Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Rømø

Rejs rundt på rolige Rømø
Afslappende badeland
Stort wellnessområde
Vind-, vand og landaktiviteter
Skøn, oplevelsesrig natur
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badeland på Rømø

Oplev Rømøs unikke natur med klitter og heder, hop en tur i havet fra de brede hvide sandstrande eller mærk adrenalinen pumpe, mens du suser over landskabet i en Kitebuggy - Alt dette får I på en afslappende badelandsferie på den smukke ø Rømø i Vadehavet. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Rømø

Øen Rømø

Øen Rømø

Har I også brug for at komme væk fra hverdagens stress og jag, er Rømø den perfekte feriedestination for familien, kæresteparret eller veninderne. Her får I afslapning i rolige omgivelser og kan nyde ferien i trygge rammer. Fra den jyske vestkyst kan I tage bilen over den ni kilometer lange Rømødæmning med vand til begge sider, og derefter befinder I jer på den store ø Rømø i Vadehavet. Øen er på grund af sin natur en del af UNESCO's verdensarv, og det er ikke uden grund. Øen er dannet af klit- og strandsand, og dette giver øen dens flotte hvide sandstrande, klitter, heder og plantager, hvor der er rig mulighed for at gå på opdagelse.     

Afslappende badeland

Afslappende badeland

Ud over at være en smuk ø omgivet af vand, kan I også nyde vandet i det populære badeland Rømø Enjoy Resorts, hvor I kan være sammen og nyde hinandens nærvær. Til badelandet hører et stort kurvet svømmebassin med to forskellige dybder på henholdsvis 140 og 160 centimeter, en afgrænset, varm børnepool med sikker leg for børnene og et tiltrængt spabad med massage til stor fornøjelse for alle. Der er også mulighed for at låne vandlegetøj og diverse redskaber til at boltre sig i vandet, og hvor familien kan samles om et spil volleyball på det lave vand. 

Aktiviteter for alle

Aktiviteter for alle

Et besøg til Rømø Enjoy Resorts giver et ophold med badelandsferie for alle, om I har interesse i en afslappende wellnessferie med kæresten eller veninderne, en aktiv fitnessferie med vennerne eller en kombination af begge på golfbanen med havudsigt for både professionelle og amatører. Om aftenen kan I slå jer løs i det store aktivitetsområde, hvor I kan lave strikes på bowlingbanen og have timevis af sjov for store og små. Børnene kan hygge sig i aktivitetsrummet Børnebumleren, som foruden bordtennis og legeborg har en masse gode legeaktiviteter, mens de voksne kan spille billard og nyde en drink i baren. 

Rundtur på Rømø

Rundtur på Rømø

Den smukke natur på Rømø gør det oplagt at tage på cykel- og vandreture eller opleve øen fra en hesteryg. Bevæg jer i gennem landskabets hvide sandbanker og lyngklædte heder og oplev den unikke natur. Nationalpark Vadehavet giver jer storslået natur, fantastisk flora og unik fauna. Foruden de mange turister, der årligt lægger vejen forbi Rømø, kommer der store fugletræk flyvende, og dette giver anledning til det forunderlige og oplevelsesrige fænomen, sort sol. Er du til fart, kan du lege med vindens kræfter på de brede sandstrande ved at køre Blokarts eller Kitebuggy. Find vej igennem labyrinten i Rømø Lege- & Labyrintpark, besøg Rømøs Lege- & Hestepark, kom tilbage i tiden på den gamle slægtsgård Kommandørgården, oplev naturen med guiderne fra Naturcenter Tønnisgården eller nyd roen i Sankt Clemens Kirke.