Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Vestjylland

Vidunderlige Vestjylland
Det naturskønne Vesterhav
Wellnessfaciliteter og vandrutsjebaner
Kæmpe legeland for børnene
Mange sjove og lærerige attraktioner
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badeland i Vestjylland

Vestjylland er betegnelsen for et stort område af det danske land, som strækker sig fra Jammerbugten til Blåvand i syd. I Vestjylland besøger I det attraktive badeland Seawest, hvor børnene kan få stillet deres vandglæde, og de voksne kan slappe af i skønne wellnessomgivelser og smuk natur, som indbyder til et væld af oplevelser og evige ferieminder. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Vestjylland

Vestjylland og Vesterhavskysten

Vestjylland og Vesterhavskysten

Bag de små sandbanker i landskabet gemmer Danmarks smukkeste hvide og brede sandstrande sig ud mod det store Vesterhav. Vesterhavskysten er Vestjyllands kendetegn, varemærke og absolut mest populære destination, når familier hele året rundt nyder lange fredelige gåture ved lyden af bølgernes susen eller hopper en tur i det store blå hav for at svømme. Vil I også opleve det storslået Vesterhav, så bestil en badelandsferie til badelandet Seawest i den lille by Nørre Nebel, som byder hele familien velkommen til flere timer med spændende aktiviteter, sprudlende  vandpjask og sjov underholdning. 

Familievenlige Seawest

Familievenlige Seawest

I badelandet Seawest får familien mulighed for samvær i et spændende tropisk badeland. Børnene får timevis af sjov, og de vil elske de mange ture i badelandets to store vandrutsjebaner på 110 og 115 meter, svømmeturene i poolen, og de vil ikke kunne få nok af at prøve kræfter med modstrømskanalen, bølgebassinet eller vandkanonerne. I badelandet får I også børnebassin med to små rutsjebaner for de mindste og 3 spabade, hvorfra forældrene kan holde øje med børnene, mens de slapper af. Afslapning kan I også få i det store wellnessområde med skønhedsbehandlinger og massage. Prøv den milde softsauna på 40-50 ℃, det duftende dampbad, oplevelsesbruseren eller hop i et fodbad eller spabad og fald helt til ro i det afslappende stillerum. 

Seawests mange muligheder

Seawests mange muligheder

På Seawests store areal er der et hav af muligheder, hvor I som familie kan få rørt kroppen og aktiveret hjernen. Til badelandet er der knyttet en stor sportshal, hvor I kan spille badminton, bordtennis, hockey, fodbold og basketball eller prøve den udfordrende minigolfbane på 12 huller. Besøg Funnyland det store indendørs legeland med et tre-etagers klarestativ og to boldkanoner. Det er også oplagt at tage ud i den skønne natur i det vestjyske, hvor I kan arrangere en familieturnering på minifodboldbanen eller lege på legepladsen med gynger, klatrestativ og hoppepude. I kan også gemme jer i klitterne og lege fangeleg i det bakkede landskab langs kysten.   

Oplevelser i Vestjylland

Oplevelser i Vestjylland

Langs den kilometerlange Vesterhavskyst er der oplevelser for hele familien. Foruden at bruge mange timer på stranden, kan I klappe og røre ved dyrene i Jyllands Park Zoo. Besøg den ældst kendte bondegård i Danmark på Frilandsmuseet Hjerl Hede og hop ombord på damptoget. Ved Lyngvig Fyr får I en fantastisk udsigt over havet, når I er gået op af den snoede trappe inde i tårnet. I JyllandsAkvariet kan I undersøge dyrene fra Nordsøen og Limfjorden og komme med på traktorsælsafari. Kom tilbage til år 900 i vikingetiden ved Bork Vikingehavn og vær viking for en dag. I kan også tage lidt mod syd på en smuttur til havnebyen Esbjerg eller Ribe, eller op mod nord til hvide sande og den smukke Ringkøbing Fjord.