Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Ardennerne

De sjoveste vandlande i Ardennerne
Hyggeligt badeland for hele familien
Smukt bjergrigt område
Udforsk bla. Semoisdalen
Hyggelige små landsbyer
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badeland i Ardennerne

Tag familien med på badelandsferie i Ardennerne i Belgien, der byder på en storslået natur, historiske byer, spændende seværdigheder og gode sportsaktiviteter. De skovklædte bakker i de belgiske Ardennerne vil imponere jer med den store bjergkæde. Book et ophold i et badeland i Ardennerne til den bedste pris - det vil gøre hele familien glade, for her venter jer massevis af gode oplevelser både inden- og uden for vandlandet. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Ardennerne

Badeland i Ardennerne

Badeland i Ardennerne

Den smukke region, Ardennerne i Belgien, byder mange spændende muligheder, når I skal på badelandsferie! I kan slappe af i vandlandet eller få adrenalinsus, når I prøver at klatre oppe blandt træerne i  go high parker eller tager på udflugt på fx mountainbike. Vi anbefaler bl.a.:

  • Det populære badeland Les Ardennes, hvor I får gode faciliteter, to vandrutsjebaner, en børnepool med springvand og afslapningsarealer med spa. 
Udforsk Ardennerne

Udforsk Ardennerne

Ardennerne byder på smukke landsbyer med slotte, dale, og skovrige omgivelser, som er oplagt, hvis I vil opleve mere end badelandene.

Vil I på opdagelse i regionen under jeres ophold i badelandet, kan I tage på vandretur, for Ardennerne har mange vandrestier, som vil føre jer rundt i grønne skove og til panoramiske udsigter. Vil I have lidt mere fart over feltet, kan I leje en mountainbike som hurtigere og nemmere vil få jer både op og ned af denne bjergrige region.

Seværdigheder i Ardennerne

Seværdigheder i Ardennerne

Holder I en lidt lænere badelandsferie i Ardennerne, er det være en oplagt mulighed at tage ud og besøge nogle af de hyggelige landsbyer i regionen. I kan fx besøge byen Dinant, hvor I finder katedralen, Notre Dame de Dinant, og fæstningen, Citadelle de Dinant. 

Byen La Roche ligger på bredden af floden Ourthe, som går gennem den lille by, Durbuy. Byen Spa kan I besøge, hvis I gerne vil opleve termiske kilder. Mulighederne i Ardennerne er mange!