Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Fiskenæs Marina Enjoy Resort

Top Faciliteter
Stor vandrutsjebane
Antal: 1, rørvandrutsjebane
Udendørspool
boblebad
Badelandscafe
Mini badeland
Spilarkade
Strand
sand
Top Faciliteter
Stor vandrutsjebane
Antal: 1, rørvandrutsjebane
Udendørspool
boblebad
Badelandscafe
Mini badeland
Spilarkade
Strand
sand

Fiskenæs Marina i Gråsten

Drømmer I om en skøn ferie med hele familien på dansk jord, så er Fiskenæs Marina i Gråsten helt sikkert noget for jeres familie. Feriecenteret ligger i dansk natur, når den er allerbedst, og der er spa og wellness, samt et badeland, som børnene er vilde med. Feriehusene er rummelige og moderne, og der er plads til at komme helt ned i gear. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Udendørspool
boblebad
Badelandscafe
Stor vandrutsjebane
Antal: 1, rørvandrutsjebane
Mini badeland
Klatrevæg i pool
For børn
Spilarkade
Legeplads
Hoppepude
Sport
Bordtennis
Generelt
Passer til
babyer og småbørn (0-4 år), unge (12+)
Grill tilladt
inklusiv
Parkering
ved bolig
Diskotek
20 km
Wellness/ Spa
Boblebad
indendørs, udendørs
Skønhedsbehandlinger
bestilles og betales på stedet
Sauna
Massage
Terapibad
Fitness
inklusiv
Dampbad
Restauranter / barer
Bar
100 m
Restaurant
buffet Restaurant
Snackbar
Butikker
Supermarked
1 km
Bageri
1 km
Strand
Strand
sand

Badeland - Badeland Fiskenæs Marina Enjoy Resort

Velkommen til Fiskenæs Marina

Sjovt badeland og skøn wellness

Sjovt badeland og skøn wellness

Der er fuld af liv i det store badeland, hvor unge og gamle kan prøve kræfter med både vandrutsjebanen og klatrevæg. Der er et bassin til de ældre børn, men også et sjovt børnebassin til de små. Fra boblebadet er der udsigt over havet, så her kan I bare slappe af.

Hvis du sætter ferie lig ren afslapning, er Fiskenæs Marina det helt rette sted at holde ferie. Fra feriestedets første sal kan du nemlig forkæle dig selv i wellnessområdet med udsigt over lystbådene i havnen. Her finder du sauna med lys og specielle urter, dampbade, varmtvandsbassin og udenfor er der koldtvandskar og spa. Der er også et dejligt hvileområde, hvor I kan samle tankerne, og udendørs kan I slappe af, imens I ser ud over fjorden. 

Udsøgt buffet og brunch

Udsøgt buffet og brunch

I Restaurant Fiskenæs får I den bedste mad serveret med den bedste udsigt. I kan se ud over vandet og den flotte lystbådehavn. Restauranten serverer en smagfuld og varieret buffet. Om morgenen kan I få en lækker brunch, imens solen står op over vandet.

Hvis sulten melder sig midt på dagen, kan I besøge Fiskenæs Bistro. I bistroen kan I få lette frokostretter eller en lækker is. Der er direkte adgang fra badelandet, og så kan I nyde jeres snacks på den sydvendte solterrasse.  


Shopping i Tyskland

Shopping i Tyskland

Gråsten er en herlig by, og der er en masse at tage sig til, men hvis I brænder for at ose rundt i en lidt større by, ligger Flensborg heldigvis ikke langt fra feriecenteret i Gråsten. Byen har mange spændende, historiske seværdigheder, og så der et væld af caféer og shoppingmuligheder. I kan nemt tage over grænsen og lave en dagsudflugt til den fede by.

Bliv klogere på landets historie

Bliv klogere på landets historie

I Gråsten og området omkring er der en masse at opleve. Byen er specielt kendt for sit slot, Gråsten Slot, som er et gammelt gods med en skøn slotshave. Slottet bruges som sommerhus for de royale, der hvert år kommer til Gråsten for at holde sommerferie. Endnu en historisk kending i området er Dybbøl Mølle. Møllen er blevet kendt efter krigene i midten af 1800-tallet og er i dag et nationalt symbol ved grænsen. Hvis I ønsker fart over feltet og adrenalin i blodet, er Universe-oplevelsesparken lige noget for jer. Parken ligger på Nordals, og her venter der jer lærerige aktiviteter og oplevelser samt en masse fantastiske attraktioner. Er I blevet vilde med tanken om ferie i det sønderjyske, kan I ringe og høre mere på 70 15 41 41.