsselskabet kommer ændringer af flyvetider, vil dette blive meddelt via mail, straks det kommer til vores kendskab. Check-in skal have fundet sted 1 time før planmæssig afgang ved rejser indenfor Europa.

Tips til en god Flyrejse:

opdateret helt indtil afrejse

De forskellige lufthavnes hjemmesider er spækket med nyttige informationer, og her kan I altid holde jer opdateret om eventuelle forsinkelser, og se hvornår check-in starter. Tag altid ud til lufthavnen i god tid før afrejse, specielt i højsæsonen, hvor der er allermest tryk på.

Pas og papirer

Det vigtigste udover billetterne er selvfølgelig at have et gyldigt pas. Vær opmærksom på, at for ikke-danske statsborgere, er det altid en god idé, at tjekke op på, om der skal bruges specielt visum for at rejse ind i det pågældende land, uanset om det er indenfor eller udenfor EU. Dette kan tjekkes ved at tage kontakt til det pågældende lands konsulat eller ambassade her i Danmark.

Forsikring

Forsikringer er altid en god idé at have, når I rejser udenlands. Tjek op med jeres forsikringsselskab, hvordan I er dækket. Det er bedre, at være dobbeltsikret end slet ikke sikret!

Vær omhyggelig ved bestilling

Vær meget omhyggelig når I indtaster navne på de rejsende. Stemmer det ikke overens med, hvad der står i passet, kan jeres flybillet i værste fald være ugyldig. Tjek altid jeres flybilletter, så snart I modtager dem og skulle der mod forventning være ind-sneget sig fejl, så kontakt friferie.dk da med det samme.


Mallorca

Find dine flybilletter let og enkelt

friferie.dk har udviklet en internetsøgemaskine, der kan kombinere søgning af flybilletter både hos de etablerede luftfartsselskaber som SAS, KLM og AirFrance, samt lavprisselskaber som Norwegian. Dette betyder, at I som kunder kun skal søge én gang for at finde ALLE tilbud på flytransport til de enkelte feriesteder.

Så nu er det for alvor blevet nemt at finde en billig flybillet, uanset om I ønsker en weekendtur til Paris eller sommerferien til Adriaterhavet.

Find og Bestil fly her!

Mallorca

En pris er IKKE altid en pris

Vær opmærksom på, at når et luftfartsselskab opgiver priserne på en flybillet, er det ofte UDEN lufthavnsskatterne og billetudstedelsesgebyrer er tillagt prisen. Bemærk, at priserne kan variere fra time til time, så for at kunne sikre den viste pris, kræves det, at flybilletterne betales straks ved bestillingen, enten med Dankort eller kreditkort.

Vi gør opmærksom på, at billetterne først er endeligt bekræftet, når billetterne er udstedt. Bemærk venligst, at mange luftfartsselskaber ikke tilbyder børnerabatter på deres laveste priser.

Klik her for at søge billige flybilletter

Mallorca

Fly'n'Drive

Flyv til feriestedet og lej en bil. Det er nemt, og prisen er fornuftig når det planlægges i god tid. En lejet bil giver jer mulighed for at tage på udflugter, giver jer friheden til selv at bestemme tempoet, eller køre til den strand eller det indkøbscenter I ønsker. friferie.dk arbejder sammen med SAS, KLM, AirFrance, Swiss og 120 andre velrenommerede luftfartsselskaber.

I kan altid finde den billigste dagspris på flybilletter til alle vores feriesteder. Husk, at på mange af friferie.dk's feriesteder, er det mulig at ankomme og afrejse på valgfrie ugedage. Det betyder, at I kan søge efter de absolut laveste priser på jeres ferie, og derved også tilpasse jeres ferielængde nøjagtig som I ønsker. Der tages forbehold for afgang - og ankomsttider.

Læs mere her!

 

Mallorca

Praktiske oplysninger

I skal tjekke jeres rejseplan, og sikre jer at alle navne og oplysninger er korrekte. Skulle der være uoverensstemmelser i rejsepapirerne, skal friferie.dk straks kontaktes på dansk@friferie.dk. Drejer det sig om flybilletter skal I kontakte post@flyprice.dk. For rejser indenfor Europa åbner check-in 2 timer før afgang, og skal være afsluttet senest 1 time før afgang. For rejser til eller via USA, åbner check-in 3 timer før afgang og lukker ca. 1 time før afgang.


Husk altid, at bruge kuffertmærker på al jeres bagage med tydeligt navn og adresse. Fyselskaberne har forskellige bagageregler. Nemmest er, at tjekke det pågældende flyselskabs hjemmeside for gældende regler. Er jeres bagage forsinket, bedes I straks henvende jer til "serviceskranken" i den lufthavn, som I er ankommet til. Her skal I udfylde en PIR-rapport. Det er vigtigt, at opgive adressen på jeres feriested samt evt. mobilnummer. I får udleveret kopi af PIR-rapporten som I skal gemme, indtil bagagen kommer frem til jer. Hvis I har tegnet en rejseforsikring, bør I tage kontakt til jeres forsikringsselskab for at høre om eventuelle erstatningsmuligheder.

 
DANSK FRI FERIE som startside
Tilføj DANSK FRI FERIE til dine favoritter