Forside
 Inspiration
 Bestil feriebolig
 Bestil fly
 Bestil lejebil
 Om os
Binowo Park
Land: Polen   Område: Polen Nord   By: Szczecin

Direkte til badesøen Glinna finder De Binowo Park, der er en moderne og hyggelig bungalowpark i grønne omgivelser. De bor kun ca. 20 km fra Szczecin og har derfor god mulighed for at kombinere den rolige ferie med storbylivet. For de aktive tilbyder Binowo Park mulighed for udfoldelser i tennis, badminton og basket, og når sulten nærmer sig, er det skønne, grønne område ved søen oplagt til picnic-hygge. Da der kun er tekøkken i boligerne, har De mulighed for at nyde middagen på restauranten ved golfbanen kun 4 km fra Binowo Park. Hertil går en shuttle-bus (mod betaling) et par gange om dagen, hvis De skulle ønske at lade bilen stå. De kan købe greenfees med rabat på feriestedet. Området omkring Binowo Park har også en del at tilbyde. Blandt andet finder De en botanisk have ca. 8 km fra parken, og til det meget store og populære vandland Laguna Water Park har De kun ca. 15 km - børnene vil elske det!
Binowo Park Szczecin Polen Nord Polen

Bolig nr. Type Max pers.
L7200/100 Bungalow 3 vær. 6 Se mere

Flere oplysninger om
Binowo Park   -  Szczecin  -  Polen Nord  -  Polen Se mere


Her finder Du alle DANSK FRI FERIES ferieboliger, både Luksuscamping, Ferielejligheder og Hoteller. PRISFALD helt op til 30% og nu med 125% PRISGARANTI på alle vores populære feriesteder.

Vi arrangere naturligvis også færgebilletter, bustransport og lejebil vis du ønsker det.

Masser af nyheder i Italien, Frankrig & Kroatien. Og som noget nyt også ferieboliger på Mallorca, Gran Canaria, Rhodos, Kreta og Portugal.

DANSK FRI FERIE tilbyder nu også flybilletter overalt i Europa, USA, fjernøsten og resten af verden - Prøv vore nye internetsøgemaskine.
Her kan du altid finde den laveste flypris online - både blandt de traditionelle luftfartsselskaber som SAS, Swiss m.fl og "Low-Cost" som Maersk, Sterling m.fl.

Find lavpris flybilletter til Polen - Polen Nord - Szczecin her!

Er du på jagt efter de bedste priser, last minute restpladser og billige super tilbud på ferieboliger, luksus camping, hotel lejligheder i hele europa så besøg vores restplads side
© 2002 Copyright DANSK FRI FERIE A/S Brøndbyøstervej 84 DK-2605 Brøndby Telefon: (+45) 70 15 41 41