Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland De Huttenheugte (Begrænset adgang til badeland)

Alt det får I:
Sprængfyldt med oplevelser
Børnezoo er et hit hos familiens mindste!
Badeland fyldt med adrenalinrus
Nyd afslapning i hyggelige feriehuse
Top Faciliteter
Børnepool
med legefaciliteter
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, familie vandrutsjebane
Aktivitetskalender
fuldt aktivitetsprogram i skoleferier
Indendørspool
Top Faciliteter
Børnepool
med legefaciliteter
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, familie vandrutsjebane
Aktivitetskalender
fuldt aktivitetsprogram i skoleferier
Indendørspool

Hyggelige De Huttenheugte

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info. Badelandet De Huttenheugte er sprængfyldt med spændende aktiviteter og ligger i smukke grønne omgivelser. På stedet findes det fantastiske "Adventure Island", det subtropiske badeland "Aqua Mundo" og en børne-zoo samt et fantastisk udvalg af aktiviteter for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Indendørspool
Bølgebassin
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, familie vandrutsjebane
Subtropisk badeland
"Wild river"
Mini badeland
Babypool
Børnepool
med legefaciliteter
Udendørspool
Badelandscafe
For børn
Aktivitetskalender
fuldt aktivitetsprogram i skoleferier
Mini disko
Mini børnezoo
Børneklub
Underholdning
Legeplads
Spilarkade
Gokarts
Indendørs legeplads
Sport
Sportsturneringer
Fiskeri
Billard / pool
mod betaling
Bordtennis
Minigolf
mod betaling, udendørs
Bowling
mod betaling
Bueskydning
mod betaling
"Go High"
bestilles og betales på stedet
Tennis
mod betaling
Trampolin
mod betaling
Ridning
ponyridning
Klatrevæg
mod betaling
Beachvolley
mod betaling
Generelt
Diskotek
Information/reception
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Cykeludlejning
Sprog
engelsk, hollandsk
Andre faciliteter
Laser spil
Fra 6 år, indendørs mod betaling, fra 6 år, udendørs mod betaling
Vandsport
Robådsudlejning
Dykning
Kanoudlejning
Sejlbådsudlejning
Wellness/ Spa
Boblebad
indendørs
Sauna
mod betaling
Restauranter / barer
Pizzaria
"Take away"
Restaurant
Bar
Snackbar
Butikker
Supermarked
Kiosk
Pension
Halvpension
muligt at tilkøbe

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
• Vi bruger 1,5 meter afstand, derfor vil den maksimale mængde gæster være begrænset. Derfor arbejder vi med timeslots. • Vi garanterer, at gæster mindst 1 gange under deres ophold kan nyde Aqua Mundo badelandet • Tidsintervaller kan reserveres via receptionen, helst via telefon. • Tidsintervaller kan variere i længde og antal tilladte gæster pr. park baseret på poolens størrelse og parkens belægning. • Da vi ønsker at maksimere tidsintervallet, tilbyder vi ikke yderligere aktiviteter som rafting, babysvømning osv. • Gæster skal respektere afstandsreglerne og skal følge den afmærkede rute til og i Aqua Mundo • For at sikre, at vi kan tilbyde 1,5 meter afstand, kan det være tilfældet, at nogle funktioner ikke er åbne. • Spabad, saunaer og liggestole/solaria vil være lukket. • Wavepools er lukkede • Børnepoolen er åben, men kun for børn. Forældre skal holde afstand mens de holder øje med deres barn og holder 1,5 meters afstand fra hinanden. Hvis børnene er for unge til småbarnspoolen, kan forældrene svømme med deres barn i bølgebassinet. • Brusere er lukket. Omklædningsrum og toiletter vil være tilgængelige. Gæster skal forberede deres besøg i Aqua Mundo, mens de er i deres hytte ved at tage brusebad før deres besøg.

Velkommen til badeland De Huttenheugte i Holland

Om De Huttenheugte

Om De Huttenheugte

Hele familien vil elske at komme på ferie til badelandet De Huttenheugte, som ligger i det nordlige Holland i et skønt naturområde. Den store hovedattraktion er det populære, subtropiske og kæmpe badeland "Aqua Mundo", men I finder også en masse andre aktiviteter, hvor I får sus i maven, får brugt mange muskler i kroppen og kan nyde den dejlige, friske luft.  

Badeland og saunaområde

Badeland og saunaområde

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info.


"Aqua Mundo" er det store subtropiske badeland, hvor der bliver plasket, leget og svømmet i skønne omgivelser for hele familien. I badelandet findes en stor indendørs pool med gangbro, grotter, et skibsvrag og en 25 m lang vandrutsjebane. Der er også mulighed for at tage dykkerkurser, og børnene kan lege i en speciel og separat børnepool for de mindste.

Saunaområdet er holdt i japansk stil, og her kan I slappe af i varmen fra en japansk sauna eller hoppe i det tyrkiske bad og nyde fuld afslapning. 

Bo i De Huttenheugte

Bo i De Huttenheugte

Alle boliger i badelandet De Huttenheugte er indrettet med god plads, så familien kan nyde hinandens selskab i hyggelige rammer. Boligerne ligger i et roligt og grønt område, hvor I har mange aktiviteter lige uden for døren og et hyggeligt, møbleret terrasseområde at slappe af i. Boligerne varierer i størrelse og  standard, hvor Comfort boligerne er enkle og komfortable, Premium er mere hyggelige og VIP er de luksuriøse ferieboliger. Men uanset, hvor I vælger at bo, kan der tilkøbes ekstra faciliteter, så ferieboligen tilpasses efter jeres behov.  

Vildt mange aktiviteter

Vildt mange aktiviteter

I finder et væld af aktiviteter i  "Action Company". Her kan I lære at klatre, sejle dragebåde på søen, køre 4-hjulede motorcykler, wild-water rafting, flyve i en trapez højt over jorden eller deltage i nogle af de mange øvrige aktiviteter. Børnene bliver delt ind i aldersgrupper, og det er også muligt for de voksne at deltage.

I det store sport- og underholdningscenter "Action Factory", kan I besøge “Adventure Island" og sportshallen med aktiviteter som labyrint, volleyball, tennis, bueskydning, aerobic, in-line rulleskøjter, cykeludlejning, gocarts samt billard og mange forskellige spillemaskiner og bowlingbaner. Bemærk, at der skal betales for at benytte flere af aktiviteterne!

Mad i Market Dome

Mad i Market Dome

"Market Dome" er det store område i badelandet, hvor I finder alt fra supermarkeder til restauranter, som kan nydes, mens I slentrer rundt i sydlandsk stemning eller sidder på en hyggelig restaurant. Spis på familierestauranter, i et pandekagehus eller tag en hurtig snack i snack-restauranten eller i de små caféer. Køb ind til at lave jeres egne måltider i ferieboligen i supermarkedet, hvor I finder et stort udvalg af friske varer.