Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland

Dine børn vil elske en miniferie i tropisk badeland

Europas bedste og sjoveste badelande

Hos Friferie kan I vælge mellem Europas bedste badelande og feriecentre, hvor I får vilde vandrutsjebaner, børnepools, vandkanoner, bølgepools, spa og meget mere. Badelandene ligger bl.a. i Jylland eller i kort køreafstand fra Danmark, så I kan nemt snuppe en lille miniferie, når I trænger til det. Det gør en ferie i vandland oplagt året rundt, og I kan fx tage på badelandsferie i påsken eller nyde en afslappende tur i sommerferien.

Tag på badelandsferie til bl.a. Tyskland, Danmark, Holland og Frankrig, hvor der er garanti for sjov for store og små vandhunde. Alle badelande byder på sjove aktiviteter både ude og inde, så I kommer helt sikkert ikke til at kede jer. Børnene vil elske de store legelande, og hele familien kan prøve kræfter med f.eks. mountainbike og ridning. Se hele udvalget af tropiske vandlande her på siden.

Find inspiration til badelandsferien her

Badeland inklusiv
Weissenhäuser Strand

Spar 20% på minimum 2 nætter i Weissenhäuser Strand fra oktober til marts inkl. badeland og jungleland.

Søg via kort
Se alle vandlande

Se og vælg blandt mere end 30 af Europas bedste og sjoveste badelande. I er garanteret 100% badegaranti!

Bispinger Heide
Oplev herlige Bispinger Heide

Bispinger Heide i Nordtyskland er uden tvivl en af vores badelands-favoritter! 

Vinterferie
Nyd vinterferien i badeland

Vinterferie i et af vores populære badelande er et hit for store og små!

Ugens go'e tilbud på vandland

Se ugens go'e badelandstilbud

Hver uge finder vi et helt specielt tilbud frem til jer,
 hvor der er gode penge at spare. Så husk at kigge forbi
 og se om det er noget, der passer til lige netop jer!

Sikker bestilling

Friferie.dk er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening. Det betyder, at du som kunde hos friferie.dk er sikret økonomisk og dækket ind under hele rejsen.

Europas bedste vandlande

Badelandsferie for hele familien

Badelandsferie for hele familien

I et badeland eller vandland samles hele familien til timevis af underholdning i gode faciliteter og med mange aktivitetsmuligheder. Der er vandsjov for alle familiens vandhunde, og I kan opleve vilde vandrutsjebaner, tropiske temperaturer og vandpjaskeri i poolen, samt nyde spabad, sauna og wellness-områder. 

De fleste badelande er tropisk inspireret med palmer, farverige fisk og virkelighedstro omgivelser, og I finder både vandlegetøj, opholdssteder og restauranter, som gør vandlandene meget familievenlige.

Leder I efter de bedste badelande til vinterferien eller en badelandsferie i uge 42, er der også mange sjove muligheder!

De bedste vandlande i Nordeuropa

De bedste vandlande i Nordeuropa

Badelandene ligger i Nordeuropa i overskuelig køreafstand fra Danmark, så I kommer nemt til de mange sjove aktiviteter, hvilket gør det perfekt til en miniferie væk fra hverdagen. Der er et stort udvalg af forskellige vandlande, så der findes helt sikkert også et for jeres familie. 

I kan også bestille et ophold i de aktivitetsfyldte badelande i Tyskland og Holland. Prøv f.eks. de populære vandlande i Nordtyskland:

Vil I lidt længere sydpå, kan I også tage til Belgien, Frankrig og Tjekkiet.

Meget mere end et badeland

Meget mere end et badeland

Foruden et fantastisk indendørs vandland får I også et væld af aktiviteter. Børnene kan deltage i workshops og lege med dyr på gården, mens familien kan konkurrere mod hinanden i diverse sportsaktiviteter. 

Alle badelandene ligger i naturskønne omgivelser, hvor I kan gå lange ture tæt på strand, naturparker og mange andre smukke oplevelser. Der er både plads til afslapning og adrenalin, og så får I en masse dejlige ferieminder.

Nogle af de mest populære er Center Parcs badelande, der tilbyder lækre vandlande med sjove faciliteter både ude og inde i Tyskland, Holland, Frankrig og Belgien.  

Feriecentre i Jylland

Feriecentre i Jylland

Jylland byder på skønne feriecentre med hyggelige badelande, som er oplagte til både en weekendtur og en hel uges ferie. Her kan I suse ned ad vandrutsjebanerne, slappe af i varme boblebade eller svømme og lave bomber i de mange pools. De mest populære vandlande i Jylland er:

Når I vælger et feriecenter i Jylland, bliver I mødt at et væld af sjove aktiviteter udover selve badelandet, som fx legelande, klatrevægge, legepladser, spilarkader, fodbold, trampoliner, bowling, bordtennis og meget mere. 

Bo midt i badelandet

Bo midt i badelandet

Den helt store fordel ved en badelandsferie er, at I bor midt i det hele og tæt på alle aktiviteterne, og til de fleste vandlande hører både indkøbsmuligheder, restauranter og meget mere. 

Badelandene har forskellige ferieboliger, og I kan vælge at bo på hotel, i bungalow eller leje et feriehus, så I skal bare vælge den feriebolig, I ønsker, så skal badelandet nok sørge for gode rammer for en fantastisk badelandsferie.