Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Ostsee Resort Damp

Alt det får I:
75 km fra den dansk/tyske grænse
Direkte til skøn sandstrand
Vandland fuld af oplevelser
Sjove indendørs og udendørs aktiviteter
Top faciliteter
Splash område
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Antal: 2
Aktivitetskalender
højsæson
Indendørspool
Top faciliteter
Splash område
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Antal: 2
Aktivitetskalender
højsæson
Indendørspool

Dejligt badeland i Nordtyskland

Damp Resort i Nordtyskland er et hyggeligt badeland med lækre wellnessfaciliteter og indendørs aktivitetshal. Her får I både frisk luft, dejlig mad, wellness, afslapning, grønne omgivelser og en lækker strand ved Østersøen. Damp ligger blot en time fra den dansk-tyske grænse og kun 2 timer fra Puttgarden, så det er perfekt til en miniferie med dem, du holder af. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Indendørspool
Lille vandrutsjebane
familie vandrutsjebane
Badelandscafe
Splash område
Babypool
Stor vandrutsjebane
Antal: 2
Subtropisk badeland
Udendørspool
opvarmet
For børn
Legeplads
på stedet
Indendørs legeland
Aktivitetskalender
højsæson
Børneklub
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Spilarkade
Sport
Bordtennis
mod betaling
Tennis
mod betaling
Klatrevæg
Bueskydning
indendørs, mod betaling
Trampolin
Basketball
Minigolf
mod betaling
Beachvolley
Multisportsbane
indendørs
Squash
mod betaling
Badminton
Vandring
Billard / pool
mod betaling
Ridning
Generelt
Grill tilladt
muligt at leje
Hæveautomat
Havn
Cykeludlejning
Parkering
offentlig parkering
Vandsport
"Wakeboard"
Windsurfing
Wellness/ Spa
Fitness
Sauna
Massage
mod betaling
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Antal: 3
Butikker
Butik
Supermarked
Bageri
Strand
Strand
sand
Pension
All Inklusive
muligt at tilkøbe
Halvpension
muligt at tilkøbe

Praktisk information

Grundet Covid-19 vil der løbende være ændringer ift. adgang til de forskellige faciliteter & aktiviteter. Opdagelsesbassinet åbner igen! fra kl. 10 til kl. De to store rutsjebaner, indendørs og udendørs pools, småbørnsbassin med en ubådsrutschebane og sauna. Her er nogle detaljerede oplysninger: • Gæster fra 6 år har brug for en negativ koronatest, der ikke er ældre end 72 timer, eller bevis for fuld vaccination (mindst 2 uger før ankomst) eller bevis for en Covid-sygdom i de sidste 6 måneder • Indtil videre er adgangen begrænset til 3 timer i poolen. • Forudregistrering er ikke nødvendig • Registrering via Luca-appen er obligatorisk for hver gæst • Hårtørrerne vil ikke være i brug for tiden • Det er obligatorisk at bære en medicinsk maske eller en FSP2-maske helt ind i omklædningsrummene. • Åbningstiden er mandag - søndag 10:00 - 21:00 • Åben opdagelsesbad • Funhalla åben • Animation åbnet • Restauranter åbne • Barer åbne •Live musik • (Saunaområder forbliver foreløbig lukket)
Information for uvaccinerede personer: Man skal have en negativ test (hurtig test) (ikke ældre end 24 timer) eller en negativ PCR -test (ikke ældre end 48 timer) for at være indendørs. Under opholdet er der en test hver 72. time. Børn under 7 år er undtaget fra disse regler.

Velkommen til badelandet Damp Resort

Om Damp Resort

Om Damp Resort

Det skønne badeland Damp Resort ligger på den tyske riviera i grønne omgivelser, og ikke mindst ned til Østersøen og en stor, flot sandstrand. I kommer nemt til badelandets mange attraktive og familievenlige faciliteter, da badelandet ligger tæt på Danmark. Tag afsted som en familie, venner eller et par, og I vil få en fantastisk ferie i et underholdende mini badeland med mange muligheder.

Oplevelsesrigt badeland

Oplevelsesrigt badeland

Glæd jer til at opleve det fantastiske badeland, Entdeckerbad, som er samlingspunktet på feriestedet Damp Resort. Badelandet har vikingetema, og den store indendørs pool har samme form som Østersøen. Prøv den næsten 100 meter lange vandrutsjebane med lys, skiftende billeder og spændende effekter. Derudover er der børnebassin med rutsjebane og fontæner, så de mindste børn kan lege under sikre forhold. I kan også bade i den opvarmede udendørspool eller det 34 °C varmt dasebassin. Nyd direkte udsigt til Østersøen, spis jeres måltid i badelandets cafe og gå på opdagelse i de lærerige oplevelsesområder.  

Nyd også det store wellnessområde i Mare Mara med saunaområde, saltvandsbassin og fitnesscenter, hvor I kan forkæle jer selv med massage og andre behandlinger. 

Ved Østersøen

Ved Østersøen

Damp Resort ligger i de smukkeste omgivelser ved Østersøen, og yderligere får I den skønneste sandstrand til at holde en dejlig badeferie ved. Byg sandslotte i sandet, flyv med drage i klitterne og svøm ture i havet. Det er en god idé at leje en 'strandkorb' til at sidde lidt i læ, og samtidig har I en base og et sted at søge skygge på de varme og solrige sommerdage.

I det kæmpestore Fun & Sport-centrum 'Funhalla' kan I prøve kræfter med klatrevæg, indendørs rulleskøjtebane, 60 meter lang rutsjebane, tennis og meget mere. Hvis det skulle regne en dag, kan I bowle eller gå ned til museumsskibet Albatros for at se... nej, det skal vi ikke afsløre her! I skal heller ikke snyde jer selv for boldspil i sandet, selv om vejret driller: i Fun & Sport-centrum findes der en stor hal fyldt med sand, og her er der mulighed for at spille beachvolley og andre strandspil.

Vælg mellem hotelværelse, feriehus eller lejlighed

Vælg mellem hotelværelse, feriehus eller lejlighed

Om I vil bo på et luksuriøst hotelværelse, i et hyggeligt feriehus  med god plads og grønne omgivelser, så har I alle mulighederne hos Damp Resort. I bor tæt på badelandets mange aktiviteter og den skønne Østersøstrand. Hvis i vælger at bo i et feriehus eller på et af familie værelserne på hotellet er der indgang til Fun& Sport Center samt Entdeckerbad med i prisen, bor I istedet på et dobbelt værelse eller komfort værelse er der indgang til Funhalla, fitness og wellnessafdeling med saltvandspool og Sauna Vital Centrum.

Bestil morgenmad eller halvpension

Bestil morgenmad eller halvpension

Alle hotelværelser på Damp Resort har stor morgenmadsbuffet inkluderet i prisen, som serveres mellem kl. 7.00-11.00. Morgenmadsbuffeten kan også tilkøbes, hvis I ønsker at bo i et af Damp Resorts lækre feriehuse. Halvpension kan også tilkøbes hjemmefra til både hotel og feriehus, hvor den serveres som buffet og nogle gange a la carte. Bemærk, at det ikke er muligt at bestille halvpension i juledagene (24/12- og 25/12).

Morgenmadsbuffet med saft, vand, kaffe og te.

Middagsbuffet m. drikkevarer er inkluderet mellem kl. 10.00-21.15 bestående af øl, vand, husets vin og kaffe.

(Halvpension = morgenmad & aftensmad)


Indendørs aktivitetspark "Funhalla"

Indendørs aktivitetspark "Funhalla"

Der er rigtig mange børnevenlige aktiviteter for børnene på Ostsee resort Damp også selvom det skulle regne udenfor.

Funhalla gemmer på en masse indendørs aktiviteter såsom indendør beachvolley, klatrevæg, børneklub, tennis, legeplads og meget meget mere.