Om friferie.dk ferieformidling ApS

Friferie.dk er hele familien Danmarks foretrukne ferieboligformidler og har været det i over 20 år. Vi sørger for altid at tilbyde de rigtige produkter til den bedste pris, så vores gæster har den største fleksibilitet og frihed til selv at vælge hvordan ferien skal strikkes sammen. Derfor er to ferier ikke ens, og det ved vores dygtige rejsekonsulenter alt om. De sidder altid klar til at give jer gode tips og råd omkring hvordan netop jeres ferie bliver den bedste nogensinde.

Ønsker I at kombinere ferieboligen med transport eller andre tillægsydelser såsom liftkort og skileje, kan I gøre det gennem vores stærke samarbejde med www.danskfriferie.dk og www.skiferie.dk.

Når I rejser med friferie.dk er vi med jer hele vejen fra I bestiller rejsen til I sidder trygt og godt hjemme i Danmark igen. Vi er nemlig ikke blot tilfredse med at sælge jer rejsen, vi vil være kendt som det bureau der altid yder den bedste service og giver en personlig og venlig betjening.

Kort sagt, vi er til for at give jer en god ferie!

 


 
 

Besøg os
 

Åbningstider:
 

Mandag - torsdag: 9.00 - 17.00
Fredag: 9.00 - 16.00

 

 

Feriehuset, som vi kalder vores hyggelige hus, finder I i Brøndbyøster landsby, tæt på den dejlige Brøndbyskov. Kig forbi, hvis I vil bestille jeres ferie personligt.
 
Kørselsforklaring

 
 
 
DANSK FRI FERIE som startside
Tilføj DANSK FRI FERIE til dine favoritter