Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Blokhus

Alt det får I:
Direkte til vestkystens sandstrande
Indendørs og udendørs poolområde
Skønne aktiviteter for hele familien
Godt udgangspunkt for udflugter
Top faciliteter
Børnepool
separat børnepool
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Udendørspool
Indendørspool
Badelandscafe
Mini badeland
Top faciliteter
Børnepool
separat børnepool
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Udendørspool
Indendørspool
Badelandscafe
Mini badeland

Blokhus Feriecenter ved Vesterhavet

Velkommen til Blokhus Feriecenter - Et skønt feriecenter i det nordlige Jylland, hvor hele familien samles om mange hyggelige aktiviteter i badelandet og naturen. Blokhus Feriecenter skønne beliggenhed giver jer frihed til at gøre, hvad I har lyst til. Stranden ligger lige udenfor døren og i området finder I massevis af spændende attraktioner. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Udendørspool
Indendørspool
Badelandscafe
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Mini badeland
Børnepool
separat børnepool
Liggestole indendørs
Liggestole udendørs
Vand aerobic
Babypool
For børn
Spilarkade
indendørs
Legeplads
på stedet
Mini legeland
Sport
Bordtennis
Billard / pool
mod betaling
Minigolf
Fodbold
Multisportsbane
udendørs
Generelt
Parkering
offentlig parkering
Vaskemaskiner / Møntvaskeri
mod betaling
Wellness/ Spa
Boblebad
indendørs
Massage
bestilles og betales på stedet
Sauna
Fitness
Restauranter / barer
Bar
100 m
Restaurant
50 m
Butikker
Bageri
400 m
Supermarked
100 m
Strand
Strand
50 m

Velkommen til Blokhus Feriecenter

Om Blokhus

Om Blokhus

Hvis I ønsker at nyde ferien på dansk grund, er Blokhus Feriecenter ved den danske vestkyst et ideelt sted for hele familien. Der er mange sjove aktiviteter at komme efter, og i Blokhus kommer I helt ned i gear, når I slentrer hen ad gaderne, hvor fine butikker og hyggelige fortovscaféer ligger side om side. Ved stranden kan I også gå lange ture, imens Vesterhavet bruser, og de friske kan altid springe i de kølige bølger. 

Lyder en dansk ferie som noget for jer, så tag endelig kontakt til os på telefon 70 15 41 41, hvis I har spørgsmål om rejsemålet.

Feriecenter med mange faciliteter

Feriecenter med mange faciliteter

I kommer bestemt ikke til at kede jer, når I holder ferie i Blokhus Feriecenter. For børnene er og bliver feriestedets højdepunkt det subtropiske badeland. Her er der altid sjove bølger, hurtige rutsjebaner og afslapning i spa-poolen. Der er også et motionsbassin, hvor I kan svømme baner, samt en sauna og en snackbar, hvor I kan forkæle sig selv. 

For nogle er selvforkælelse lig med en tur i fitnesscenteret, så det finder I selvfølgelig også sammen med Blokhus Feriecenters wellnessområde.

Rå natur

Rå natur

Når I træder uden for feriestedet, står i midt i den danske natur, når den er allersmukkest. Den bedste strand i hele Nordeuropa er lige uden for jeres ferielejligheder, så hvis I vil nyde den danske sommer på bedste vis, er det bare med at vende næsen mod Feriecenteret. 

Vesterhavet er som altid imponerende med dets fascinerende rumlen bag de hvide klitter. Bag klitrækken finder I et betagende plantagelandskab, hvor I kan trave i flere timer, hvis I trænger til at få frisk luft i lungerne og vind i håret. 

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Løkken er en ægte ferieby, så der er alt, hvad I har brug for; butikker, caféer og barer. Det hele emmer af god atmosfære og dansk sommer, når det er allerbedst. I kan også tage til Aalborg, hvis I ønsker at opleve lidt byliv i større skala. 

Fra Blokhus Feriecenter er der desuden ikke langt til Fårup Sommerland og Aquapark, som er en stor forlystelsespark, hvor hele familien kan få prøvet grænser af og more sig i de mange forlystelser.