Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Allgäu

Alt det får I:
Velegnet for børn i alle aldre
5 vandrutschebaner og wellness
Kombinér badeland og ski om vinteren
8 timer fra Hamborg
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender

Badelandsferie i Sydtyskland

Vi er stolte af at præsentere den helt nye feriepark med det fantastiske badeland i det sydlige Tyskland - Allgäu. Her er det muligheder for enhver, både til de vandplaskende vandhunde, og de aktive der vil opleve den storslået natur i det smukke område. I kan nyde udsigten til de smukke alper, mens I sidder på terrassen i de helt nye ferieboliger for hele familien. I kan også tage en tur i det store badeland med både inden- og udendørs områder. Som følge af Covid-19 er der pt. ændringer i adgangen til badelandet på Allgäu (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
"Wild river"
Babypool
Badelandscafe
Bølgebassin
Børnepool
Indendørspool
Klatrevæg i pool
Splash område
Stor vandrutsjebane
Subtropisk badeland
Vand aerobic
For børn
Aktivitetskalender
Gokarts
Indendørs legeland
Legeplads
Mini børnezoo
Spilarkade
Underholdning
Sport
"Go High"
Basketball
Beachvolley
Bowling
Bueskydning
Fodbold
Klatrevæg
Minigolf
Multisportsbane
Ridning
Trampolin
Vandring
Generelt
Cykeludlejning
Andre faciliteter
Segway udlejning
Wellness/ Spa
Boblebad
Dampbad
Massage
mod betaling
Sauna
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Butikker
Butik
Supermarked

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
Nu kan I i ro og mag hjemmefra planlægge jeres ophold hos Center Parcs, for Center Parcs tilbyder alle gæster adgang til en app. Søg i App store efter "Center Parcs" for at downloade den. Når I har downloaded appen, har I mulighed for at logge ind på jeres reservation. I skal logge ind under "I have booked through a partner" og her vil I blive bedt om at taste jeres: 1) "Name" (her skal I skrive jeres efternavn og evt. "æ" skal erstattes med "a", "ø" skal erstattes med "o" og "å" skal erstattes med "a". 2) "CHECK-IN Number" som I finder på jeres voucher. Dog skal nævnes at der er 2 måder man kan logge ind på, hvis ikke den ene virker så skal den anden måde benyttes: a.) Her logges ind med efternavn i "surname" og booking nummer (det skal være check in nummer - altså IKKE det nummer der begynder med FR) b.) Her logges ind med efternavn i "surname" efterfulgt af booking nummer der begynder med FR - og der tilføjes et 1 tal i enden. Når I er inde, kan I: Tjekke jeres reservation Se hvor I kommer til at bo Få en oversigt over aktiviteter og faciliteter inkl. tidsplaner i den Center Parcs, I besøger. I er altid velkomne til at tage fat i os, hvis I skulle have spørgsmål. Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med planlægningen af jeres ophold!
Ift. Covid-19, kan feriestedets opdaterede restriktioner ses i Center Parcs Appen. (Se afsnit vedr. Center Parcs App).

Velkommen til badelandet Allgäu

Om Allgäu

Om Allgäu

Velkommen til et af de mest besøgte områder i Tyskland. I Allgäu kan man få lidt af det hele - både med en skøn natur og aktive ferier. En vandring igennem de åbne områder eller en kraftfuld svingtur i trætoppene, der er noget for en hver. Populære udflugtsmuligheder i området er blandt andet Constance søen og det verdenskendte Neuschwanstein slottet.

Badelandet i Allgäu

Badelandet i Allgäu

Det helt nye og smukke badeland "Aqua Mundo" er et subtropisk paradis, hvor der findes både spændende og afslappende vandaktiviteter for alle aldre. Flere vandrutsjebaner med sprøjt og spas. Både spa og wellness, vandrutsjebaner vandlandslegeplads og bølgebassin er blandt de mange muligheder. Og bare rolig der er mulighed for at få lidt at spise og drikke så i kan blive i Aqua Mundo hele dagen uden at skulle bekymre jer om tiden.

Så meget mere end blot et badeland

Så meget mere end blot et badeland

I Ferieparken Allgäu er det et stort udbud af aktiviteter for hele familien uanset alder. Det indendørs legeland Baluba for de legesyge og High Adventure Experience for de adrenalinsøgende. Lækre feriehuse med er bygget op efter naturen i de velkendte boligtyper Comfort, Premium og VIP. 

I det store Market Dome er der flere butikker og restauranter for hele familien - blandt andet et tysk Brauhaus med ølhave. 

Derudover findes der utallige udflugtsmuligheder udenfor ferieparken for ikke at nævne de mange indendørs og udendørs aktiviteter som den store Zipliner bane i trætoppene samt sportsbaner og børnesafari. Skynd jer hellere at få ferien bestilt her på hjemmesiden eller kontakt en af vores dygtige salgskonsulenter for bestilling af en ferie til denne dejlige helt nye Center Parc.

Praktisk info vedr. Covid-19

Praktisk info vedr. Covid-19

Ift. Covid-19, kan feriestedets opdaterede restriktioner ses i Center Parcs Appen. (Se afsnit vedr. Center Parcs App).

Center Parcs App

Center Parcs App

Nu kan I i ro og mag hjemmefra planlægge jeres ophold hos Center Parcs, for Center Parcs tilbyder alle gæster adgang til en app. Søg i App store efter "Center Parcs" for at downloade den. Når I har downloaded appen, har I mulighed for at logge ind på jeres reservation. I skal logge ind under "I have booked through a partner" og her vil I blive bedt om at taste jeres:

1) "Name" (her skal I skrive jeres efternavn og evt. "æ" skal erstattes med "a", "ø" skal erstattes med "o" og "å" skal erstattes med "a".

2) "CHECK-IN Number" som I finder på jeres voucher. Dog skal nævnes at der er 2 måder man kan logge ind på, hvis ikke den ene virker så skal den anden måde benyttes:

a.) Her logges ind med efternavn i "surname" og booking nummer (det skal være check in nummer - altså IKKE det nummer der begynder med FR)

b.) Her logges ind med efternavn i "surname" efterfulgt af booking nummer der begynder med FR - og der tilføjes et 1 tal i enden.

Når I er inde, kan I:

  1. Tjekke jeres reservation

  2. Se hvor I kommer til at bo

  3. Få en oversigt over aktiviteter og faciliteter inkl. tidsplaner i den Center Parcs, I besøger.

I er altid velkomne til at tage fat i os, hvis I skulle have spørgsmål. Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med planlægningen af jeres ophold!