Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Badeland Hotel Aqua Park

Top Faciliteter
Børnepool
Splash område
Morgenmad
Inklusiv
Halvpension
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, multi vandrutsjebane
Babypool

Feriested og hotel for hele familien

I det nordlige Tjekkiet, som er særligt kendt som skisportsted, kan I komme på et fantastisk ophold for hele familien på Aqua Park Hotel med stort badeland og mange muligheder. I har udsigt over skiløjper og skov, og det vil være oplagt at tage på ture i denne fantastiske natur. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Babypool
Liggestole indendørs
Børnepool
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, multi vandrutsjebane
Mini badeland
Lille vandrutsjebane
Splash område
Badelandscafe
Indendørspool
boblebad
For børn
Legeplads
Sport
Badminton
Bordtennis
Minigolf
Trampolin
Generelt
Terræn
fladt
Sprog
tysk
Nærmeste lufthavn
Prag, 160 km
Værdiboks
i reception
Nærmeste by
1.5 km
Diskotek
1 km
Cykeludlejning
Parkering
inklusiv
Wellness/ Spa
Dampbad
mod betaling
Massage
bestilles og betales på stedet
Sauna
Terapibad
indendørs
Restauranter / barer
Restaurant
buffet Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
1.4 km
Pension
Morgenmad
Inklusiv
Halvpension
muligt at tilkøbe

Badeland - Badeland Hotel Aqua Park

Velkommen til Aqua Park

Information om Aqua Park

Information om Aqua Park

Aqua Park er et hotel med et sjovt badeland, som ligger i udkanten af Spindleruv Mlyn i det nordlige Tjekkiet. I bor i en af de 9 bygninger rundt om på feriestedets område, som alle har moderne indrettede værelser med gode faciliteter. Der er mange aktiviteter for både børn og voksne, og I får mange dejlige ferieminder! I kan høre meget mere om mulighederne ved at ringe på 70 15 41 41.

Badelandet på Aqua Park

Badelandet på Aqua Park

Badelandet har to store vandrutsjebaner til adrenalin og spænding på henholdsvis 72,5 meter og en på 55 meter, hvor I rutsjer ned på en badering. Derudover er der også en 120 meter lang strømmende flod, I kan flyde rundt i. I kan nyde de dejlige pools med flere boblebade, børnebassin, afslappende saunaer og solarium. Det er et rigtig familiested, hvor I nyder hinanden og samtidig får slappet af i skønne omgivelser med sjov og leg for alle aldre.

Aktiviteter og leg for alle

Aktiviteter og leg for alle

Når I trænger til lidt frisk luft, kan I nyde nationalparken, som Aqua Park ligger i. Her kan I udforske de omkringliggende skove og bjerge og tage på lange, gode  familieture ud i den friske luft. Af udendørsaktiviteter findes også badminton, minigolf og bordtennis, som hele familien kan hygge sig med. Der er også en fin legeplads med trampoliner og svævebane, og I kan til enhver tid leje cykler og begive jer ud i naturen.

Restaurant

Restaurant

I finder restaurant på stedet, hvor der serveres både morgenmad, frokost og aftensmad, hvor morgen- og aftenmåltidet serveres som buffet, mens I til frokost kan vælge a la carte. Restauranten har udsigt til bjergene og skipisterne i skiområdet Medvědín. Om aftenen kan I ligeledes nyde kolde og varme drikke i restaurantens bar.