Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland De Vossemeren

Alt det får I:
Anbefales med børn fra 5-17 år
Badeland, sportsfaciliteter og legeland
Tæt på den hollandske grænse
Tag på eventyr ved de to imponerende søer
Top faciliteter
Børnepool
separat børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
inklusiv
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Subtropisk badeland
Top faciliteter
Børnepool
separat børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
inklusiv
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Subtropisk badeland

De Vossemeren er for børn i alle aldre

Badelandet De Vossemeren har alt! Stort subtropisk badeland med vandrutsjebaner og snorkelpool, wellness, naturskønne omgivelser, to store søer med mulighed for alverdens former for vandsport, indendørs og udendørs sportsfaciliteter, stort lege- og adventureland og meget mere. I finder desuden både indkøbsmuligheder og spisesteder på badelandet. Som følge af Covid-19 er der pt. ændringer i adgang til badelandet/Aqua Mundo (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Stor vandrutsjebane
Subtropisk badeland
Babypool
indendørs
Udendørspool
Badelandscafe
Liggestole indendørs
Lille vandrutsjebane
Bølgebassin
Børnepool
separat børnepool
Liggestole udendørs
Indendørspool
"Wild river"
For børn
Legeplads
Børneklub
Spilarkade
Indendørs legeland
inklusiv
Aktivitetskalender
Underholdning
Mini disko
Mini børnezoo
inklusiv
Sport
Minigolf
mod betaling, udendørs
Squash
mod betaling
Bueskydning
mod betaling, indendørs
Tennis
mod betaling
Fiskeri
aktivitet
Trampolin
mod betaling
Multisportsbane
Billard / pool
mod betaling
Badminton
mod betaling
Fodbold
mod betaling
Bowling
mod betaling
"Go High"
Basketball
Klatrevæg
mod betaling
Beachvolley
mod betaling
Sportsturneringer
mbetaling
Bordtennis
mod betaling
Generelt
Cykeludlejning
Passer til
børn (5-11 år), unge (12+)
Elbil opladning
Grill tilladt
inklusiv
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Information/reception
Handicap faciliteter
Andre faciliteter
Laser spil
fra 6 år, udendørs mod betaling, Fra 6 år, indendørs mod betaling
Segway udlejning
mod betaling på stedet, fra 14 år
Paintball
Vandsport
Dykning
Sejlbådsudlejning
"Wakeboard"
Robådsudlejning
Wellness/ Spa
Boblebad
indendørs
Sauna
mod betaling
Massage
bestilles og betales på stedet
Skønhedsbehandlinger
bestilles og betales på stedet
Restauranter / barer
"Take away"
Restaurant
Bar
Snackbar
Pizzaria
Butikker
Kiosk
Supermarked
vå stedet

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
For de belgiske parker gælder følgende forordninger efter genåbningen af Aqua Mundo den 1. juli: • Vi bruger 1,5 meter afstand, derfor vil den maksimale mængde gæster være begrænset. Der arbejdes derfor med timeslots. • Vi garanterer, at gæsterne kan nyde Aqua Mundo mere end én gang under deres ophold • Tidsintervaller kan reserveres via receptionen, helst via telefon. I nogle parker (Centre Parcs Erperheide, De Vossemeren, Les Ardennes) modtager gæsterne en kode under deres indtjekning, som de kan reservere et tidsrum. • Fordi vi ønsker at maksimere tidsintervallet, tilbyder vi ikke yderligere aktiviteter som rafting, babysvømning osv. • Gæster skal respektere afstandsreglerne og skal følge den afmærkede rute til og i Aqua Mundo • For at sikre, at vi kan tilbyde 1,5 meter afstand, kan det være tilfældet, at nogle funktioner ikke er åbne. • Børnepoolen er åben, men kun for børn. Forældre skal holde afstand mens de holder øje med deres barn og holder 1,5 meters afstand fra hinanden. Hvis børnene er for unge til småbarnspoolen, kan forældrene svømme med deres barn i bølgebassinet. • Brusere er lukket. Omklædningsrum og toiletter vil være tilgængelige. Gæster skal forberede deres besøg i Aqua Mundo, mens de er i deres hytte ved at brusebade før deres besøg.

Velkommen til Badeland De Vossemeren

Praktisk info som følge af Covid-19

Praktisk info som følge af Covid-19

Pga. Covid-19 garanterer vi for øjeblikket adgang til badelandet mindst to gange under jeres ophold. Der er adgang i tidsintervaller á to timers varighed.

I kan reservere tider med en QR-kode, som I får udleveret ved ankomst.

Har I brug for yderligere information, kan I kontakte os her eller på 7015 4141.

Om De Vossemeren

Om De Vossemeren

Badeland De Vossemeren ligger i byen Lommel i det smukke Flandern, nær den hollandske grænse, og er det perfekte sted at tilbringe en aktiv familieferie med børn i alle aldre. Ungerne vil elske det store vandland og de mange børneaktiviteter, der afholdes hver dag, mens de voksne kan nyde den flotte wellnessafdeling eller slappe af ved de to store søer, der ligger lige ved feriecentret. 

Badeland med vandrutsjebaner

Badeland med vandrutsjebaner

Lærerig babysvømning, lavvandet børnepool, vilde vandrutsjebaner og afslappende wellnessafdeling. Der er noget for alle familiens medlemmer i badelandet "Aqua Mundo". Badelandet er subtropisk indrettet med palmetræer, eksotiske planter, bambus og klippesten i lyse omgivelser, som skaber en rigtig feriestemning. Prøv Wild Water Rafting på en bane med turbulent vand, flyd med strømmen i Lazy River, dyk ned til akvarierne og se farverige fisk i snorkelpoolen eller prøv den sprudlende bølgepool. Den helt store vandattraktion er vandrutsjebanen Monkey Splash, som ligger 23 meter over jorden og giver en vild rutsjetur med en topfart på 30 km/t!

Prøv også den udendørs pool, hvor I også kan nyde solen fra en liggestol i et grønt område.

Aktiviteter og indendørs klatreland

Aktiviteter og indendørs klatreland

Når I ikke svømmer rundt blandt palmerne i "Aqua Mundo", kan I tage ud i junglen i "Discovery Bay", som er et indendørs legeland for de opdagelseslystne med pirater, forliste skibe og skattekister. Her kan I prøve kræfter med klatrebanen helt oppe i trætoppene og flere meter over jorden. Der er mange aktiviteter i badelandet prøv for eksempel bowling, minigolf, svævebane og segway. 

Ved de to store søer kan I wakeboarde, flyboarde, stå på vandski, slappe af på stranden, leje både eller spille strandspil. 

Boliger i grønne områder

Boliger i grønne områder

Når I besøger De Vossemeren, får I fornøjelsen af at bo i grønne naturområder, og skal blot åbne døren til boligen for at opleve smuk natur. Boligerne er velindrettet, veludstyret samt moderne og kan rumme hele familien. Vælg imellem tre typer af feriehuse, som varierer i standard og størrelse, men hvor I har mulighed for at tilkøbe ekstra faciliteter, så I har alle de ting, I skulle have brug for.  

Indkøb og restauranter

Indkøb og restauranter

På stedet findes desuden supermarked, restauranter og butikker, så I har let adgang til alle de daglige fornødenheder, og skal blot koncentrere jer om at nyde opholdet til fulde. I kan få leveret morgenmad og pizza, selv stå for madlavningen i feriehusets køkken eller spise på de mange hyggelige og familievenlige restauranter. Mulighederne er mange, når I skal have ny energi til endnu en skøn dag i badelandet De Vossemeren.  Prøv Evergreenz buffet, Grand cafe, Fuego Grill house elller Nonnas italienske lækkerier.