Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Nordjylland

Lille Danmark med mange muligheder
Subtropiske badelande
Brede, hvide sandstrande
Naturoplevelser og forlystelsesparker
Aktiviteter ude og inde
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badelande i Nordjylland

Hold ferie for hele familien i et af de besøgsværdige badelande i det nydelige Nordjylland, hvor I får dansk natur med brede, hvide sandstrande og store grønne skove tæt på de fantastiske subtropiske badelande, som er sprængfyldt med aktiviteter hele året rundt. I får rig mulighed for at mærke sus i maven og høre høj latter. Glæd jer til at komme afsted på en uforglemmelig badelandsferie! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Nordjylland

Badelandsparadis i Nordjylland

Badelandsparadis i Nordjylland

Nordjylland er Danmarks nordligste landsdel og er fyldt med oplevelser, aktiviteter og udflugtsmål for alle aldre, når I skal på badelandsferie. Placeringen mellem de tre have Kattegat, Skagerrak og Vesterhavet gør, at I i Nordjylland finder både strande, fiskebyer og de skønne fjorde Limfjorden og Mariager Fjord, som præger store dele af landskabet i nord. Den skønne natur er uundgåelig i Nordjylland, men regionen byder også på en masse andre oplevelser, som små hyggelige byer og store forlystelsesparker. Der er rigeligt at tage sig til i området, og I kan opleve alt dette ved at tage på badelandsferie i Nordjylland. 

Badeland i Blokhus og Limfjordens legeland

Badeland i Blokhus og Limfjordens legeland

På badelandsferie i Nordjylland får I et subtropisk inspireret badeland med vilde vandrutsjebaner, forhindringsbaner og en masse forskellige bassiner, som bølgebassin, varmtvandsbassin og børnebassin. I kan bruge flere timer i de underholdende, sjove og gode faciliteter, og der er direkte adgang til mad og drikke i badelandene. Besøg Blokhus Feriecenter, som har et fantastisk badeland, og samtidig ligger i naturskønne omgivelser få kilometer til kysten ved den skønne Jammerbugt. I Rønbjerg Feriecenter ved Limfjorden får I badelandsferie i et skønt naturområde og en masse aktiviteter at begive jer til for eksempel i badelandets store legeland. Badelandene har lidt af det hele, og alt det I skal bruge til at få den bedste badelandsferie.   

Meget mere end et badeland

Meget mere end et badeland

Badelandene er meget mere end badeferie, og byder på en masse sjove aktiviteter, som I kan begive jer i kast med. Prøv en masse forskellige sportsgrene, dyst mod hinanden og find familiens stærkeste mand. I Blokhus får I en rolig ferie i børnevenlige omgivelser med multibane, legerum, legeplads og minigolf. I kan benytte fitnesscenteret og slappe af i wellnessområdet. I Rønbjerg kan de mindste slå sig løs i legelandet Funnyland, de ældre kan prøve kræfter med 3D laser game, bueskydning og klatrevæg. Hele familien kan samles om bowling, minigolf, fodboldgolf eller tage på sælsafari ved Livø. Hvis familiens vandhunde ikke har fået adrenalin nok, kan de vise deres mod på wakeboardbanen, hvor I får fart, vand og adrenalin for alle pengene. Efter sådan en tur, kan I få brug for en tur i wellnessområdet og en god massage.  

Oplev Nordjylland

Oplev Nordjylland

Nordjylland er kendt for sin unikke natur, og det er ikke uden grund. I Nationalpark Thy får I den rå natur at opleve, og i parken kan I blandt andet besøge Klitmøller med surferparadiset Cold Hawaii eller tage på cykel-, vandre- eller fisketure. Langs vestkysten kan I opleve mange seværdige fyr, blandt andet Hanstholm eller Hirtshals Fyr. Tag til det nordligste punkt i Danmark ved Skagen og mærk bølgerne slå ind i dig fra to farvande på én gang. Derudover er det værd at besøge sommerparadiset Løkken og kulturskatten Aalborg, med mange forskellige kulinariske oplevelser. Aalborg Zoo, Fårup Sommerland, eller Danmarks største akvarium Nordsøen Oceanarium er også på listen over steder at besøge i Nordjylland for hele familien.