Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Kun 600 meter til stranden
3 pools og masser af vandsjov
Perfekt til børnefamilien
I byen De Haan tæt på Brügge
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Indendørs legeland
Aktivitetskalender
Babypool
Badelandscafe
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Indendørs legeland
Aktivitetskalender
Babypool
Badelandscafe

Dejlig ferie i De Haan ved Brügge!

Glæd jer til mange, mange timers sjov for hele familien i denne fantastiske feriepark ved den belgiske kyst. Her kommer der ikke til at mangle noget, for her er i massevis af aktiviteter både ude og inde, Nyd tiden sammen i ferieparken og bo skønt i de topmoderne boliger som Center Parcs De Haan tilbyder. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
"Wild river"
Babypool
Badelandscafe
Børnepool
Lille vandrutsjebane
Splash område
Subtropisk badeland
Udendørspool
For børn
Aktivitetskalender
Børneklub
Forlystelsespark
Indendørs legeland
Indendørs legeplads
Legeplads
Mini børnezoo
Spilarkade
Underholdning
Sport
Badminton
Beachvolley
Bordtennis
Bowling
Bueskydning
Fodbold
Generelt
Cykeludlejning
Hæveautomat
Parkering
ved bolig
Andre faciliteter
Laser spil
Segway udlejning
Wellness/ Spa
Dampbad
Fitness
Sauna
Restauranter / barer
"Take away"
Bar
Restaurant
Butikker
Supermarked
Strand
Strand
sand, 1 km

Praktisk information

Nu kan I i ro og mag hjemmefra planlægge jeres ophold hos Center Parcs, for Center Parcs tilbyder alle gæster adgang til en app. Søg i App store efter "Center Parcs" for at downloade den. Når I har downloaded appen, har I mulighed for at logge ind på jeres reservation. I skal logge ind under "I have booked through a partner" og her vil I blive bedt om at taste jeres: 1) "Name" (her skal I skrive jeres efternavn og evt. "æ" skal erstattes med "a", "ø" skal erstattes med "o" og "å" skal erstattes med "a". 2) "CHECK-IN Number" som I finder på jeres voucher. Dog skal nævnes at der er 2 måder man kan logge ind på, hvis ikke den ene virker så skal den anden måde benyttes: a.) Her logges ind med efternavn i "surname" og booking nummer (det skal være check in nummer - altså IKKE det nummer der begynder med FR) b.) Her logges ind med efternavn i "surname" efterfulgt af booking nummer der begynder med FR - og der tilføjes et 1 tal i enden. Når I er inde, kan I: Tjekke jeres reservation Se hvor I kommer til at bo Få en oversigt over aktiviteter og faciliteter inkl. tidsplaner i den Center Parcs, I besøger. I er altid velkomne til at tage fat i os, hvis I skulle have spørgsmål. Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med planlægningen af jeres ophold!

Velkommen til Center Parcs De Haan!

Afsted til badelandet Aqua Mundo

Afsted til badelandet Aqua Mundo

Center Parcs De Haan huser det kæmpe vandland med alverdens sjove forlystelser for hele familien. Vælg mellem Lazy River, Wild, River, diverse rutjsebaner, bølgepool, bobblebad, opvarmet udendørspool og meget meget mere! Så ikke noget med at glemme badetøjet på denne ferie!

Alverdens aktiviteter for store og små

Alverdens aktiviteter for store og små

Når I vælger at bo i Center Parcs De Haan, så kommer I ikke til art kede jer!
Kast jer ud i en badmintonkamp, sving minigolfkøllen, tag en tur i den indendørs klatrepark, få ram på familien i et family laser battle, eller dyst med dem i bordtennis, petanque eller bowling. Tag en slapper hos de søde geder og kaniner, eller tag en tur på e-cykel, e-knallert eller e-løbehjul. Spil beach volley eller skyd med bue og pil. Der er også både indendørs og udendørs legepladser.
Mulighederne er uendelige, og der er rigeligt at vælge imellem hver dag!

Børneklub og aktiviteter med personalet

Børneklub og aktiviteter med personalet

Center Parcs De Haan har personale, der dagligt sørger for at der er underholdning og aktiviteter for børnene.
Man kan blandt andet deltage i Kids Make Over, forsøge sig som kok, eller lave vokshænder. Man kan få glimmertatoveringer, få fortalt historier, eller deltage i kreative work shops.
Børnene kan møde Orry og venner, der er de sjove maskotter, som er i ferieparken.
Deltag i børne- og familiequizzer eller lad børnene vise deres bedste dansemoves i børnedisco.

For de voksne

For de voksne

De voksne skal ikke snydes, så bestil en ansigtsbehandling eller en afslappende massage.
Smid jer i bobblebadet, mens ungerne huserer i rutsjebanerne.
Om aftenen er der underholdning for voksne med Dj night og live musik

Toprenoverede og moderne boliger

Toprenoverede og moderne boliger

Center Parcs De Haan har renoveret alle deres boliger, og de fremstår nu topmoderne og virkelig indbydende. de er rummelige og lyse og indeholder alt hvad I skal bruge for at kunne læne jer tilbage og nyde ferien med familien. Køkkenet indeholder opvasker, kogeplader, mikrobølgeovn, kaffemaskine, brødrister og elkedel. Designet er smukt og nordisk inspireret.

Center Parcs App

Center Parcs App

Nu kan I i ro og mag hjemmefra planlægge jeres ophold hos Center Parcs, for Center Parcs tilbyder alle gæster adgang til en app. Søg i App store efter "Center Parcs" for at downloade den. Når I har downloaded appen, har I mulighed for at logge ind på jeres reservation. I skal logge ind under "I have booked through a partner" og her vil I blive bedt om at taste jeres:

1) "Name" (her skal I skrive jeres efternavn og evt. "æ" skal erstattes med "a", "ø" skal erstattes med "o" og "å" skal erstattes med "a".

2) "CHECK-IN Number" som I finder på jeres voucher. Dog skal nævnes at der er 2 måder man kan logge ind på, hvis ikke den ene virker så skal den anden måde benyttes:

a.) Her logges ind med efternavn i "surname" og booking nummer (det skal være check in nummer - altså IKKE det nummer der begynder med FR)

b.) Her logges ind med efternavn i "surname" efterfulgt af booking nummer der begynder med FR - og der tilføjes et 1 tal i enden.

Når I er inde, kan I:

  1. Tjekke jeres reservation

  2. Se hvor I kommer til at bo

  3. Få en oversigt over aktiviteter og faciliteter inkl. tidsplaner i den Center Parcs, I besøger.

I er altid velkomne til at tage fat i os, hvis I skulle have spørgsmål. Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med planlægningen af jeres ophold!

Praktisk info vedr. Covid-19

Praktisk info vedr. Covid-19

Ift. Covid-19, kan feriestedets opdaterede restriktioner ses i Center Parcs Appen. (Se afsnit vedr. Center Parcs App).