REJS PÅ FERIE MED 100% TRYGHED!

Er du dækket ind på din ferie? Når du bestiller din ferie, er det en god idé at undersøge om du er dækket ind udenlands hvis uheldet skulle være ude. Det Gule Sygesikringskort dækker kun sygdom på ferierejser i EU/EØS. Det Gule kort dækker for eksempel ikke, hvis du eller en I din famillie får brug for hjemtransport. Det er derfor vigtigt, at du har en rejseforsikring. Rejser du indenfor EU anbefaler vi at du medbringer Det Blå Sygesikringskort - dette kan du få via www.bogerservice.dk eller på dit lokale Bogerservicecenter. Husk at bestille det i god tid.

Har du spørgsmål til forsikringerne er du altid velkommen til at kontakte os på tel.: 70 15 41 41.

Mallorca

HVIS VI BLIVER FORSINKET PÅ VEJ DERNED

Friferie.dk kan igennem Gouda tilbyde en forsikring til dig, der gerne vil være dækket, i tilfælde af, at du uforskyldt og uforudseeligt møder for sent op til et offentligt eller et af rejsearrangøren arrangeret transportmiddel, og derfor efterfølgende skal indhente din rejserute.

Det kan hurtigt blive en bekostelig affære, hvis uheldet er ude, og man kommer for sent til krydstogtskibet, sit fly eller der opstår andre forhindringer som gør, at man bliver forsinket.

FORSIKRINGEN DÆKKER
Forsikringen dækker rimelige og nødvendige ekstraudgifter til hotelophold og fortæring med op til DKK 1.500 kr. per dag samt transport.

Pris for Forsinket Fremmøde Forsikring

Gældende i hele verden KUN kr. 79,-
Pr. Pers.

Se forsikringsbetingelserne her!


TILBAGE TIL DE ANDRE FORSIKRINGER

 
DANSK FRI FERIE som startside
Tilføj DANSK FRI FERIE til dine favoritter