Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Het Heijderbos

Alt det får I:
Super valg for børn fra 5-17 år
Sjove vandaktiviteter i tropisk vandland
Kun 4 timer fra Hamborg
Indendørs "Jungle Dome" med tropiske fugle
Top faciliteter
Børnepool
indendørs
Splash område
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Stor vandrutsjebane
familie vandrutsjebane
Top faciliteter
Børnepool
indendørs
Splash område
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Stor vandrutsjebane
familie vandrutsjebane

Oplev tropisk badeland og jungle i Holland

Svøm i et subtropisk badeland, se junglens dyr og nyd den flade natur. Oplev hele 88 aktiviteter hos Het Heijderbos i det sydlige Holland, hvor hele familien kan samles i et badeland med timevis af underholdning. Der er pt. ændringer i adgangen til badelandet som følge af Covid-19 (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
"Wild river"
indendørs
Badelandscafe
Bølgebassin
Børnepool
indendørs
Indendørspool
Lille vandrutsjebane
Mini badeland
Splash område
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, familie vandrutsjebane, børne vandrutsjebane
Subtropisk badeland
Udendørspool
For børn
Aktivitetskalender
fuldt aktivitetsprogram i skoleferier
Børneklub
Gokarts
mod betaling
Indendørs legeplads
Legeplads
Mini børnezoo
inklusiv
Mini disko
Spilarkade
indendørs
Underholdning
Sport
"Go High"
Badminton
mod betaling
Billard / pool
mod betaling
Bordtennis
Bowling
mod betaling
Bueskydning
mod betaling, indendørs
Fiskeri
Forhindringsbane
Golf
Klatrevæg
mod betaling
Minigolf
mod betaling, indendørs, udendørs
Ridning
Sportsturneringer
Squash
mod betaling
Tennis
mod betaling
Trampolin
mod betaling
Generelt
Bus station
2 km
Cykeludlejning
Diskotek
Hæveautomat
på stedet
Nærmeste by
30 km
Parkering
inklusiv
Tog station
10 km
Andre faciliteter
Laser spil
fra 6 år, udendørs mod betaling, Fra 6 år, indendørs mod betaling
Paintball
fra 8 år mod betaling
Segway udlejning
Vandsport
Dykning
Robådsudlejning
Sejlbådsudlejning
Wellness/ Spa
Boblebad
indendørs
Dampbad
mod betaling
Massage
mod betaling
Sauna
mod betaling
Skønhedsbehandlinger
mod betaling
Restauranter / barer
"Take away"
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Butikker
Bageri
Butik
Frisør
Supermarked
Pension
Halvpension
muligt at tilkøbe

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
Ift. Covid-19, kan feriestedets opdaterede restriktioner ses i Center Parcs Appen. (Se afsnit vedr. Center Parcs App).
Nu kan I i ro og mag hjemmefra planlægge jeres ophold hos Center Parcs, for Center Parcs tilbyder alle gæster adgang til en app. Søg i App store efter "Center Parcs" for at downloade den. Når I har downloaded appen, har I mulighed for at logge ind på jeres reservation. I skal logge ind under "I have booked through a partner" og her vil I blive bedt om at taste jeres: 1) "Name" (her skal I skrive jeres efternavn og evt. "æ" skal erstattes med "a", "ø" skal erstattes med "o" og "å" skal erstattes med "a". 2) "CHECK-IN Number" som I finder på jeres voucher. Dog skal nævnes at der er 2 måder man kan logge ind på, hvis ikke den ene virker så skal den anden måde benyttes: a.) Her logges ind med efternavn i "surname" og booking nummer (det skal være check in nummer - altså IKKE det nummer der begynder med FR) b.) Her logges ind med efternavn i "surname" efterfulgt af booking nummer der begynder med FR - og der tilføjes et 1 tal i enden. Når I er inde, kan I: Tjekke jeres reservation Se hvor I kommer til at bo Få en oversigt over aktiviteter og faciliteter inkl. tidsplaner i den Center Parcs, I besøger. I er altid velkomne til at tage fat i os, hvis I skulle have spørgsmål. Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med planlægningen af jeres ophold!

Velkommen til badelandet Het Heijderbos

Om Het Heijderbos

Om Het Heijderbos

Badelandet Het Heijderbos ligger i det sydøstlige Holland og er hele familiens feriested med et væld af faciliteter og aktiviteter for både store og små. Het Heijderbos har alt, hvad I kan ønske jer til den perfekte familieferie, hvor både badeland, aktiviteter og boliger er af høj kvalitet, så både børn og voksne kan få et afbræk fra en stresset hverdag og komme hjem med gode oplevelser i bagagen.

Badeland med stort B

Badeland med stort B

Badelandets store, tropiske vandland Aqua Mundo er et mekka for vandhunde, som bare elsker at tilbringe mange timer i vandet. Både indendørs og udendørs kan I svømme rundt, og I kan prøve alverdens rutsjebaner samt den vilde Wild Water Slide og Cool Factor, og der er både snorkelpool med akvarier og fisk, bølgepool og wellnessområde med sauna og jacuzzi. 

De aller mindste børn kan lege i børnepoolen med springvand, rutsjebaner og vandsjov. 

Aktiviteter

Aktiviteter

Der tilbydes et væld af indendørs og udendørs sportsfaciliteter såsom tennis, badminton, ridning, golf, fiskeri og alverdens vandsport. I kan give den gas i Bumper Cars, leje cykler og tage på tur, sigte efter sejren i Laserbattle, sejle i pedalbåd på søen, svæve over søen på svævebanen eller dykke under søens overflade. 

I det indendørs "Jungle Dome" flyver tropiske fugle om ørerne på jer, og I kan opleve junglens flora og fauna og endda overnatte i junglen.

Feriehuse på Het Heijderbos

Feriehuse på Het Heijderbos

Hos Het Heijderbos bor I i gode, rummelige og velindrettede feriehuse, der alle ligger midt i den smukke hollandske natur blandt træer og ved sø. I får ferie på jeres helt egne præmisser, da I kan vælge mellem forskellige feriehuse og tilkøbe de faciliteter, som I har behov for.  

Restaurant, indkøb og levering

Restaurant, indkøb og levering

I kommer ikke til at mangle noget på stedet, da der er både supermarked, restauranter, cafeer og andre butikker. I har også mulighed for at bestille morgenmad til feriehuset, og I kan handle ind til aftensmad i supermarkedet og tilberede den i feriehusets køkken. Hvis I vil lidt ud af badelandet, kan I tage til de nærmeste byer Nijmengen og Arnhem, hvor der er gode muligheder for shopping og kulturelle oplevelser.

Praktisk info vedr. Covid-19

Praktisk info vedr. Covid-19

Ift. Covid-19, kan feriestedets opdaterede restriktioner ses i Center Parcs Appen. (Se afsnit vedr. Center Parcs App).

Center Parcs App

Center Parcs App

Nu kan I i ro og mag hjemmefra planlægge jeres ophold hos Center Parcs, for Center Parcs tilbyder alle gæster adgang til en app. Søg i App store efter "Center Parcs" for at downloade den. Når I har downloaded appen, har I mulighed for at logge ind på jeres reservation. I skal logge ind under "I have booked through a partner" og her vil I blive bedt om at taste jeres:

1) "Name" (her skal I skrive jeres efternavn og evt. "æ" skal erstattes med "a", "ø" skal erstattes med "o" og "å" skal erstattes med "a".

2) "CHECK-IN Number" som I finder på jeres voucher. Dog skal nævnes at der er 2 måder man kan logge ind på, hvis ikke den ene virker så skal den anden måde benyttes:

a.) Her logges ind med efternavn i "surname" og booking nummer (det skal være check in nummer - altså IKKE det nummer der begynder med FR)

b.) Her logges ind med efternavn i "surname" efterfulgt af booking nummer der begynder med FR - og der tilføjes et 1 tal i enden.

Når I er inde, kan I:

  1. Tjekke jeres reservation

  2. Se hvor I kommer til at bo

  3. Få en oversigt over aktiviteter og faciliteter inkl. tidsplaner i den Center Parcs, I besøger.

I er altid velkomne til at tage fat i os, hvis I skulle have spørgsmål. Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med planlægningen af jeres ophold!