Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Ardennerne

En fantastisk oplevelse i vente
Hyggeligt badeland for hele familien
Smukt bjergrigt område
Udforsk bla. Semoisdalen
Hyggelige små landsbyer
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badeland i Ardennerne

Ardennerne i Belgien byder på en storslået natur, historiske byer med spændende seværdigheder og gode sportsaktiviteter. De skovklædte bakker i de belgiske Ardennerne vil imponere jer med den store bjergkæde. Book et ophold til et badeland i Ardennerne, som hele familien vil finde stor glæde af. Her venter jer massevis af gode oplevelser både inden for og uden for badelandet. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Ardennerne

Badeland i Ardennerne

Badeland i Ardennerne

Badelandet Les Ardennes byder på lidt af hvert. Her er gode faciliteter for at bruge dagen i vandet, men der er også gode muligheder for at udforske regionen. Badelandet har både to vandrutsjebaner, en børnepool med springvand og afslapningsarealer med spa. Er man en sand adrenalin junkie, kan man prøve at klatre oppe blandt træerne i forskellige udfordringer. Vil man opleve den smukke region af Ardennerne, kan man tage på udflugt på eksempelvis mountainbike.

Udforsk Ardennerne

Udforsk Ardennerne

Ardennerne byder på smukke landsbyer med slotte, dale, og skovrige omgivelser oplagt til en lille pause på udflugten. Vil I opdage regionen under jeres ophold i badelandet, kan I eksempelvis tage på vandretur. Ardennerne har mange vandrestier, som vil føre jer rundt i grønne skove og til panoramiske udsigter. Vil I have lidt mere fart over feltet, kan I leje en mountainbike som hurtigere og nemmere vil få jer både op og ned af denne bjergrige region.

Seværdigheder i Ardennerne

Seværdigheder i Ardennerne

Opholder I jer i længere tid i badelandet i Ardennerne, kan det være en oplagt mulighed at tage ud og besøge nogle af de hyggelige landsbyer, som regionen byder på. I kan eksempelvis besøge byen Dinant, hvor I kan finde katedralen Notre Dame de Dinant og fæstningen Citadelle de Dinant. Byen La Roche ligger på bredden af floden Ourthe. Denne flod går også gennem den lille by, Durbuy. Byen Spa kan I besøge, hvis I gerne vil opleve termiske kilder. Mulighederne i Ardennerne er mange!