Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Bispinger Heide

Alt det får I:
Perfekt for familier med børn fra 5-17 år
Kun 60 kilometer syd for Hamborg
Kombinér aktiv ferie og afslapning
Stort subtropisk badeland
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane

Det herlige badeland Bispinger Heide

Badelandet Bispinger Heide er et herligt vandland i subtropiske omgivelser med skønne faciliteter for hele familien. Bispinger Heide ligger i Nordtyskland blot 60 km syd for Hamborg, så det er den perfekte destination til en badelandsferie væk fra hverdagens stress og jag. Her er god tid til familiehygge og sjov, når I bader, prøver sjove aktiviteter eller tilbringer aftener i jeres bolig med god mad og kortspil. Vejret behøver I ikke at bekymre jer om, for det subtropiske klima i badelandet sikrer jer lune omgivelser og varmt badevand. På Bispinger Heide kan I også komme helt tæt på naturen. Pga. Covid-19 er der i øjeblikket ændringer ifht. adgangen til badelandet på Bispinger Heide (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Indendørspool
Splash område
Udendørspool
Stor vandrutsjebane
Bølgebassin
Vand aerobic
Subtropisk badeland
Børnepool
Babypool
Lille vandrutsjebane
For børn
Indendørs legeland
Aktivitetskalender
fuldt aktivitetsprogram i skoleferier
Underholdning
Børneklub
Spilarkade
Legeplads
Sport
Tennis
Minigolf
Beachvolley
Trampolin
Fiskeri
Sportsturneringer
Fodbold
Sportshal
Bowling
Bueskydning
Squash
"Go High"
aktivitet
Vandring
Klatrevæg
Bordtennis
Ridning
Badminton
Generelt
Antal boliger
Antal: 600
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Cykeludlejning
Sprog
engelsk, tysk
Hæveautomat
Diskotek
Andre faciliteter
Laser spil
Vandsport
Dykning
Wellness/ Spa
Boblebad
Sauna
Massage
Restauranter / barer
Snackbar
Bar
Restaurant
Butikker
Supermarked
vå stedet
Pension
Halvpension
muligt at tilkøbe

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
OBS ! Nedenstående retningslinjer kan ændres løbende, det er derfor vigtigt løbende at holde sig orienteret: Følgende restriktioner ifb. med Covid-19 er gældende: Efter den officielle lovgivning vedrørende COVID-19 kan restriktionerne defineret i de tyske delstater, hurtigt ændre sig , da genåbningsperspektivet afhænger af en forekomstværdi på 100/100.000 indbyggere i den enkelte delstat. Dette kan naturligvis påvirke den enkelte park alt efter hvilken delstat parken ligger i. På grund af forskellige lovgivninger vedr. COVID-19 i den enkelte delstat kommunikerer vi pr. park: Bemærk, at disse målinger kan ændre sig konstant, hvorfor vi beder vores gæster om at kontrollere de aktuelle restriktioner på egen hånd. Følgende regler er på nuværende tidspunkt gældende ved ophold på: ● Park Bispinger Heide: Ved ankomst har alle gæster brug for en negativ CV-19-test (ikke ældre end 24 timer, ikke nødvendig for børn under 14 år) eller skal være fuldstændig vaccineret eller restitueret (> 28 dage <6 måneder). Alle aktiviteter og faciliteter er åbne, Aqua Mundo med begrænset kapacitet (50%), sauna med reservation og foruddefinerede tidspunkter. Med en forekomst under 35 pr. 100.000 er ingen yderligere test på stedet nødvendig. Hvis 7-dages forekomsten ikke overstiger 10 pr. 100.000, kan feriehusene bebos uden begrænsning af maksimalt antal. af personer eller husstand.

Velkommen til badeland Bispinger Heide

Praktisk info vedr. Covid-19

Praktisk info vedr. Covid-19

Vi garanterer pt. adgang til Aqua Mundo (selve badelandet) mindst en gang pr. ophold på Bispinger Heide. Der vil være mulighed for at komme i badelandet flere gange, men det afhænger af ledighed og antallet af gæster.

Der er 4 daglige tider á 2 ½ times varighed.

Kontakt os gerne her eller på 7015 4141 for mere information.

Om Bispinger Heide

Om Bispinger Heide

Det subtropiske badeland Bispinger Heide ligger i det nordlige Tyskland 60 kilometer syd for Hamborg og med få timers kørsel fra den danske grænse. Badelandet er omgivet af et smukt, grønt landskab i Lüneburger Heide, og I kan forvente oplevelser og aktiviteter helt ud over det sædvanlige.

I kan se frem til:

  • Vilde vandrutsjebaner for både store og små
  • Subtropisk badeland med palmer, rindende vand og klippevægge
  • Sjov river rafting og bølgepool
  • Et væld af aktiviteter tilpasset forskellige aldersgrupper, såsom ponyridning, rulleskøjteløb, svævebane og gokarts
  • Stort udvalg af forskellige boligtyper
  • Afslapning i skønne bade, sauna eller en omgang massage (mod betaling)
  • Gode restauranter og aftenunderholdning i Market Dome
  • En verden af leg i Baluba-legelandet

 


Stort subtropisk badeland

Stort subtropisk badeland

Glæd jer til at suse ned af sjove vandrutsjebaner, prøve kræfter med river rafting og plaske rundt i bølgepoolen, for Bispinger Heides Aqua Mundo byder på masser af action. Mens I svømmer rundt i det subtropiske badeland kan I nyde både palmer, rindende vand og klippevægge, som får jer til at slappe helt af. Børnene kan trygt plaske rundt i "drage"-poolen, mens I nyder deres store grin og slapper af.

I Aqua Mundo finder I desuden også en udendørs pool og en 'wild water river' rutsjebane. Der arrangeres mange aktiviteter i Aqua Mundo, såsom pool party, børnesvømning, vand aerobic og så har I også mulighed for at deltage i forskellige dykkerkurser. 

Når sulten melder sig, kan I spise på Aqua Café i badelandet, så I slipper for besværet ved at skifte tøj.

Stort udvalg af boliger

Stort udvalg af boliger

Alle af badelandets boliger ligger i en stor skov, hvor I er omgivet af grønne, rolige omgivelser. Bispinger Heide tilbyder tre forskellige slags hytter efter standard, Comfort, Premium eller VIP, og derudover er der forskellige muligheder for indkvartering. 

Bo i en træhytte i skovens grønne top, lej en husbåd på søen, få afslapning på et hotelværelse eller forkæl børnene med en hytte specielt indrettet til de mindste. I alle tilfælde har I mulighed for at tilkøbe ekstra services, så I helt selv kan bestemme omgivelserne for jeres familie. 

Aktiviteter for alle

Aktiviteter for alle

I badelandet Bispinger Heide kan I deltage i et væld af aktiviteter, som er tilpasset de enkelte aldersgrupper. Sportsturneringer, klatring på væg, svævebane, beachvolley, gokarts samt sejlture på søen mod betaling. I badelandet er der computerrum, store legeområder, sportscenter med tennis, badminton og meget andet, og I har mulighed for at prøve ponyridning, dart, stå på rulleskøjter og leje mountainbikes. 

I badelandets centrum, 'Market Dome',  finder I, foruden badelandet, restauranter og butikker med palmer, flamingoer og papegøjer i ægte tropisk stemning. Nyd familievenlig buffet, tyske specialiteter, italiensk pizza eller børnenes helt store favorit: pandekagehuset. Om aftenen er der underholdning med optræden i Market Dome. 

Et break fra hverdagen

Et break fra hverdagen

Med et ophold til badeland Bispinger Heide kan hele familien se frem til mange gode stunder med vandsjov, afslapning og socialt samvær. Bispinger Heide byder på oplevelser ud over det sædvanlige med et væld af aktiviteter for alle aldre. Det er ikke kun børnene, som kommer til at elske badelandet - de voksne kan nyde lidt selvforkælelse med en tur i saunaen eller med en omgang massage (mod betaling). 

En tur til badelandet Bispinger Heide med tid til masser af familiehygge er det perfekte break fra en travl hverdag i Danmark.