Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel AquaWorld Resort

Alt det får I:
Østeuropas største vandland
Sjove vandfaciliteter og rutsjebaner
Massevis af underholdning
Gratis shuttelbus til Budapest
Top Faciliteter
Børnepool
indendørs, med legefaciliteter, udendørs
Halvpension
Inklusiv
Top Faciliteter
Børnepool
indendørs, med legefaciliteter, udendørs
Halvpension
Inklusiv

Velkommen til AquaWorld Resort

AquaWorld Resort er en af de største vandforlystelsesparker i Europa, og den største i Østeuropa! Alt det kan I opleve på badelandsferie til Budapestområdet. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Børnepool
indendørs, med legefaciliteter, udendørs
Pension
Halvpension
Inklusiv

Badeland - Hotel AquaWorld Resort

AquaWorld Resort i Budapest

Om AquaWorld Resort

Om AquaWorld Resort

AquaWorld Resort er et hotel, der samtidig har et kæmpe, tropisk badeland tilknyttet. Begge dele er meget familievenligt, og her får I mange underholdende timer. Brug en lang dag i Budapest og vend hjem til hotellet og nyd wellnessafdelingen. I får ferie for hele familien hele året rundt. På resortet er der gratis parkering og gratis shuttlebus 4 gange dagligt til centrum af Budapest, hvis I vil shoppe eller se seværdigheder. 


Sjovt badeland med mange faciliteter

Sjovt badeland med mange faciliteter

Det kæmpe badeland har alle de sjove vandfaciliteter, som I går og drømmer om at få lov at prøve. Her er 19 forskellige pools med blandt andet surf pool, så I kan blive klogere på surfing. Derudover har badelandet 11 forskellige vandrutsjebaner med en samlet længde på knap en kilometer og mange forskellige effekter og udformning, hvor I alene eller sammen med andre kan få et sus i maven. Deltag også i svømmeakademi og forskellige programmer for familien og børnene. 

Udendørs og indendørs

Udendørs og indendørs

Kan I bare ikke få nok af at bade, kan I på solskinsdagene svømme rundt i den udendørs pool, hvor I i poolområdet finder solsenge og parasoller. Der er massere af underholdning for hele familien både inden- og udendørs i badelandet og i underholdningscenteret, hvor der blandt andet er spillelokale, hvor børnene kan underholde sig med mange sjove aktiviteter. Børnene kan også hygge sig i børneklubben på AquaWorld Resort.  

Bo på et hotel

Bo på et hotel

På AquaWorld Resort finder I to restauranter for hotellets gæster, hvor der serveres både gourmetretter and internationale retter. I kan også finde hyggelige barer på hotellet med gode muligheder for at få lidt godt at drikke. Der er også et spa- og wellnesscenter samt et motionsrum.

Alle hotelværelser er moderne indrettet og har fine faciliteter, som byder på ren afslapning. På alle værelser er der gratis wifi, minibar, fladskærms-tv og roomservice.