Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Bostalsee

Alt det får I:
Passer godt med børn fra 5-17 år
4000 m² stort badeland
Sportsaktiviteter ved den store Bostalsø
Kun 6 ½ time fra Hamborg
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
Babypool
Lille vandrutsjebane
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
Babypool
Lille vandrutsjebane

Badeferie ved Bostalsee i Tyskland

Friferie byder jer velkommen til badelandet Bostalsee i Tyskland. Her får alle familiens vandhunde timevis af sjov i vandrutsjebanerne, på vandlegepladsen og i bølgepoolen. Men badelandet er meget mere end vand, og byder på mange flere aktiviteter både inden- og udendørs. I kan spille golf, klatre, sejle, windsurfe, bowle og meget mere! Badelandet ligger ved en den store sø Bostal, der er omdrejningspunkter for mange af aktiviteterne. Som følge af Covid-19 er der pt. ændringer i adgangen til badelandet (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Bølgebassin
Babypool
Lille vandrutsjebane
Børnepool
Udendørspool
Indendørspool
Vand aerobic
Stor vandrutsjebane
For børn
Legeplads
Mini disko
Mini børnezoo
Indendørs legeplads
Underholdning
Spilarkade
Sport
Bueskydning
"Go High"
aktivitet
Golf
Petanque
Bowling
Vandring
Sportsturneringer
Minigolf
Basketball
Ridning
Bordtennis
Fiskeri
Tennis
Fodbold
Beachvolley
Trampolin
Generelt
Cykeludlejning
Hæveautomat
Minetog på stedet
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Andre faciliteter
Laser spil
Vandsport
Windsurfing
Sejlbådsudlejning
Dykning
Wellness/ Spa
Massage
Boblebad
Restauranter / barer
Bar
Butikker
Supermarked
Strand
Strand
Pension
Halvpension
muligt at tilkøbe

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
For de tyske parker gælder følgende forordninger: • 1,5 meter afstand, derfor vil den maksimale mængde gæster være begrænset. Der arbejdes derfor med med timeslots på bestemte ankomstdatoer. • Vi garanterer, at gæster i det mindste kan nyde Aqua Mundo mindst en gang under deres ophold. • Tidsvinduer kan reserveres via receptionen, helst telefonisk. På nogle datoer (når antallet af gæster er stort) specificeres tidsvinduer til besøg i Aqua Mundo. Disse tidsvinduer kan bookes via Center Parcs-appen (Spørg efter denne ved ankomst). Ikke tilgængelig på Park Bostalsee. • Tidsintervaller kan variere i længde og antal tilladte gæster pr. park baseret på poolens størrelse og parkens belægning. • Fordi vi ønsker at maksimere tidsintervallet, tilbyder vi ikke yderligere aktiviteter som rafting, babysvømning osv. • Gæster skal respektere afstandsreglerne og skal følge den afmærkede rute til og i Aqua Mundo. • For at sikre, at vi kan tilbyde 1,5 meter afstand, kan det være tilfældet, at nogle funktioner ikke er åbne. • Bølgepuljen betjenes med reduceret effekt. • Rutsjebanerne er åbne til brug. • Børnepoolen er åben, men der skal holdes en afstand på 1,5 meter. • Vi bruger faste siddeområder, såkaldte "øer" på 5 personer pr. ø

Velkommen til badelandet Bostalsee

Pratisk information vedr. Covid-19

Pratisk information vedr. Covid-19

Som følge af Covid-19 er det pt. adgang til selve badelandet (Aqua Mundo) én gang pr. ophold på Bostalsee.

Der er adgang til badelandet i tidsintervaller á 3 timer ad gangen.

Vi hjælper gerne med mere information her eller på 7015 4141.

Om Bostalsee

Om Bostalsee

Badeland Bostalsee ligger midt i det idylliske Saarland, der med sine smukke bakkede omgivelser danner rammen for sjove oplevelser og hyggeligt samvær for hele familien. Badeland Bostalsee ligger ud til den store sø, Bostal, og har således fornøjelsen af at tilbyde en dejlig sandstrand, sejlsport, surfing og fiskeri. Som gæst i ferieparken har I fri adgang til det store Aqua Mundo, som er et 4000 kvadratmeter stort badeland fyldt med faciliteter for store og små vandhunde.

Badelandet i Bostalsee

Badelandet i Bostalsee

Det store Aqua Mundo badeland har aktiviteter for alle familiens medlemmer, og så flyver tiden bare af sted, når I har det sjovt med vandfitness, jacuzzi, vandrutsjebaner, vandlegeplads og bølgepool. Dertil er der også en udendørs pool, som kan nydes på solskinsdage, og en børnepool, hvor børnene kan lege trygt i det lave vand. 

Spis på badelandets Aqua Café, så I ikke behøver skifte tøj, når I skal have lidt at drikke eller let spise. 

Adrenalin og afslapning

Adrenalin og afslapning

Bostal sø er det helt store samlingspunkt, når familien skal have adrenalin og nyde afslapning. Her kan I nyde vandet med windsurfing, pedalbåd, stand-up-paddeling, sejlbåd eller blot ved at bade i vandet fra den dejlige sandstrand. Golf for de store, minigolf for de små. Ram plet i bueskydning, lav strikes i bowling og lav point i boldspil. Lej cykler eller prøv en Mini Quad Bike, en firhjulet motorcykel for børn, på banen i Bostalsee. Prøv klatring, vandring og ridning i naturen og få en masse frisk luft. 

Bo i naturen

Bo i naturen

Feriestedet har tre slags boliger: et Comfort feriehus med veludstyret faciliteter, et Premium feriehus med med øget komfort og et VIP feriehus med privat sauna. Om I vælger at bo i et Comfort, Premium eller VIP feriehus, så får I en skøn og moderne indrettet feriebolig med gode faciliteter og eget køkken. Ferieboligerne ligger på bakker blandt træer og har udsigt over Bostal sø, så I bor i hyggelige rammer, hvor hele familien kan slappe af. 

På feriestedet kan I spise på restaurant, tage på indkøb i butikker eller melde jer til leveringsservice af varer, så I kan lave jeres egne måltider i ferieboligen.