Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Midtjylland

Bekendt, behageligt og bekvemt
Skandinaviens største vandland
Smukke, hvide sandstrande
Fantastiske forlystelsesparker
Grønne naturområder
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badelande i Midtjylland

Det er nemt at tage på ferie i Danmark, og I kan gøre jeres ferie endnu bedre ved at holde ferie i et af badelandene i Midtjylland. Badelandene er for hele familien, og her kan I holde ferie i hinandens nærvær og opleve Danmarks natur, historie og seværdigheder. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Midtjylland

Midtjylland

Midtjylland

Med Vesterhavet mod vest og Kattegat mod øst ligger Midtjylland godt placeret på den jyske hede. Her finder I både skøn natur med hvide sandstrande og store skove, familieattraktioner som forlystelsesparker og dyreparker og kulturelle byer med museer og shoppingcentre. Midtjylland er også det, vi kalder det centrale Jylland, og her ligger byerne Viborg, Århus, Herning, Billund, Silkeborg, Kolding og Vejle, hvor der venter jer en masse oplevelser. En badelandsferie i Midtjylland tilbyder fantastiske badelande, et hav af muligheder og er den perfekte feriedestination, hvor I kan koble af uden at skulle rejse langt.

Badelande i Midtjylland

Badelande i Midtjylland

De to eftertragtede badelande Lalandia og Søhøjlandet ligger i Midtjylland. Besøger i Lalandia i Billund, vil I opleve Skandinaviens største vandland Aquadome med vandrutsjebaner, bølgebassin, boblebad og wellness. Tag en tur til Gjern ved Silkeborg og pjask rundt i badelandet Søhøjlandet. Det tropiske badeland har både vandrutsjebane, svømmebassin, børneområde, spabad, solarium og sauna, og foruden badelandet indbyder det bakkede landskab til cykel- og vandreture. Begge badelande tager varmt imod alle familiens medlemmer, store som små, og giver hele familien en fantastisk ferie og uforglemmelige ferieminder.  

Aktiviteter i dansk natur

Aktiviteter i dansk natur

Gå ikke glip af den oplevelsesrige natur i Midtjylland, hvor I ved Vesterhavet kan opleve den unikke lavvandet fjord Ringkøbing Fjord og Hvide Sande med eventyrlige klitter og smukke hvide sandstrande. Ud mod Kattegat kan I gå på opdagelse i den frodige Mols Bjerge Nationalpark omkranset af strande. I Gjern er der anlagt en kunstig skibakke, hvor det er muligt at stå på ski hele året rundt, så det er det perfekte sted at lære børnene at stå på ski. På Djursland finder I Nordens største sommerland: Djurs Sommerland med en masse sjove forlystelser. Udforsk dyrene i Randers Regnskov, Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark og se hajer i Kattegatcentret ved Grenaa. Det er også oplagt at besøge Legoland i Billund, som er et stensikkert hit hos børnene. 

Byer at besøge

Byer at besøge

I Aarhus får I kunst-, kultur- og kulinariske oplevelser for alle pengene. Besøg kunstmuseet ARoS og få oplevelser ud over det sædvanlige. Er I til museer, er Moesgaard Museum lidt uden for Aarhus et oplevelsesrigt museum, hvor I kan blive meget klogere på Danmarks historie. Når I er i Aarhus, skal I også lægge vejen fordi Den Gamle By, hvor I får autentiske oplevelser fra gamle dage. Tæt ved Vejle i byen Jelling kan I opleve Harald Blåtands kongsgård fra vikingetiden med de to gravhøje Nord- og Sydhøjen, samt se den berømte Jellingesten. Se den charmerende by Ebeltoft med sine gamle, skæve brostensbelagte gader og små hyggelige huse, og hop om bord på Fregatten Jylland.