Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Danmark

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badelande i Danmark

Dejlige Danmark, badeglade børn og fredelig ferie - alt dette får I på badelandsferie i Danmark, som er fyldt med fordele og spændende oplevelser. I kommer nemt på ferie med dansk natur, kultur og spise inden for få timer - så bliver det ikke nemmere. Danmark har en masse vandlande, som kun venter på jer! Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Danmark (5)

Nordjylland
Hold badelandsferie med hele familien i et charmerende vandland i smukke Nordjylland, hvor I får dansk natur med brede, hvide sandstrande og...
Subtropiske badelande
Brede, hvide sandstrande
Naturoplevelser og forlystelsesparker
1 badeland
Rømø
Tag på badelandsferie på øen Rømø, og oplev den unikke natur ved Vadehavet med klitter og hede eller hop en tur i...
Afslappende badeland
Stort wellnessområde
Vind-, vand og landaktiviteter
1 badeland
Sønderjylland
Tag på badelandsferie i Sønderjylland, for I vil helt sikkert ikke kede jer! Her får I både et fantastisk ophold i et...
Badeland med havudsigt
Aktiviteter for alle aldre
Søer, strande og skove
1 badeland
Vestjylland
Vestjylland er betegnelsen for et stort område af det danske land, som strækker sig fra Jammerbugten til Blåvand i syd. I Vestjylland...
Det naturskønne Vesterhav
Wellnessfaciliteter og vandrutsjebaner
Kæmpe legeland for børnene
1 badeland
Midtjylland
Det er nemt at tage på badelandsferie i Danmark, og I kan gøre det hele endnu bedre ved at holde den i...
Skandinaviens største vandland
Smukke, hvide sandstrande
Fantastiske forlystelsesparker
1 badeland

Læs mere om Danmark

Badelande i hele Danmark

Badelande i hele Danmark

Nord, syd, øst og vest - badelandene i Danmark ligger i store dele af landet, spredt over hele det danske landskab. Der er helt sikkert et vandland lige efter jeres smag, og I bestemmer selv, om I vil rejse til et badeland længere væk eller tæt på jeres bopæl. 

Hold badelandsferie i populære badelande i Nordjylland eller tag til Rømø og kombinér badelandsferien med den skønne danske natur. I finder også badelande i Sønderjylland, Midtjylland og Vestjylland. 

Alle badelandene ligger i områder, som har en masse spændende udflugtsmål. I selve badelandene vil der være aktiviteter til alle døgnets timer og alle medlemmer af familien.   

Badelande med god kvalitet

Badelande med god kvalitet

Badelandene i Danmark er meget forskellige, men fælles er, at de er af god kvalitet og har flotte faciliteter. I badelandene finder I store pools, børnebassiner, spabade og i de fleste er der både vandrutsjebaner, bølgemaskiner og tid til masser af vandpjask for alle aldre. 

En stor fordel ved badelandene ligger i, at der er direkte adgang til restauranter på stedet, så I slipper for at skulle skifte tøj hele tiden. I kan vælge imellem at bo på hoteller med luksus og små hyggelige feriehuse, men uanset hvad I vælger, får i smuk dansk natur, de bedste badelande og oplevelser for livet. 

Sjov for hele familien

Sjov for hele familien

I Danmark byder en badelandsferie på sjov for hele familien, og udover selve badeområderne i badelandene, har I mulighed for aktiviteter som minigolf og bowling, og der er sportsarealer med mulighed for boldspil og meget andet, hvor alle kan være med på lige fod. 

Badelandene har også skønne og afslappende wellnessområder med spabade, saunaer, skønhedsbehandlinger og massage, og tit kan man også holde formen ved lige, ved brug af fitnessaktiviteterne. Badelandene har indendørs faciliteter som legelande, og udendørs kan I finde legepladser og hoppeborge. Badelandene kombinerer en afslappende ferie i vandets ro med aktive oplevelser rundt omkring i dansk natur med en masse seværdigheder. 

De dejligste danske områder

De dejligste danske områder

I Danmark kan I opleve den skønne danske natur over hele landet. Tag på badelandsferie til Vestjylland ved Vesterhavet, hvor I får brede, hvide sandstrande og smukke naturparker, eller kom til toppen af Danmark og besøg Skagen i Nordjylland. 

I kan også få underholdning i fx Legoland i Midtjylland, der giver oplevelser, underholdning og sjov for hele familien. 

Tager I på badelandsferie i Sønderjylland, hvor I kan køre over grænsen for at handle i de små, hyggelige tyske byer. Danmark tilbyder også mange spændende museer og kulinariske oplevelser, og en stor fordel er, at det er nemt at tage på ferie i Danmarks sjoveste vandlande.