Bestil din kør-selv ferie

Her kan du finde og planlægge din næste bilferie. Du kan finde ferien ved enten at bruge søgefunktionen eller kortet til venstre, eller du kan lade dig inspirere af vores bedste rejsetips og tilbud nederst på siden.

Bil pakket og klar til ferie

Harzen

Kør-selv ferie til Tyskland

Kør-selv ferie i vores naboland Tyskland er mere populært end nogensinde før. Badelandene lige syd for grænsen besøges flittigt, og specielt Weissenhäuser Strand er en rigtig danskerfavorit. Bilferien kan også gå til naturoplevelser i Tysklands grønne hjerte Harzen, hvor eksempelvis Panoramic Bad Lauterberg er et godt udgangspunkt for aktiviteter i naturen. Er I til luksuscamping, er det sydlige Tyskland stedet. Her er temperaturen om sommeren lige så god som i Sydeuropa, og campingpladserne er af høj standard. Camping Lackenhäuser er med sine 4 stjerner et oplagt bud.                              

BESTIL KØR-SELV FERIE OG BILFERIE TIL TYSKLAND


Camping Bella Italia

Kør-selv ferie til Italien

Italien er og bliver danskernes foretrukne kør-selv rejsemål. Adriaterhavskysten eller Lidoen som den hedder i folkemunde, er med sine lange brede sandstrande altid et sikkert hit. Danskerpladsen Camping Ca'Savio er eksempelvis at finde på kysten. Gardasøen med sine mange hyggelige byer hele vejen rundt, står også højt på danskernes liste, og vi alle har vel nærmest prøvet en bilferie hertil på et eller andet tidspunkt af vores liv? Specielt Lazise og Peschiera er populære, og Camping Bella Italia er PLADSEN. Vil man til noget "knap så turistet" er Toscana stedet hvor kultur, natur og ferie smelter sammen.

BESTIL KØR-SELV FERIE OG BILFERIE TIL ITALIEN


Camping Lanterna

Kør-selv ferie til Kroatien

Kroatien er det nye "in" sted for Kør-selv ferie entusiaster. Kvaliteten er i top, og hvad enten I er til luksuscamping, ferielejlighed eller hotel, så opfylder Kroatien alle jeres ønsker. Istrien er det mest kendte område, hvor byerne Pula, Porec og Umag alle har fantastiske feriesteder. Camping Lanterna er en af de pladser som vores gæster har taget til sig, og her er aktiviteter for hele familien. Længere nede af kysten er Dalmatien, som er kendt som et godt sted at dykke, og her ligger mange små-øer, som er yndede udflugtsmål. Bo på eksempelvis kan være på Camping Zaton en af de bedste campingpladser Kroatien.

BESTIL KØR-SELV FERIE OG BILFERIE TIL KROATIEN


Camping de la Yole

Kør-selv ferie til Frankrig

I Frankrig har I et utal af muligheder for en rigtig god Kør-selv ferie. Ved hovedstaden Paris, kan I kombinere storbyferie med en tur i Disneyland, og kører I længere ned til Languedoc eller Den Franske Riviera, så er det brede sandstrande og palmer der danner rammerne om en rigtig Kør-selv badeferie. Skal vi fremhæve én campingplads her må det blive Camping de la Yole, den har simpelthen alt! De lidt mere historie og kulturinteresserede vil finde Normandiet spændende, og vinentusiaster vil føle sig helt hjemme i eksempelvis Alsace, hvor vinruten kan følges.

BESTIL KØR-SELV FERIE OG BILFERIE TIL FRANKRIG


 
DANSK FRI FERIE som startside
Tilføj DANSK FRI FERIE til dine favoritter