Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Erperheide (Begrænset adgang til badeland)

Alt det får I:
Inden- og udendørs vandparadis
Massevis af aktiviteter for alle aldre
Kun 40 km fra Eindhoven
Boliger med adgang til skøn natur
Top Faciliteter
Børnepool
separat børnepool
Bølgebassin
indendørs
Indendørs legeland
inklusiv
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Subtropisk badeland
Top Faciliteter
Børnepool
separat børnepool
Bølgebassin
indendørs
Indendørs legeland
inklusiv
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Subtropisk badeland

Slaraffenland for hele familien

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info. Erperheide byder familien velkommen til en badelandsferie i vandets tegn, men med mulighed for at besøge det store legeland og tage på ture ud i den grønne natur. En ferie til Flandern i Belgien giver jer mulighed for at opleve en uforglemmelige ferie i et slaraffenland for hele familien! Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Subtropisk badeland
Indendørspool
Stor vandrutsjebane
Badelandscafe
Babypool
indendørs
Bølgebassin
indendørs
Liggestole indendørs
"Slow river"
"Wild river"
Liggestole udendørs
Lille vandrutsjebane
Udendørspool
indgang mod betaling
Børnepool
separat børnepool
Vand aerobic
For børn
Mini disko
Mini børnezoo
Legeplads
Spilarkade
indendørs
Børneklub
Aktivitetskalender
Underholdning
Indendørs legeland
inklusiv
Sport
Tennis
mod betaling
Beachvolley
Bueskydning
mod betaling, indendørs
Trampolin
mod betaling
Minigolf
mod betaling
Fiskeri
aktivitet
Fodbold
mod betaling
Multisportsbane
Kajak
Badminton
mod betaling
Bowling
mod betaling
"Go High"
Ridning
på stedet
Bordtennis
mod betaling
Basketball
Sportsturneringer
mbetaling
Klatrevæg
mod betaling
Generelt
Handicap faciliteter
Passer til
babyer og småbørn (0-4 år), børn (5-11 år)
Information/reception
Cykeludlejning
Antal boliger
Antal: 600
Grill tilladt
inklusiv
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Andre faciliteter
Laser spil
fra 6 år, udendørs mod betaling, Fra 6 år, indendørs mod betaling
Vandsport
Dykning
Kanoudlejning
Robådsudlejning
Wellness/ Spa
Boblebad
indendørs
Sauna
mod betaling
Massage
bestilles og betales på stedet
Restauranter / barer
Pizzaria
Restaurant
Bar
Snackbar
"Take away"
Butikker
Butik
Bageri
Supermarked

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
For de belgiske parker gælder følgende forordninger efter genåbningen af Aqua Mundo den 1. juli: • Vi bruger 1,5 meter afstand, derfor vil den maksimale mængde gæster være begrænset. Der arbejdes derfor med timeslots. • Vi garanterer, at gæsterne kan nyde Aqua Mundo mere end én gang under deres ophold • Tidsintervaller kan reserveres via receptionen, helst via telefon. I nogle parker (Centre Parcs Erperheide, De Vossemeren, Les Ardennes) modtager gæsterne en kode under deres indtjekning, som de kan reservere et tidsrum. • Fordi vi ønsker at maksimere tidsintervallet, tilbyder vi ikke yderligere aktiviteter som rafting, babysvømning osv. • Gæster skal respektere afstandsreglerne og skal følge den afmærkede rute til og i Aqua Mundo • For at sikre, at vi kan tilbyde 1,5 meter afstand, kan det være tilfældet, at nogle funktioner ikke er åbne. • Børnepoolen er åben, men kun for børn. Forældre skal holde afstand mens de holder øje med deres barn og holder 1,5 meters afstand fra hinanden. Hvis børnene er for unge til småbarnspoolen, kan forældrene svømme med deres barn i bølgebassinet. • Brusere er lukket. Omklædningsrum og toiletter vil være tilgængelige. Gæster skal forberede deres besøg i Aqua Mundo, mens de er i deres hytte ved at brusebade før deres besøg.

Velkommen til Badeland Erperheide

Om Erperheide

Om Erperheide

Badelandet Erperheide er familiens åndehul, som giver et afbræk fra hverdagens stress og jag. I finder badelandet i Limburg regionen i Flandern, Belgien, blot 40 km fra Eindhoven i Holland. Med et net af vandrestier og cykelruter i det prægtige Limburgområde, får I et badeland med adrenalin og afslapning, hvor der er noget for alle at begive sig til. 

Badeland inde og ude

Badeland inde og ude

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info.


"Aqua Mundo" er Erperheides store poollandskab med et badeland, der er skabt som en jungle med lagunepool, en lille asiatisk fiskerby med bambushytter og mulighed for, at I kan dykke ned og se piratfiskene - naturligvis bag glas! Her er også bølgemaskine, vandrutsjebaner samt et stort børne- og småbørnsområde og meget mere, som gør badelandet til en fantastisk oplevelse for hele familien.

Aktiviteter for store og små

Aktiviteter for store og små

Erperheides stolthed er “Baluba”, som er et indendørs legeland for børn i alle aldre. Her kan selv far lege med og have det sjovt. Der er legejungle, skumbolde, elektriske biler, sportshal og klatreredskaber. Listen med aktiviteter er meget lang. I den lille café kan mor og far slappe af, mens børnene leger.

Nerver af stål? Så meld jer til Action Team med den høje tovbane, hvor I svæver afsted med en rasende fart eller deltag i de mange aktiviteter, som er tilpasset de enkelte aldersgrupper. Prøv basketball, squash, tennis, volleyball, gokarts, kajak og ponyridning.

Boliger i grønne omgivelser

Boliger i grønne omgivelser

Der er mange forskellige boligtyper i Erperheide, og det giver jer anledning til at finde den helt perfekte bolig for jeres ophold i ferieparken. Alle boligerne er hyggelige, familievenlige og moderne og ligger i naturskønne områder, hvor I får direkte adgang til de grønne omgivelser. Boligerne varierer i standard og størrelse, men I har mulighed for at tilkøbe ekstra faciliteter, så I kan danne en ferie på jeres egne præmisser. 

Market Dome

Market Dome

“Market Dome” er det store midtpunkt, hvor I finder "Aqua Mundo" og et væld af aktiviteter. Her er sydlandsk stemning med flamingoer, papegøjer og palmer, som I kan nyde fra mange forskellige restauranter med buffet og a la carte samt butikker. Det er også her optræden og underholdning finder sted, som giver anledning til stor latter og klapsalver. Prøv den lækre grill restaurant Fuego, eller familiebuffet Evergreenz - caféen Grand cafe er også en mulighed til både frokost og aften.