Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Marina Fiskenæs Enjoy Resort

Alt det får I:
Tæt på centrum af Gråsten
Dejligt vandland for alle aldre
Attraktioner inden for rækkevidde
Skøn wellnessafdeling
Top faciliteter
Stor vandrutsjebane
Antal: 1, rørvandrutsjebane
Badelandscafe
Mini badeland
Udendørspool
boblebad
Spilarkade
Strand
sand
Top faciliteter
Stor vandrutsjebane
Antal: 1, rørvandrutsjebane
Badelandscafe
Mini badeland
Udendørspool
boblebad
Spilarkade
Strand
sand

Feriecenter Marina Fiskenæs i Gråsten

Drømmer I om en skøn ferie med hele familien på dansk jord, så er Marina Fiskenæs Enjoy Resort i Gråsten helt sikkert noget for jeres familie. Feriecenteret ligger midt i den dejlige danske natur, når den er allerbedst, og der er spa og wellness, samt et badeland, som børnene er vilde med. Feriehusene er rummelige og moderne, og der er plads til at komme helt ned i gear. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Badelandscafe
Klatrevæg i pool
Mini badeland
Stor vandrutsjebane
Antal: 1, rørvandrutsjebane
Udendørspool
boblebad
For børn
Hoppepude
Legeplads
Spilarkade
Sport
Bordtennis
Generelt
Diskotek
20 km
Grill tilladt
inklusiv
Parkering
ved bolig
Passer til
babyer og småbørn (0-4 år), unge (12+)
Wellness/ Spa
Boblebad
indendørs, udendørs
Dampbad
Fitness
inklusiv
Massage
Sauna
Skønhedsbehandlinger
bestilles og betales på stedet
Terapibad
Restauranter / barer
Bar
100 m
Restaurant
buffet Restaurant
Snackbar
Butikker
Bageri
1 km
Supermarked
1 km
Strand
Strand
sand

Praktisk information

Bemærk at tariffer for forbrug af el, vand og varme er vejl. og er dermed med forbehold for prisjusteringer.

Velkommen til Feriecenter Marina Fiskenæs

Sjovt badeland og skøn wellness

Sjovt badeland og skøn wellness

Der er fuld af liv i det store badeland på Marina Fiskenæs, hvor unge og gamle kan prøve kræfter med både vandrutsjebanen og klatrevæg. Der er et bassin til de ældre børn, men også et sjovt børnebassin til de små. Fra boblebadet er der udsigt over havet, så her kan I bare slappe af.

Hvis du sætter ferie lig ren afslapning, er Marina Fiskenæs det helt rette sted at holde ferie. Fra feriestedets første sal kan du nemlig forkæle dig selv i wellnessområdet med udsigt over lystbådene i havnen. Her finder du sauna med lys og specielle urter, dampbade, varmtvandsbassin og udenfor er der koldtvandskar og spa. Der er også et dejligt hvileområde, hvor I kan samle tankerne, og udendørs kan I slappe af, imens I ser ud over fjorden. 

Udsøgt buffet og brunch

Udsøgt buffet og brunch

I Restaurant Fiskenæs får I den bedste mad serveret med den bedste udsigt. I kan se ud over vandet og den flotte lystbådehavn. Restauranten serverer en smagfuld og varieret buffet. Om morgenen kan I få en lækker brunch, imens solen står op over vandet.

Hvis sulten melder sig midt på dagen, kan I besøge Fiskenæs Bistro. I bistroen kan I få lette frokostretter eller en lækker is. Der er direkte adgang fra badelandet, og så kan I nyde jeres snacks på den sydvendte solterrasse.  

Shopping i Tyskland

Shopping i Tyskland

Gråsten er en herlig by, og der er en masse at tage sig til, men hvis I brænder for at ose rundt i en lidt større by, ligger Flensborg heldigvis ikke langt fra Marina Fiskenæs i Gråsten. Byen har mange spændende, historiske seværdigheder, og så der et væld af caféer og shoppingmuligheder. I kan nemt tage over grænsen og lave en dagsudflugt til den fede by.

Bliv klogere på landets historie

Bliv klogere på landets historie

I Gråsten og området omkring er der en masse at opleve. Byen er specielt kendt for sit slot, Gråsten Slot, som er et gammelt gods med en skøn slotshave. Slottet bruges som sommerhus for de royale, der hvert år kommer til Gråsten for at holde sommerferie. 

Endnu en historisk kending i området er Dybbøl Mølle. Møllen er blevet kendt efter krigene i midten af 1800-tallet og er i dag et nationalt symbol ved grænsen. 

Hvis I ønsker fart over feltet og adrenalin i blodet, er Universe-oplevelsesparken lige noget for jer. Parken ligger på Nordals, og her venter der jer lærerige aktiviteter og oplevelser samt en masse fantastiske attraktioner. 

Er I blevet vilde med tanken om ferie i det sønderjyske, kan I ringe og høre mere på 70 15 41 41.