Info/Vilkår
 

 Best of the Best

 Bo Godt

  · Albatross

  · Easy-a-Tent

  · Go4Camp

  · Go4Camp Economy

  · Go4Camp Premium

  · Happy Camp

  · Rent-a-tent

  · Roan Comfort Camp

 Børn på Ferie

 Campingpas

 Fortrydelsesret

 GUIDER

 Gavekort

 Reklamationer

 Roan i Kroatien

 Sådan bestilles ferien

 Tips & Råd

 Vi garanterer

 Vigtigt A-D

 Vigtigt E-P

 Vigtigt S-Å

 

 

Baby gratis!

Lillebror eller lillesøster skal da også med på ferie. Men sover de små hos mor og far - skal de ikke betale. Hos friferie.dk skal I nemlig ikke betale for et ekstra barn under 3 år, når barnet alligevel sover i forældrenes seng eller i en medbragt lift. I kan tage ét barn under 3 år gratis med udover det antal personer, ferieboligen er beregnet til. Dette tilbud gælder på alle de feriesteder, der i kataloget er mærket med "Gøjen Gratis".

God babyferie
Det skal dog bemærkes, at det ikke kan forventes, at ferieboligerne er specielt babyvenligt indrettede. Ved "Gøjen Gratis" forventes det, at De selv medbringer eller bestiller det fornødne, så jeres baby også får en god ferie.

B(j)ørnevenligt!
Vi, hos friferie.dk er glade for, at Rasmus Klump har valgt os, som sit rejsebureau. Han har, sammen med vore dygtige medarbejdere, været ude at se vore feriesteder an. En stor del af feriestederne blev Rasmus så glad for, at han har kaldt dem for "Rasmus Klump feriesteder".

Et Rasmus Klump Feriested

På et Rasmus Klump feriested vil der altid være én eller flere af følgende faciliteter for børn: pool, strand, legeplads, forskellige boldbaner m.m. og der vil ofte, i højsæsonen (jul.-aug.), være mange andre danske børn på ferie med friferie.dk. Kun når feriestederne opfylder nogle af disse krav, giver Rasmus dem lov til at bruge sit mærke - så hold øje med det, når I bestiller ferien. Vær opmærksom på, at hvis I ønsker at holde ferie et sted, hvor der er rigtig Klump-Klub, skal De vælge et sted, hvor friferie.dk har egne guider.

 
     
 
 
 
 
DANSK FRI FERIE som startside
Tilføj DANSK FRI FERIE til dine favoritter