Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Bostalsee

Alt det får I:
Passer godt med børn fra 5-17 år
4000 m² stort badeland
Sportsaktiviteter ved den store Bostalsø
Kun 6 ½ time fra Hamborg
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
Lille vandrutsjebane
Babypool
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
Lille vandrutsjebane
Babypool

Badeferie ved Bostalsee i Tyskland

Friferie byder jer velkommen til badelandet Bostalsee i Tyskland. Her får alle familiens vandhunde timevis af sjov i vandrutsjebanerne, på vandlegepladsen og i bølgepoolen. Men badelandet er meget mere end vand, og byder på mange flere aktiviteter både inden- og udendørs. I kan spille golf, klatre, sejle, windsurfe, bowle og meget mere! Badelandet ligger ved en den store sø Bostal, der er omdrejningspunkter for mange af aktiviteterne. Som følge af Covid-19 er der pt. ændringer i adgangen til badelandet (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Lille vandrutsjebane
Babypool
Børnepool
Indendørspool
Udendørspool
Stor vandrutsjebane
Vand aerobic
Bølgebassin
For børn
Mini disko
Mini børnezoo
Indendørs legeplads
Underholdning
Spilarkade
Legeplads
Sport
Bowling
Vandring
Sportsturneringer
Ridning
Minigolf
Basketball
Bordtennis
Fiskeri
Beachvolley
Tennis
Fodbold
Trampolin
Bueskydning
"Go High"
aktivitet
Petanque
Golf
Generelt
Minetog på stedet
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Cykeludlejning
Hæveautomat
Andre faciliteter
Laser spil
Vandsport
Dykning
Sejlbådsudlejning
Windsurfing
Wellness/ Spa
Boblebad
Massage
Restauranter / barer
Bar
Butikker
Supermarked
Strand
Strand
Pension
Halvpension
muligt at tilkøbe

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
OBS ! Nedenstående retningslinjer kan ændres løbende, det er derfor vigtigt løbende at holde sig orienteret: Følgende restriktioner ifb. med Covid-19 er gældende: Efter den officielle lovgivning vedrørende COVID-19 kan restriktionerne defineret i de tyske delstater, hurtigt ændre sig , da genåbningsperspektivet afhænger af en forekomstværdi på 100/100.000 indbyggere i den enkelte delstat. Dette kan naturligvis påvirke den enkelte park alt efter hvilken delstat parken ligger i. På grund af forskellige lovgivninger vedr. COVID-19 i den enkelte delstat kommunikerer vi pr. park: Bemærk, at disse målinger kan ændre sig konstant, hvorfor vi beder vores gæster om at kontrollere de aktuelle restriktioner på egen hånd. Følgende regler er på nuværende tidspunkt gældende ved ophold på: ● Park Bostalsee: Ved ankomst har alle gæster brug for en negativ CV-19-test (ikke ældre end 24 timer, ikke nødvendig for børn under 6 år) eller skal være fuldt vaccineret eller genoprettet (> 28 dage <6 måneder). Alle aktiviteter og faciliteter er åbne. Aqua Mundo er åben med begrænset kapacitet og har brug for en reservation på forhånd via CP -appen. Underholdningsaktiviteter foregår udendørs. Til indendørs aktiviteter er restaurant og Aqua Mundo “3G” gældende med en negativ hurtig antigen -test, der ikke er ældre end 24 timer. Max antal pr. feriehus: Max. 10 personer plus børn op til og med 14 år.

Velkommen til badelandet Bostalsee

Pratisk information vedr. Covid-19

Pratisk information vedr. Covid-19

Som følge af Covid-19 er det pt. adgang til selve badelandet (Aqua Mundo) én gang pr. ophold på Bostalsee.

Der er adgang til badelandet i tidsintervaller á 3 timer ad gangen.

Vores kundeservice hjælper gerne med mere information eller I kan ringe på 7015 4141.

Om Bostalsee

Om Bostalsee

Badeland Bostalsee ligger midt i det idylliske Saarland, der med sine smukke bakkede omgivelser danner rammen for sjove oplevelser og hyggeligt samvær for hele familien. Badeland Bostalsee ligger ud til den store sø, Bostal, og har således fornøjelsen af at tilbyde en dejlig sandstrand, sejlsport, surfing og fiskeri. Som gæst i ferieparken har I fri adgang til det store Aqua Mundo, som er et 4000 kvadratmeter stort badeland fyldt med faciliteter for store og små vandhunde.

Badelandet i Bostalsee

Badelandet i Bostalsee

Det store Aqua Mundo badeland har aktiviteter for alle familiens medlemmer, og så flyver tiden bare af sted, når I har det sjovt med vandfitness, jacuzzi, vandrutsjebaner, vandlegeplads og bølgepool. Dertil er der også en udendørs pool, som kan nydes på solskinsdage, og en børnepool, hvor børnene kan lege trygt i det lave vand. 

Spis på badelandets Aqua Café, så I ikke behøver skifte tøj, når I skal have lidt at drikke eller let spise. 

Adrenalin og afslapning

Adrenalin og afslapning

Bostalsø er det helt store samlingspunkt, når familien skal have adrenalin og nyde afslapning. Her kan I nyde vandet med windsurfing, pedalbåd, stand-up-paddeling, sejlbåd eller blot ved at bade i vandet fra den dejlige sandstrand. Golf for de store, minigolf for de små. Ram plet i bueskydning, lav strikes i bowling og lav point i boldspil. Lej cykler eller prøv en Mini Quad Bike, en firhjulet motorcykel for børn, på banen i Bostalsee. Prøv klatring, vandring og ridning i naturen og få en masse frisk luft. 

Bo i naturen

Bo i naturen

Feriestedet har tre slags boliger: et Comfort feriehus med veludstyret faciliteter, et Premium feriehus med med øget komfort og et VIP feriehus med privat sauna. Om I vælger at bo i et Comfort, Premium eller VIP feriehus, så får I en skøn og moderne indrettet feriebolig med gode faciliteter og eget køkken. Ferieboligerne ligger på bakker blandt træer og har udsigt over Bostal sø, så I bor i hyggelige rammer, hvor hele familien kan slappe af. 

På feriestedet kan I spise på restaurant, tage på indkøb i butikker eller melde jer til leveringsservice af varer, så I kan lave jeres egne måltider i ferieboligen.