Badelande kort

Rabatter hos friferie.dk

Hos friferie.dk garanterer vi altid de bedste produkter til den laveste pris. Det forhindrer os dog ikke i at gøre tingene ENDNU billigere med de rabatter og andre tiltag vi kan tilbyde på udvalgte feriesteder. Her giver vi et lille overblik over de vigtigste:

TOTAL PRISGARANTI PÅ ALLE FERIEBOLIGER:

Vi var de første der i sin tid introducerede begrebet prisgaranti i rejsebranchen og lige siden dengang, har vi holdt fast i det. Det betyder at hvis I finder boligen til samme pris under samme betingelser, ved en anden dansk udbyder eller direkte gennem feriestedet, så matcher vi den pris.
I kan læse meget mere om vores prisgaranti og vores øvrige garantier, som vi giver jer med TOTAL PRISGARANTI
Læs mere om TOTAL PRISGARANTI her.

BESTIL 2 UGER, MEN BETAL KUN FOR 1 UGE

Kan I rejse i maj eller juni måned og have afsluttet ferien senest 9/7 og visse steder 16/7, får I 2 ugers ferie, men betaler kun for den ene. Tilbudet gælder alle Roan, Rent-a-Tent, Go4Camp luksustelte og mobilhomes i hele Europa. Husk, at bestille i rigtig god tid, da vi kun har et begrænset antal pladser til rådighed.

BESTIL NU og Spar!

Hos os bliver I belønnet når I bestiller jeres ferie tidligt. Der er ofte mellem 10-40% at spare hvis I er hurtigt ude. Det er der flere fordele ved, for det første sparer I en masse penge, som kan bruges på så meget andet, og så får I ofte lige præcis det I gerne vil have, i modsætning til at satse på at finde ferien i sidste øjeblik, hvor det måske ikke lige er top-feriestederne, der er tilbage.

BABY = GRATIS

Sover de små hos mor og far, skal de ikke betale. Mange steder koster en baby under 2 år nemlig ikke noget, hvis barnet sover i forældrenes seng eller i en medbragt lift. På disse steder kan I altså tage ét barn under 2 år med gratis ud over det antal personer, ferieboligen er beregnet til.

 

EKSKLUSIVE RABATTER, KUN TIL JER

Fordi vi har over 20 år på bagen, har vi opbygget gode venskaber over hele Europa med vores samarbejdspartnere. Det betyder i mange tilfælde at vi får rabatter som ingen andre rejsebureauer får. Det kommer naturligvis vores mange gæster til gode og det er vores måde at sige tak til jer på.

KUN 2 I BOLIGEN GIVER RABAT

Hos friferie.dk synes vi ikke det er rimeligt, at I skal betale fuld pris, hvis 2 personer lejer en feriebolig, som er beregnet til 3 eller flere. Derfor giver vi i disse tilfælde kr. 300,- i rabat ved leje af en uge eller mere.
Rabatten gives ikke på hoteller.

 
DANSK FRI FERIE som startside
Tilføj DANSK FRI FERIE til dine favoritter