Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Sønderjylland

Skønne Sønderjylland
Badeland med havudsigt
Aktiviteter for alle aldre
Søer, strande og skove
Historiske og moderne udflugtsmål
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badeland i Sønderjylland

I vil ikke kede jer på badelandsferie, da I både får et fantastisk ophold og underholdende badeland med havudsigt og alverdens muligheder for store og små i og omkring Gråsten - Oplevelserne venter på jer i det fantastiske Sønderjylland. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Sønderjylland

Byen Gråsten

Byen Gråsten

I Sønderjylland i det sydlige Danmark kan I holde ferie i badelandet Fiskenæs Marina Enjoy Resorts i den lille, hyggelige og historiske by Gråsten. Gråsten ligger på halvøen Sundeved med kyststrækning og havudsigt ud til Nybøl Nor og Flensborg Fjord. Byen er opkaldt efter dens varemærke, det smukke hvide slot Gråsten Slot, som er kongefamiliens sommerresidens. Gråsten lægger navn til Danmarks nationalæble Gråsten Æblet, og hvert år hylder byen æblet ved at afholde Æblefestival. Badelandsferie i Gråsten er den perfekte rejsedestination for familien, der vil opleve dansk natur, kultur og historie, imens de lader batterierne op i det afslappende og nydelsesfulde badeland.  

Badeland med havudsigt

Badeland med havudsigt

Badelandet Fiskenæs Marina Enjoy Resorts ligger i naturskønne omgivelser, og I får både bøgeskov, bølgen blå og det bedste badeland i Sønderjylland. I badelandet kan I suse ned af den 50 meter lange vandrutsjebane eller kravle op ad klatrevæggen og springe tilbage i vandet i det store bassin. Badelandet har både et varmt børnebassin for de mindste og et boblebad med havudsigt for de ældste. I wellnessafdelingen kan de voksne få behandlinger og falde til ro i både varmtvandbassinet, dampbadet, saunaerne eller i den udendørs spa med udsigt over lystbådehavnen. I Børnebumleren kan børnene hygge sig med arkadespil og Wii, og udenfor kan de lege på den store naturlegeplads med klatrestativ, gynger og hoppepude. Badelandet samler hele familien, og I får timevis af sjov og dejlige minder. 

Aktiviteter til lands og vands

Aktiviteter til lands og vands

Hold ferie i naturskønne omgivelser og få aktiviteter på både landjorden i den idylliske by Gråsten og på havet i en tange til Flensborg Fjord kaldt Nybøl Nor. Besøg Gråsten Slot, spadser igennem slotshaven og find ro i slotskirken. Tag børnene med på hestevognstur i gennem Gråstens skove, og langs kysten kan I lede efter rav, konkylier, muslingeskaller og fange krabber. I Gråsten kan I besøge den historiske og fredede bygning Det Gule Palæ, Fyrtårnet ved Flensborg Fjord, den børnevenlige Alnor Strandpark og Papirmuseets lille by. Lej en båd i lystbådehavnen og se Gråsten fra fjorden, eller I kan sejle helt til den tyske halvø Holnæs, hvor I finder slottet Glücksburg og en masse andre oplevelser.     


Oplev Sønderjylland

Oplev Sønderjylland

Sønderjylland byder på en masse spændende aktiviteter for hele familien, og opholdet på Fiskenæs Marina Enjoy Resorts kan kombineres med en masse spændende udflugtsmål. I Nordborg finder i den moderne oplevelsespark Universe med naturvidenskab, teknologi og virtuelle oplevelser. I kan se riddere kæmpe om sejren på den historiske ringridderbane, tage på skattejagt med Geocoaching og høre alt om sørøveren Alf, komme tilbage i tiden og opleve det skelsættende år 1864 på Historiecenter Dybbøl Banke. I Sønderborg er Sønderborg Slot et besøg værd, og de unge kan prøve kræfter med Escape House Sønderborg, hvor de skal løse gåder i mørke og udfordrende rum for at komme ud til lyset og virkeligheden.