Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Allgäu

Alt det får I:
Velegnet for børn i alle aldre
5 vandrutschebaner og wellness
Kombinér badeland og ski om vinteren
8 timer fra Hamborg
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender

Badelandsferie i Sydtyskland

Vi er stolte af at præsentere den helt nye feriepark med det fantastiske badeland i det sydlige Tyskland - Allgäu. Her er det muligheder for enhver, både til de vandplaskende vandhunde, og de aktive der vil opleve den storslået natur i det smukke område. I kan nyde udsigten til de smukke alper, mens I sidder på terrassen i de helt nye ferieboliger for hele familien. I kan også tage en tur i det store badeland med både inden- og udendørs områder. Som følge af Covid-19 er der pt. ændringer i adgangen til badelandet på Allgäu (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Splash område
"Wild river"
Stor vandrutsjebane
Subtropisk badeland
Vand aerobic
Indendørspool
Klatrevæg i pool
Børnepool
Babypool
Badelandscafe
Bølgebassin
For børn
Mini børnezoo
Spilarkade
Aktivitetskalender
Gokarts
Underholdning
Indendørs legeland
Legeplads
Sport
Beachvolley
Minigolf
"Go High"
Vandring
Ridning
Multisportsbane
Trampolin
Bowling
Bueskydning
Klatrevæg
Basketball
Fodbold
Generelt
Cykeludlejning
Andre faciliteter
Segway udlejning
Wellness/ Spa
Dampbad
Boblebad
Sauna
Massage
mod betaling
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
Butik

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
OBS ! Nedenstående retningslinjer kan ændres løbende, det er derfor vigtigt løbende at holde sig orienteret: Følgende restriktioner ifb. Med Covid-19 er gældende: Efter den officielle lovgivning vedrørende COVID-19 kan restriktionerne defineret i delstaten, hurtigt ændre sig hurtigt, da genåbningsperspektivet afhænger af en forekomstværdi 100/100.000 indbyggere i den region. Dette kan naturligvis påvirke den enkelte park alt efter hvilken delstaten parken ligger i. På grund af forskellige lovgivninger i COVID-19 i den enkelte delstat kommunikerer vi pr. Park: Bemærk, at disse målinger kan ændre sig konstant, hvorfor vi beder vores gæster om at kontrollere de aktuelle restriktioner på egen hånd. Følgende regler er på nuværende tidspunkt gældende ved ophold på: ● Park Allgäu: Alle gæster har brug for en negativ CV-19-test ved ankomst (ikke ældre end 24 timer, ikke nødvendige for børn yngre end 6 år) eller skal være fuldt vaccineret eller restitueret (> 28 dage). Det skal også vises for indgangen til alle indendørs områder, dvs. Market Dome og Spa -området. Indgangene til Market Dome kontrolleres mellem kl. 7 og 22. Testcenter ved indgangen til parken er åben: ▪ Man + fre 9.00 - 18.00 / tir - tor, lør, søn 10 - 16 Bevis for 3G -reglen er som følger: Klassisk immuniseringsrekord, Bevis i Corona Warn -app, Immuniseringsrekord i COVPASS -app, Corona -testbevis i Corona Warn -app. Alle aktiviteter og faciliteter er åbne. Med en forekomst under 35 pr. 100.000 er der ikke behov for yderligere test på stedet, bortset fra wellness -behandlinger og massage. Aftenunderholdning er mulig med reservation på forhånd (Alpenblick) Hvis 7-dages forekomsten ikke overstiger 10 pr. 100.000, kan sommerhuse bebos uden begrænsning af maksimalt antal. af personer eller husstand.

Velkommen til badelandet Allgäu

Praktisk information omkring Covid-19

Praktisk information omkring Covid-19

I øjeblikket garanterer vi adgang til Aqua Mundo (selve badelandet) minimum én gang pr. ophold som følge af Covid-19. Afhængig af ledighed og antallet af gæster kan der være mulighed for at komme i badeland flere gange.

Der er adgang på 3 mulige tidspunkter om dagen i tidsintervaller á 3 timer.

Kontakt gerne vores kunderservice eller ring på 7015 4141, hvis I vil høre mere.

Om Allgäu

Om Allgäu

Velkommen til et af de mest besøgte områder i Tyskland. I Allgäu kan man få lidt af det hele - både med en skøn natur og aktive ferier. En vandring igennem de åbne områder eller en kraftfuld svingtur i trætoppene, der er noget for en hver. Populære udflugtsmuligheder i området er blandt andet Constance søen og det verdenskendte Neuschwanstein slottet.

Badelandet i Allgäu

Badelandet i Allgäu

Det helt nye og smukke badeland "Aqua Mundo" er et subtropisk paradis, hvor der findes både spændende og afslappende vandaktiviteter for alle aldre. Flere vandrutsjebaner med sprøjt og spas. Både spa og wellness, vandrutsjebaner vandlandslegeplads og bølgebassin er blandt de mange muligheder. Og bare rolig der er mulighed for at få lidt at spise og drikke så i kan blive i Aqua Mundo hele dagen uden at skulle bekymre jer om tiden.

Så meget mere end blot et badeland

Så meget mere end blot et badeland

I Ferieparken Allgäu er det et stort udbud af aktiviteter for hele familien uanset alder. Det indendørs legeland Baluba for de legesyge og High Adventure Experience for de adrenalinsøgende. Lækre feriehuse med er bygget op efter naturen i de velkendte boligtyper Comfort, Premium og VIP. 

I det store Market Dome er der flere butikker og restauranter for hele familien - blandt andet et tysk Brauhaus med ølhave. 

Derudover findes der utallige udflugtsmuligheder udenfor ferieparken for ikke at nævne de mange indendørs og udendørs aktiviteter som den store Zipliner bane i trætoppene samt sportsbaner og børnesafari. Skynd jer hellere at få ferien bestilt her på hjemmesiden eller kontakt en af vores dygtige salgskonsulenter for bestilling af en ferie til denne dejlige helt nye Center Parc.