Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Europas bedste badelande

Hos Friferie kan I vælge mellem Europas bedste badelande, hvor I får vilde vandrutsjebaner, børnepools, vandkanoner, bølgepools, spa og meget mere. Badelandene ligger i kort køreafstand fra Danmark, så I kan nemt snuppe en lille miniferie, når I trænger til det. Det gør badelandsferien oplagt året rundt.
Tag på badelandsferie til bl.a. Tyskland, Danmark, Holland og Frankrig, hvor der er garanti for sjov for store og små vandhunde. Alle badelande byder på sjove aktiviteter både ude og inde, så I kommer helt sikkert ikke til at kede jer. Børnene vil elske de store legelande, og hele familien kan prøve kræfter med f.eks. mountainbike og ridning. Se hele udvalget af tropiske badelande her på siden.
Badeland
Find inspiration her
Både badeland & storby
Kombinér badeland- & storbyferie. Oplev spændende Europæiske
Læs mere her
Oplev Viola i badeland
Følg med, når Viola tager på en sjov badelandsferie til Nordtyskland
Læs mere her
Populære Weissenhäuser
Tag på badelandsferie til den evige favorit Weissenhäuser Strand
Læs mere her
Påskeferie i badeland
Tag på badelandsferie med familien i påsken og få 100% badegaranti
Læs mere her
Find inspiration her
Kør-selv ferie & Luksuscamping. Danmarks bedste udvalg!
Hver uge finder vi et helt specielt tilbud frem til jer, hvor der er gode penge at spare. Så husk at kigge forbi og se om det er noget, der passer til lige netop jer!
Se ugens tilbud her
Sikker betaling
Friferie.dk er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening. Det betyder at du som kunde hos skiferie.dk er sikret økonomisk og dækket ind under hele rejsen.

Læs alt om badelandsferie

Badelandsferie for hele familien

Læs mere
I et badeland eller vandland samles hele familien til timevis af underholdning i gode faciliteter og med mange aktivitetsmuligheder. Der er vandsjov for alle familiens vandhunde, og I kan opleve vilde vandrutsjebaner, tropiske temperaturer og vandpjaskeri i poolen, samt nyde spabad, sauna og wellness-områder. De fleste badelande er tropisk inspireret med palmer, farverige fisk og virkelighedstro omgivelser, og I finder både vandlegetøj, opholdssteder og restauranter, som gør badelandene meget familievenlige.

De bedste badelande i Nordeuropa

Læs mere
Badelandene ligger i Nordeuropa i køreafstand fra Danmark, så I kommer nemt til de mange sjove aktiviteter, hvilket gør badelandene perfekte til en miniferie væk fra hverdagen. Der er et stort udvalg af forskellige badelande, så der findes helt sikkert også et badeland for jeres familie. Besøg Skandinaviens største vandland / badeland Lalandia Billund i Danmark eller bestil et ophold i de aktivitetsfyldte badelande i Tyskland og Holland. Prøv f.eks. Badeland Weissenhäuser Strand eller Badeland Bispingerheide i Nordtyskland. Vil I lidt længere sydpå, kan I også tage til Belgien, Frankrig og Tjekkiet.

Meget mere end et badeland

Læs mere
Foruden et fantastisk indendørs vandland byder et badeland på et væld af aktiviteter. Børnene kan deltage i workshops og lege med dyr på gården, mens familien kan konkurrere mod hinanden i diverse sportsaktiviteter. Alle badelandene ligger i naturskønne omgivelser, hvor I kan gå lange ture tæt på strand, naturparker og mange andre smukke oplevelser. Der er både plads til afslapning og adrenalin, og så får I en masse dejlige ferieminder.

Bo midt i badelandet

Læs mere
Den helt store fordel ved en badelandsferie er, at I bor midt i det hele og tæt på alle aktiviteterne, og til de fleste vandlande hører både indkøbsmuligheder, restauranter og meget mere. Badelandene har forskellige ferieboliger, og I kan vælge at bo på hotel, i bungalow eller leje et feriehus, så I skal bare vælge den feriebolig, I ønsker, så skal badelandet nok sørge for gode rammer for en fantastisk badelandsferie.