Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland

Dine børn vil elske en miniferie i tropisk badeland

Europas bedste og sjoveste badelande

Hos Friferie kan I vælge mellem Europas bedste badelande, hvor I får vilde vandrutsjebaner, børnepools, vandkanoner, bølgepools, spa og meget mere. Badelandene ligger i kort køreafstand fra Danmark, så I kan nemt snuppe en lille miniferie, når I trænger til det. Det gør badelandsferien oplagt året rundt, og I kan fx tage på badelandsferie i påsken eller nyde en afslappende tur til et badeland i Kr. Himmelfartsferien.

Tag på badelandsferie til bl.a. Tyskland, Danmark, Holland og Frankrig, hvor der er garanti for sjov for store og små vandhunde. Alle badelande byder på sjove aktiviteter både ude og inde, så I kommer helt sikkert ikke til at kede jer. Børnene vil elske de store legelande, og hele familien kan prøve kræfter med f.eks. mountainbike og ridning. Se hele udvalget af tropiske badelande her på siden.

Find inspiration til badelandsferien her

Efterårsferie
Uge 42 i badeland

Tag hele familien med i badeland i uge 42 og nyd en skøn efterårsferie!

Søg via kort
Se alle badelande

Se og vælg blandt 30 af Europas bedste og sjoveste badelande.

Uge 42 i Rønbjerg
Efterårsferie i Nordjylland

Tag børnene med på en dejlig efterårsferie til badeland Rønbjerg i Nordjylland.

Inkl. badeland & jungleland
TILBUD på Weissenhäuser

SUPER TILBUD på Weissenhäuser i Nordtyskland inkl. badeland & jungleland

Ugens go'e tilbud på badeland

Se ugens go'e badelandstilbud

Hver uge finder vi et helt specielt tilbud frem til jer,
 hvor der er gode penge at spare. Så husk at kigge forbi
 og se om det er noget, der passer til lige netop jer!

Sikker bestilling

Friferie.dk er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening. Det betyder, at du som kunde hos friferie.dk er sikret økonomisk og dækket ind under hele rejsen.

Badelandsferie for hele familien

Badelandsferie for hele familien

I et badeland eller vandland samles hele familien til timevis af underholdning i gode faciliteter og med mange aktivitetsmuligheder. Der er vandsjov for alle familiens vandhunde, og I kan opleve vilde vandrutsjebaner, tropiske temperaturer og vandpjaskeri i poolen, samt nyde spabad, sauna og wellness-områder. 

De fleste badelande er tropisk inspireret med palmer, farverige fisk og virkelighedstro omgivelser, og I finder både vandlegetøj, opholdssteder og restauranter, som gør badelandene meget familievenlige.

Leder I efter de bedste badelande til sommerferien eller en badelandsferie i uge 42, er der også mange sjove muligheder!

De bedste badelande i Nordeuropa

De bedste badelande i Nordeuropa

Badelandene ligger i Nordeuropa i overskuelig køreafstand fra Danmark, så I kommer nemt til de mange sjove aktiviteter, hvilket gør badelandene perfekte til en miniferie væk fra hverdagen. Der er et stort udvalg af forskellige vandlande, så der findes helt sikkert også et badeland for jeres familie. 

Besøg sjove badelande Danmark, som fx Rønbjerg i Nordjylland eller bestil et ophold i de aktivitetsfyldte badelande i Tyskland og Holland. Prøv f.eks. Badeland Weissenhäuser Strand eller Badeland Bispingerheide i Nordtyskland. Vil I lidt længere sydpå, kan I også tage til Belgien, Frankrig og Tjekkiet.

Meget mere end et badeland

Meget mere end et badeland

Foruden et fantastisk indendørs vandland byder et badeland på et væld af aktiviteter. Børnene kan deltage i workshops og lege med dyr på gården, mens familien kan konkurrere mod hinanden i diverse sportsaktiviteter. 

Alle badelandene ligger i naturskønne omgivelser, hvor I kan gå lange ture tæt på strand, naturparker og mange andre smukke oplevelser. Der er både plads til afslapning og adrenalin, og så får I en masse dejlige ferieminder.

Nogle af de mest populære er vores Center Parcs badelande, der tilbyder lækre vandlande med sjove faciliteter både ude og inde i både Tyskland, Holland, Frankrig og Belgien.  

Bo midt i badelandet

Bo midt i badelandet

Den helt store fordel ved en badelandsferie er, at I bor midt i det hele og tæt på alle aktiviteterne, og til de fleste vandlande hører både indkøbsmuligheder, restauranter og meget mere. 

Badelandene har forskellige ferieboliger, og I kan vælge at bo på hotel, i bungalow eller leje et feriehus, så I skal bare vælge den feriebolig, I ønsker, så skal badelandet nok sørge for gode rammer for en fantastisk badelandsferie.