Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Erperheide

Alt det får I:
Perfekt med mindre børn fra 3-7 år
Badeland med snorkelpool og vandrutsjebaner
Kun 40 km fra Eindhoven i Holland
Kæmpe legeland med jungle, skumbolde, elbiler mm.
Top faciliteter
Børnepool
separat børnepool
Bølgebassin
indendørs
Indendørs legeland
inklusiv
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Udendørspool
indgang mod betaling
Top faciliteter
Børnepool
separat børnepool
Bølgebassin
indendørs
Indendørs legeland
inklusiv
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Udendørspool
indgang mod betaling

Slaraffenland for hele familien

Badelandet Erperheide byder familien velkommen til en badelandsferie i vandets tegn, men med mulighed for at besøge det store legeland og tage på ture ud i den grønne natur. En ferie til Flandern i Belgien giver jer mulighed for at opleve en uforglemmelige ferie i et slaraffenland for hele familien! Som følge af Covid-19 er der for øjeblikket ændringer i adgangen til selve badelandet "Aqua Mundo" (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Liggestole indendørs
Bølgebassin
indendørs
Liggestole udendørs
"Slow river"
"Wild river"
Udendørspool
indgang mod betaling
Lille vandrutsjebane
Børnepool
separat børnepool
Vand aerobic
Subtropisk badeland
Indendørspool
Stor vandrutsjebane
Babypool
indendørs
Badelandscafe
For børn
Børneklub
Spilarkade
indendørs
Aktivitetskalender
Underholdning
Indendørs legeland
inklusiv
Mini disko
Legeplads
Mini børnezoo
Sport
Kajak
Badminton
mod betaling
Fodbold
mod betaling
Multisportsbane
Bowling
mod betaling
"Go High"
Bordtennis
mod betaling
Ridning
på stedet
Klatrevæg
mod betaling
Basketball
Sportsturneringer
mbetaling
Tennis
mod betaling
Beachvolley
Bueskydning
mod betaling, indendørs
Trampolin
mod betaling
Fiskeri
aktivitet
Minigolf
mod betaling
Generelt
Antal boliger
Antal: 600
Grill tilladt
inklusiv
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Handicap faciliteter
Passer til
babyer og småbørn (0-4 år), børn (5-11 år)
Information/reception
Cykeludlejning
Andre faciliteter
Laser spil
fra 6 år, udendørs mod betaling, Fra 6 år, indendørs mod betaling
Vandsport
Kanoudlejning
Robådsudlejning
Dykning
Wellness/ Spa
Sauna
mod betaling
Massage
bestilles og betales på stedet
Boblebad
indendørs
Restauranter / barer
Bar
Snackbar
"Take away"
Pizzaria
Restaurant
Butikker
Butik
Bageri
Supermarked

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
For de belgiske parker gælder følgende forordninger efter genåbningen af Aqua Mundo den 1. juli: • Vi bruger 1,5 meter afstand, derfor vil den maksimale mængde gæster være begrænset. Der arbejdes derfor med timeslots. • Vi garanterer, at gæsterne kan nyde Aqua Mundo mere end én gang under deres ophold • Tidsintervaller kan reserveres via receptionen, helst via telefon. I nogle parker (Centre Parcs Erperheide, De Vossemeren, Les Ardennes) modtager gæsterne en kode under deres indtjekning, som de kan reservere et tidsrum. • Fordi vi ønsker at maksimere tidsintervallet, tilbyder vi ikke yderligere aktiviteter som rafting, babysvømning osv. • Gæster skal respektere afstandsreglerne og skal følge den afmærkede rute til og i Aqua Mundo • For at sikre, at vi kan tilbyde 1,5 meter afstand, kan det være tilfældet, at nogle funktioner ikke er åbne. • Børnepoolen er åben, men kun for børn. Forældre skal holde afstand mens de holder øje med deres barn og holder 1,5 meters afstand fra hinanden. Hvis børnene er for unge til småbarnspoolen, kan forældrene svømme med deres barn i bølgebassinet. • Brusere er lukket. Omklædningsrum og toiletter vil være tilgængelige. Gæster skal forberede deres besøg i Aqua Mundo, mens de er i deres hytte ved at brusebade før deres besøg.

Velkommen til Badeland Erperheide

Covid-19 - praktisk info

Covid-19 - praktisk info

Der er pt. adgang til badelandet/Aqua Mundo minimum to gange under jeres ophold på Erperheide pga. Covid-19. I kan reservere tider á 2 timers varighed med en QR-kode, som bliver udleveret ved ankomst.

Kontakt os gerne på 7015 4141 eller her for yderligere information.

Om Erperheide

Om Erperheide

Badelandet Erperheide er familiens åndehul, som giver et afbræk fra hverdagens stress og jag. I finder badelandet i Limburg regionen i Flandern, Belgien, blot 40 km fra Eindhoven i Holland. Med et net af vandrestier og cykelruter i det prægtige Limburgområde, får I et badeland med adrenalin og afslapning, hvor der er noget for alle at begive sig til. 

Badeland inde og ude

Badeland inde og ude

"Aqua Mundo" er Erperheides store poollandskab med et badeland, der er skabt som en jungle med lagunepool, en lille asiatisk fiskerby med bambushytter og mulighed for, at I kan dykke ned og se piratfiskene - naturligvis bag glas! Her er også bølgemaskine, vandrutsjebaner samt et stort børne- og småbørnsområde og meget mere, som gør badelandet til en fantastisk oplevelse for hele familien.

Aktiviteter for store og små

Aktiviteter for store og små

Erperheides stolthed er “Baluba”, som er et indendørs legeland for børn i alle aldre. Her kan selv far lege med og have det sjovt. Der er legejungle, skumbolde, elektriske biler, sportshal og klatreredskaber. Listen med aktiviteter er meget lang. I den lille café kan mor og far slappe af, mens børnene leger.

Nerver af stål? Så meld jer til Action Team med den høje tovbane, hvor I svæver afsted med en rasende fart eller deltag i de mange aktiviteter, som er tilpasset de enkelte aldersgrupper. Prøv basketball, squash, tennis, volleyball, gokarts, kajak og ponyridning.

Boliger i grønne omgivelser

Boliger i grønne omgivelser

Der er mange forskellige boligtyper i Erperheide, og det giver jer anledning til at finde den helt perfekte bolig for jeres ophold i ferieparken. Alle boligerne er hyggelige, familievenlige og moderne og ligger i naturskønne områder, hvor I får direkte adgang til de grønne omgivelser. Boligerne varierer i standard og størrelse, men I har mulighed for at tilkøbe ekstra faciliteter, så I kan danne en ferie på jeres egne præmisser. 

Market Dome

Market Dome

“Market Dome” er det store midtpunkt, hvor I finder "Aqua Mundo" og et væld af aktiviteter. Her er sydlandsk stemning med flamingoer, papegøjer og palmer, som I kan nyde fra mange forskellige restauranter med buffet og a la carte samt butikker. Det er også her optræden og underholdning finder sted, som giver anledning til stor latter og klapsalver. Prøv den lækre grill restaurant Fuego, eller familiebuffet Evergreenz - caféen Grand cafe er også en mulighed til både frokost og aften.