Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland De Vossemeren

Alt det får I:
Anbefales med børn fra 5-17 år
Badeland, sportsfaciliteter og legeland
Tæt på den hollandske grænse
Tag på eventyr ved de to imponerende søer
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Babypool
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Babypool

De Vossemeren er for børn i alle aldre

Badelandet De Vossemeren har alt! Stort subtropisk vandland med vandrutsjebaner og snorkelpool, wellness, naturskønne omgivelser, to store søer med mulighed for alverdens former for vandsport, inden- og udendørs sportsfaciliteter, stort lege- og adventureland og meget mere. I finder desuden både indkøbsmuligheder og spisesteder på feriecentret. Som følge af Covid-19 er der pt. ændringer i adgang til badelandet/Aqua Mundo (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
indendørs
separat børnepool
For børn
inklusiv
inklusiv
Sport
mod betaling
mod betaling
mod betaling
mod betaling
mod betaling
mod betaling, indendørs
aktivitet
mod betaling
mod betaling
mod betaling, udendørs
mbetaling
mod betaling
mod betaling
mod betaling
Generelt
inklusiv
bilfri, parkering i afmærket områder
børn (5-11 år), unge (12+)
Andre faciliteter
fra 6 år, udendørs mod betaling, Fra 6 år, indendørs mod betaling
mod betaling på stedet, fra 14 år
Vandsport
Wellness/ Spa
indendørs
bestilles og betales på stedet
mod betaling
bestilles og betales på stedet
Restauranter / barer
Butikker
vå stedet

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
Nu kan I i ro og mag hjemmefra planlægge jeres ophold hos Centerparcs, for Centerparcs tilbyder alle gæster adgang til en app. Søg i App store efter "Center Parcs" for at downloade den. Når I har downloaded appen, har I mulighed for at logge ind på jeres reservation. I skal logge ind under "I have booked through a partner" og her vil I blive bedt om at taste jeres: 1) "Name" (her skal I skrive jeres efternavn og evt. "æ" skal erstattes med "a", "ø" skal erstattes med "o" og "å" skal erstattes med "a". 2) "CHECK-IN Number" som I finder på jeres voucher. Når I er inde, kan I: Tjekke jeres reservation Se hvor I kommer til at bo Få en oversigt over aktiviteter og faciliteter inkl. tidsplaner i den Center Parc, I besøger. I er altid velkomne til at tage fat i os, hvis I skulle have spørgsmål. Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med planlægningen af jeres ophold!
Ift. Covid-19, kan feriestedets opdaterede restriktioner ses i Center Parcs Appen. (Se afsnit vedr. Center Parcs App).

Velkommen til Badeland De Vossemeren

Center Parcs App

Center Parcs App

Nu kan I i ro og mag hjemmefra planlægge jeres ophold hos Centerparcs, for Centerparcs tilbyder alle gæster adgang til en app. Søg i App store efter "Center Parcs" for at downloade den. Når I har downloaded appen, har I mulighed for at logge ind på jeres reservation. I skal logge ind under "I have booked through a partner" og her vil I blive bedt om at taste jeres:

1) "Name" (her skal I skrive jeres efternavn og evt. "æ" skal erstattes med "a", "ø" skal erstattes med "o" og "å" skal erstattes med "a".

2) "CHECK-IN Number" som I finder på jeres voucher.

Når I er inde, kan I:

  1. Tjekke jeres reservation

  2. Se hvor I kommer til at bo

  3. Få en oversigt over aktiviteter og faciliteter inkl. tidsplaner i den Center Parc, I besøger.

I er altid velkomne til at tage fat i os, hvis I skulle have spørgsmål. Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med planlægningen af jeres ophold!

Om De Vossemeren

Om De Vossemeren

Badeland De Vossemeren ligger i byen Lommel i det smukke Flandern, nær den hollandske grænse, og er det perfekte sted at tilbringe en aktiv familieferie med børn i alle aldre. Ungerne vil elske det store vandland og de mange børneaktiviteter, der afholdes hver dag, mens de voksne kan nyde den flotte wellnessafdeling eller slappe af ved de to store søer, der ligger lige ved feriecentret. 

Badeland med vandrutsjebaner

Badeland med vandrutsjebaner

Der er noget for alle familiens medlemmer i badelandet "Aqua Mundo":

  • Lærerig babysvømning
  • Lavvandet børnepool
  • Vilde vandrutsjebaner
  • Afslappende wellnessafdeling

Vandlandet er subtropisk indrettet med palmetræer, eksotiske planter, bambus og klippesten i lyse omgivelser, som skaber en rigtig feriestemning. Prøv Wild Water Rafting på en bane med turbulent vand, flyd med strømmen i Lazy River, dyk ned til akvarierne og se farverige fisk i snorkelpoolen eller prøv den sprudlende bølgepool. 

Den helt store vandattraktion er vandrutsjebanen Monkey Splash, som ligger 23 meter over jorden og giver en vild rutsjetur med en topfart på 30 km/t!

Prøv også den udendørs pool, hvor I også kan nyde solen fra en liggestol i et grønt område.

Aktiviteter og indendørs klatreland

Aktiviteter og indendørs klatreland

Når I ikke svømmer rundt blandt palmerne i "Aqua Mundo", kan I tage ud i junglen i "Discovery Bay", som er et indendørs legeland for de opdagelseslystne med pirater, forliste skibe og skattekister. Her kan I prøve kræfter med klatrebanen helt oppe i trætoppene og flere meter over jorden. Der er mange aktiviteter i badelandet prøv for eksempel bowling, minigolf, svævebane og segway. 

Ved de to store søer kan I wakeboarde, flyboarde, stå på vandski, slappe af på stranden, leje både eller spille strandspil. 

Boliger i grønne områder

Boliger i grønne områder

Når I besøger De Vossemeren, får I fornøjelsen af at bo i grønne naturområder og skal blot åbne døren til boligen for at opleve smuk natur. Boligerne er velindrettede, veludstyrede samt moderne og kan rumme hele familien. 

Vælg imellem tre typer af feriehuse, som varierer i standard og størrelse, men hvor I har mulighed for at tilkøbe ekstra faciliteter, så I har alle de ting, I skulle have brug for.  

Indkøb og restauranter

Indkøb og restauranter

På feriecentret findes supermarked, restauranter og butikker, så I har let adgang til alle de daglige fornødenheder, og skal blot koncentrere jer om at nyde opholdet til fulde. I kan få leveret morgenmad og pizza, selv stå for madlavningen i feriehusets køkken eller spise på de mange hyggelige og familievenlige restauranter. Mulighederne er mange, når I skal have ny energi til endnu en skøn dag i badelandet De Vossemeren.  Prøv Evergreenz buffet, Grand cafe, Fuego Grill house elller Nonnas italienske lækkerier.

Praktisk info som følge af Covid-19

Praktisk info som følge af Covid-19

Ift. Covid-19, kan feriestedets opdaterede restriktioner ses i Center Parcs Appen. (Se afsnit vedr. Center Parcs App).