Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Bispinger Heide

Alt det får I:
Oplevelser for hele familien
Kun 60 kilometer syd for Hamborg
Boliger i grønne, rolige omgivelser
Sjove vandaktiviteter
Top Faciliteter
Halvpension
muligt at tilkøbe
Aktivitetskalender
fuldt aktivitetsprogram i skoleferier
Top Faciliteter
Halvpension
muligt at tilkøbe
Aktivitetskalender
fuldt aktivitetsprogram i skoleferier

Det herlige badeland Bispinger Heide

Badelandet Bispinger Heide er et herligt vandland i subtropiske omgivelser med skønne faciliteter, gode muligheder og mange oplevelser, som familien sent vil glemme. Et badeland er børnenes paradis, men forældrene bliver ikke snydt for afslappende ferie i Bispinger Heide. Læs mere
Læs mere
Luk
For børn
Aktivitetskalender
fuldt aktivitetsprogram i skoleferier
Sport
"Go High"
aktivitet
Pension
Halvpension
muligt at tilkøbe

Praktisk information

Bemærk at nogle facilileter er mod betaling som afregnes direkte til feriestedet.

Badeland - Badeland Bispinger Heide

Velkommen til badeland Bispinger Heide

Om Bispinger Heide

Om Bispinger Heide

Det tropiske badeland Bispinger Heide ligger i det nordlige Tyskland, blot 60 kilometer syd for Hamborg og med få timers kørsel fra den danske grænse. Badelandet er omgivet af et smukt, grønt landskab i Lüneburger Heide, og I kan forvente oplevelser og aktiviteter helt ud over det sædvanlige. I får en ferie med massere af familiehygge på børnenes præmisser, men hvor forældrene ikke bliver glemt.   


Stort subtropisk badeland

Stort subtropisk badeland

Vilde vandrutsjebaner, brusende bølgepool og rå river rafting - Oplev alt dette i det kæmpe, subtropisk inspireret badeland Aqua Mundo. Omgivet af palmer, klippevægge og rindende vand svømmer I rundt i et badeland med gode faciliteter, hvor der er action og afslapning for alle. Dykning, snorkling og mange andre kurser bliver holdt i badelandet, og børnene kan bade i den store børnevenlige pool ved 'Dragestenen', mens forældrene kan nyde afslappende bade, sauna, solarium og massage mod betaling. 

Når sulten melder sig, kan I spise på Aqua Café i badelandet, så I slipper for besværet ved at skifte tøj.

Stort udvalg af boliger

Stort udvalg af boliger

Alle af badelandets boliger ligger i en stor skov, hvor I er omgivet af grønne, rolige omgivelser. Bispinger Heide tilbyder tre forskellige slags hytter efter standard, Comfort, Premium eller VIP, og derudover er der forskellige muligheder for indkvartering. Bo i en træhytte i skovens grønne top, lej en husbåd på søen, få afslapning på et hotelværelse eller forkæl børnene med en hytte specielt indrettet til de mindste. I alle tilfælde har I mulighed for at tilkøbe ekstra services, så I helt selv kan bestemme omgivelserne for jeres familie. 

Aktiviteter for alle

Aktiviteter for alle

I badelandet Bispinger Heide kan I deltage i et væld af aktiviteter, som er tilpasset de enkelte aldersgrupper. Sportsturneringer, klatring på væg, svævebane, beachvolley, gokarts samt sejlture på søen mod betaling. I badelandet er der computerrum, store legeområder, sportscenter med tennis, badminton og meget andet, og I har mulighed for at prøve ponyridning, dart, stå på rulleskøjter og leje mountainbikes. 

I badelandets centrum, 'Market Dome',  finder I, foruden badelandet, restauranter og butikker med palmer, flamingoer og papegøjer i ægte tropisk stemning. Nyd familievenlig buffet, tyske specialiteter, italiensk pizza eller børnenes helt store favorit: pandekagehuset. Om aftenen er der underholdning med optræden i Market Dome.