Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Lolland

Familievenlige Lolland
Vanvittigt vandland med masser rutsjebaner
Slip børnene løs i stort legeland
Nyd lokale, lollandske råvarer
Tag på dagstur til Tyskland
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badeland på Lolland

Saml familien, forkæl børnene og tag på badelandsferie på den danske ø Lolland til det fantastiske badeland Lalandia i Rødby, hvor I er garanteret vandpjask, sjov, nærvær og hygge for hele familien i det vandvenlige Lolland. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Lolland

Lær Lolland at kende

Lær Lolland at kende

En tur til badelandet Lalandia i Rødby betyder, at I skal besøge Danmarks fjerdestørste ø: Lolland. Øen er afgrænset af Langelandsbælt i vest, Smålandsfarvandet i nord, Guldborgsund i øst og Femern Bælt i syd, og er en del af sydhavsøerne, som også består af Falster, Møn, Bogø, Fejø, Femø og en række mindre øer. Den lange kystlinje betyder, at der er mange lækre sandstrande med gode bademuligheder, og en sejltur på havet er oplagt på disse kanter af Danmark. I vil opleve et meget fladt landskab, og flere steder ud mod kysten er der opført diger, så vandet ikke oversvømmer øen. På øen finder I de tre store byer Nakskov, Maribo og Sakskøbing, hvor der venter jer en masse spændende oplevelser. 

Lollands populære badeland

Lollands populære badeland

Lolland er især kendt for badelandet Lalandia, som ligger i Rødby. Badelandet tiltrækker årligt mange gæster, og Lalandia er det oplagte badeland for børnefamilien, når børnene skal forkæles på en rigtig familietur. I Lalandia kan børnene bruge flere timer i badelandet Aquadome og legelandet Monky Tonky. Badelandet har vandaktiviteter for alle aldre, og børnene kan pjaske rundt hele dagen i vandet, på vandrutsjebanerne og i de mange forskellige bassiner. Det nye Monky Tonky legeland byder på sjov og leg til lands i fantastiske omgivelser med klatrebaner, rutsjebaner og gocartbane. Som forældre skal I ikke bekymre jer, da badelandet er meget børnevenligt, og når I skal slappe af, kan I holde øje med børnene fra en af de mange restauranter med udsigt over både badelandet og legelandet. 

Oplevelser på Lolland

Oplevelser på Lolland

På Lolland kan I opleve meget mere, end I tror, da øen både har en safaripark, et middelaldercenter og flere museer. Besøg Knuthenborg Safaripark og se de mange fritgående dyr, leg i Limpopoland og nyd udsigten fra toppen af vandrutsjebanen Congo Splash. I Middelaldercenteret kan I leve som i middelalderen, hvor I kan prøve at male jeres eget mel, være med til slagtning af dyrene eller overvære den intense kamp mellem ridderne, når de dyster i ringridning og meget mere. Det er også værd at besøge Ravnsby Bakker, hvor øens højeste punkt Birket Bavnehøj med sine 30 meter over havet ligger og giver en fantastisk udsigt over Smålandsfarvandet. Desuden har øen en direkte færgeforbindelse til Tyskland, hvor I kan tage et smut til Puttgarden og handle søde sager til at gøre ferien en lille smule bedre. Det lokale Lolland

Det lokale Lolland

Lolland er kendt for at producere en lang række af lokale produkter, og på øen kan I finde en masse forskellige spisesteder med lokale og friske råvarer. Prøv de mange lollandske specialiteter på det autentiske Hotel Saxkøbing, den hyggelige Skovriddergården eller på den smukke Restaurant Fjorden.  Er I til kulinariske oplevelser, kommer I ikke udenom at prøve Lollands økologiske og prisbelønnede oste fra Knuthenlund, øl fra Krenkerup dyrket på dansk malt, samt den verdensberømte kirsebærvin fra Frederiksdal Gods. Køb de mange lollandske lækkerier med hjem fra ferien på en af de mange gårdbutikker, som I finder overalt på øen.