Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Flandern

Det fantastiske ferieområde Flandern
Belgiens bedste badelande
Aktiv og afslappende ferie
Skønne naturområder
Besøg Bruxelles, Antwerpen eller Brügge
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badelande i Belgien

Kulturhistoriske byer, grønne naturparker og fantastiske badelande. Flandern har det hele og er den ideelle destination for familien, der vil kombinere kør-selv ferie til et badeland med afslapning og en masse aktiviteter til store og små. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Flandern

Badelandet De Vossemeren

Badelandet De Vossemeren

Badelandet De Vossemeren er blandt de mest eftertragtede badelande i Flandern. I Aqua Mundo kan I svømme rundt blandt tropiske planter i den store pool, få fart på fra 15 meters højde ned ad vandrutsjebanen Monkey Splash, kæmpe mod strømmen i den enorme tornadopool, flyde rundt i bølgepoolen eller snorkle i undervandsverdenen. Badelandet har også et indendørs legeland, hvor man kan lege i et sørøverskib, spille minigolf, bowle eller give den gas i mini-bilerne. Badelandet byder også på High Adventure Experiences, hvor I kan klatre til top i skovens labyrint og komme ned på jorden igen via svævebanen. Alt i alt er der cirka 100 forskellige aktiviteter at tage sig til, så I vil aldrig kede jer på badelandsferie. 


Eperheide badeland

Eperheide badeland

Et andet populært badeland er Eperheide i Peer. Badelandet er tropisk indrettet og man kan bruge timevis på vandpjask og sjov. Badelandet har legelandet BALUBA tilknyttet, hvor børnene kan slå sig løs og kravle og hoppe rundt. I kan også tage børnene med på ponytur og fodre alle gårdens dyr eller på safari og lære alt om dyrene. I badelandet kan man også benytte de mange sportsarealer, som både byder på tennis, fodbold, minigolf og bowling med mulighed for at vinde turneringer. Ridning, sejlads, massage - mulighederne er mange, og dette er med til at gøre badelandene i Flandern til de bedste i Belgien.

Flandern som feriemål

Flandern som feriemål

Badelandene ligger i Flandern, som er en region i det nordlige Belgien. Placeringen gør, at  badelandene er nemme at komme til fra Danmark, og efter knap 10 timers kørsel kan familien pakke ud og slå sig til ro i badelandets hyggelige omgivelser eller begive sig i kast med badelandets mange aktiviteter. Foruden de familievenlige badelande, kan I også benytte jer af nogle af de mange muligheder, som Flandern har at tilbyde. Gå på oplevelse i de gamle kulturhistoriske byer med arkitektoniske perler, oplev de skønne nationalparker fra en cykel eller spis dig mæt i belgisk chokolade og skyl efter med den populære belgiske øl.

Flere spændende oplevelser i Flandern

Flere spændende oplevelser i Flandern

Det er ikke kun i selve badelandene, at man får en masse oplevelser. Uden for badelandene byder Flandern også på en masse spændende udflugtsmål. Begge badelande ligger tæt på de gamle kulturhistoriske storbyer som Bruxelles, hvor man kan opleve utrolige arkitektoniske bygningsværker, Antwerpen, hvor shopping og mode er i højsædet og Brügge, hvor man kan opleve belgisk mad- og ølkultur, hvor sidstnævnte er en del af UNESCO's verdenskulturarv.
Er man ikke til storbyens ræs, kan man besøge en af de mange smukke naturparker, hvor man kan se langt ud over det flade landskab og dyrke vandsport på de mange floder og søer.