Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland De Kempervennen

Alt det får I:
Oplagt for større børn fra 12-17 år
Flot wellnessområde til de voksne
Nær den hollandske by Eindhoven
Vilde vandrutsjebaner og snorkling med tropiske fisk
Top faciliteter
Børnepool
Halvpension
muligt at tilkøbe
Lille vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Subtropisk badeland
Indendørspool
Strand
græs, sand
Top faciliteter
Børnepool
Halvpension
muligt at tilkøbe
Lille vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Subtropisk badeland
Indendørspool
Strand
græs, sand

5-stjernet badeoplevelser i det sydlige Holland

Hjertelig velkommen til det kæmpe vandparadis De Kempervennen, hvor alle familiens medlemmer får timevis af vandsjov i et subtropisk badeland med eksotiske palmer og farverige fisk. Badelandet er hovedattraktionen, men hvorfor ikke også prøve ski på den indendørs piste? Som følge af Covid-19 er der pt. ændringer i adgangen til badelandet (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Lille vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Subtropisk badeland
Børnepool
Indendørspool
For børn
Mini børnezoo
Indendørs legeplads
Underholdning
Børneklub
Sport
Skibakke
indendørs
Fiskeri
"Go High"
aktivitet
Squash
muligt at leje
Billard / pool
Minigolf
indendørs
Vandring
Bowling
Bordtennis
Klatrevæg
aktivitet
Tennis
Generelt
Sprog
hollandsk, engelsk
Cykeludlejning
Parkering
ved bolig
Hæveautomat
Diskotek
på stedet
Andre faciliteter
Paintball
Segway udlejning
Vandsport
"Wakeboard"
Dykning
Wellness/ Spa
Sauna
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
vå stedet
Strand
Strand
græs, sand
Pension
Halvpension
muligt at tilkøbe

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
Vi bruger 1,5 meter afstand, derfor vil den maksimale mængde gæster være begrænset. Derfor arbejder vi med timeslots. • Vi garanterer, at gæster mindst 1 gange under deres ophold kan nyde Aqua Mundo badelandet • Tidsintervaller kan reserveres via receptionen, helst via telefon. • Tidsintervaller kan variere i længde og antal tilladte gæster pr. park baseret på poolens størrelse og parkens belægning. • Da vi ønsker at maksimere tidsintervallet, tilbyder vi ikke yderligere aktiviteter som rafting, babysvømning osv. • Gæster skal respektere afstandsreglerne og skal følge den afmærkede rute til og i Aqua Mundo • For at sikre, at vi kan tilbyde 1,5 meter afstand, kan det være tilfældet, at nogle funktioner ikke er åbne. • Spabad, saunaer og liggestole/solaria vil være lukket. • Wavepools er lukkede • Børnepoolen er åben, men kun for børn. Forældre skal holde afstand mens de holder øje med deres barn og holder 1,5 meters afstand fra hinanden. Hvis børnene er for unge til småbarnspoolen, kan forældrene svømme med deres barn i bølgebassinet. • Brusere er lukket. Omklædningsrum og toiletter vil være tilgængelige. Gæster skal forberede deres besøg i Aqua Mundo, mens de er i deres hytte ved at tage brusebad før deres besøg.

Velkommen til badelandet De Kempervennen

Info om Covid-19

Info om Covid-19

Pga. Covid-19 er der pt. adgang til Aqua Mundo (selve badelandet) minimum to gange under jeres ophold på De Kempervennen. 

I kan reservere tidspunkt i reservationen ved ankomst, og så gælder adgang tidsintervaller á halvanden times varighed.

Har I brug for mere info, kan I kontakte os her eller på 7015 4141.

Om badelandet De Kempervennen

Om badelandet De Kempervennen

I finder badelandet De Kempervennen nær den hollandske by, Eindhoven i det sydlige Holland. Her kan hele familien nyde et væld af aktiviteter sommer som vinter, om det er solskin eller regnvejr samt både dag og aften. Den helt store attraktion er badelandet "Aqua Mundo", men I kan også stå på ski eller snowboard i Montana Snowcenter og prøve mange af de andre aktiviteter i badelandet. Både børn og voksne vil elske De Kempervennen!

Tropisk badeland

Tropisk badeland

Blandt tropiske planter, palmer og fisk kan de badeglade gæster få den vildeste badeferie. I det store "Aqua Mundo" vandland kan ungerne snorkle efter tropiske fisk, kaste sig ud i vilde vandrutsjebaner, rafting og bølgepool, alt imens de voksne kan nyde det flotte wellnessområde med jacuzzi og sauna. Der findes ligeledes børne- og babypools til de mindste med små rutsjebaner, springvand og vandlegeplads. Bolig i naturen

Bolig i naturen

Samtlige ferieboliger i badelandet De Kempervennen er familievenlige, hjemlige og hyggelige. Boligerne har forskellige grader af luksuriøstiet og varierer i standard og størrelse, hvilket giver jer mulighed for at skabe jeres helt egen ferie igennem de mulige tilkøb af faciliteter. 

Skal børnene forkæles, vil I finde idyl i naturen eller skal I opleve noget nyt, kan I vælge imellem de specielle boligtyper, hvor I kan bo i en bolig indrettet til børnene, i en Eden Cottage midt i natur eller i et bådhus på søen i badelandet.

Aktiviteter for alle aldre

Aktiviteter for alle aldre

Foruden badelandets klatreparadis, sportsfaciliteter og workshops, kan I prøve kræfter med ski og snowboard i Montana Snowcenter ved siden af badelandet, som tilbyder indendørs skiløb og har åbent hele året. Få mere vandsjov på de to store søer, hvor I kan prøve kræfter med wakeboarding, vandski, dykning og anden vandsport.

Den charmerende by Eindhoven ligger kun 50 minutters kørsel fra De Kempervennen og er et besøg værd, hvis I er til shopping, kulturelle oplevelser eller ønsker at besøge den populære safaripark Beekse Bergen. 

Restauranter og butikker

Restauranter og butikker

Grill, buffet eller a la carte - De Kempervennen har alle de dejlige spisesteder samlet i rolige omgivelser. Nyd jeres måltider her, eller køb ind til at lave jeres egne retter i ferieboligen, som har et fuldt udstyret køkken. I kan selvfølgelig købe ind i badelandets supermarked, som har friske råvarer til rimelige priser, og I kan bestille morgenmad til levering i ferieboligen.