Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Bostalsee

Alt det får I:
Direkte til søen, Bostal
Både indendørs og udendørs pool
Plads til afslapning og adrenalinrus
Bo i naturlige omgivelser
Top Faciliteter
Halvpension
muligt at tilkøbe
Top Faciliteter
Halvpension
muligt at tilkøbe

Badeferie ved Bostalsee i Tyskland

Friferie byder jer velkommen til badelandet Bostalsee i Tyskland. Her kan alle familiens vandhunde opleve mange sjove aktiviteter med vand. Men badelandet er meget mere end vand, og I kan også beskæftige jer med mange andre aktiviteter på land både inden- og udendørs. Læs mere
Læs mere
Luk
Sport
"Go High"
aktivitet
Pension
Halvpension
muligt at tilkøbe

Praktisk information

Bemærk at nogle facilileter er mod betaling som afregnes direkte til feriestedet.

Badeland - Badeland Bostalsee

Velkommen til badelandet Bostalsee

Om Bostalsee

Om Bostalsee

Badeland Bostalsee ligger midt i det idylliske Saarland, der med sine smukke bakkede omgivelser danner rammen for sjove oplevelser og hyggeligt samvær for hele familien. Badeland Bostalsee ligger ud til den store sø, Bostal, og har således fornøjelsen af at tilbyde en dejlig sandstrand, sejlsport, surfing og fiskeri. Som gæst i ferieparken har I fri adgang til det store Aqua Mundo, som er et 4000 kvadratmeter stort badeland fyldt med faciliteter for store og små vandhunde.

Badelandet i Bostalsee

Badelandet i Bostalsee

Det store Aqua Mundo badeland har aktiviteter for alle familiens medlemmer, og så flyver tiden bare af sted, når I har det sjovt med vandfitness, jacuzzi, vandrutsjebaner, vandlegeplads og bølgepool. Dertil er der også en udendørs pool, som kan nydes på solskinsdage, og en børnepool, hvor børnene kan lege trygt i det lave vand. 

Spis på badelandets Aqua Café, så I ikke behøver skifte tøj, når I skal have lidt at drikke eller let spise. 

Adrenalin og afslapning

Adrenalin og afslapning

Bostal sø er det helt store samlingspunkt, når familien skal have adrenalin og nyde afslapning. Her kan I nyde vandet med windsurfing, pedalbåd, stand-up-paddeling, sejlbåd eller blot ved at bade i vandet fra den dejlige sandstrand. Golf for de store, minigolf for de små. Ram plet i bueskydning, lav strikes i bowling og lav point i boldspil. Lej cykler eller prøv en Mini Quad Bike, en firhjulet motorcykel for børn, på banen i Bostalsee. Prøv klatring, vandring og ridning i naturen og få en masse frisk luft. 

Bo i naturen

Bo i naturen

Feriestedet har tre slags boliger: et Comfort feriehus med veludstyret faciliteter, et Premium feriehus med med øget komfort og et VIP feriehus med privat sauna. Om I vælger at bo i et Comfort, Premium eller VIP feriehus, så får I en skøn og moderne indrettet feriebolig med gode faciliteter og eget køkken. Ferieboligerne ligger på bakker blandt træer og har udsigt over Bostal sø, så I bor i hyggelige rammer, hvor hele familien kan slappe af. 

På feriestedet kan I spise på restaurant, tage på indkøb i butikker eller melde jer til leveringsservice af varer, så I kan lave jeres egne måltider i ferieboligen.