Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Het Land van Bartje

Alt det får I:
Ferieboliger i grønne omgivelser
Sjovt vandland med rutsjebaner
Børnevenlige aktiviteter og sport
Oplevelser og udflugter i naturen
Top faciliteter
Børnepool
Morgenmad
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
Babypool
Indendørspool
Udendørspool
Top faciliteter
Børnepool
Morgenmad
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
Babypool
Indendørspool
Udendørspool

Badeland i grønne omgivelser for hele familien

Når turen går til badelandet Het Land van Bartje, handler ferien om at have det sjovt med familien og skabe en masse dejlige minder sammen. Her kan børnene lege trygt i sikre rammer og både blive forkælet med badeland med rutsjebaner, indendørs legeplads samt et væld af aktiviteter for store og små. Forældre vil nyde ægte feriestemning med wellness, afslapning og grønne omgivelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Babypool
Børnepool
Indendørspool
Liggestole udendørs
Stor vandrutsjebane
Udendørspool
For børn
Indendørs legeplads
Legeplads
Spilarkade
Underholdning
Sport
Billard / pool
Bordfodbold
Bordtennis
Golf
18 hulsbane
Minigolf
Multisportsbane
Ridning
Tennis
Trampolin
Generelt
Cykeludlejning
Parkering
Wellness/ Spa
Massage
mod betaling
Skønhedsbehandlinger
mod betaling
Restauranter / barer
"Take away"
Restaurant
Snackbar
Butikker
Bageri
Supermarked
Pension
Morgenmad
muligt at tilkøbe

Velkommen til Badeland Het Land van Bartje

Feriested med badeland i hollandske Drenthe

Feriested med badeland i hollandske Drenthe

Badelandet Het Land van Bartje ligger i Drenthes skove, som er et naturpræget område i det nordøstlige Holland. Her kan I kombinere badeferie med skønne naturoplevelser og se frem til at beskæftige jer med badelandets mange andre aktiviteter. Badeland Het Land van Bartje er et mindre badeland, der rummer hele familien med sjov og underholdning for både store og små. I bor i rolige og grønne omgivelser selve badelandet i en hyggelig feriebolig, som udgør en skøn base at vende hjem til under jeres ophold på Het Land van Bartje.

Dejligt badeland samt udendørs bademuligheder

Dejligt badeland samt udendørs bademuligheder

Den helt store attraktion i badelandet Het Land van Bartje er de sjove og tempofyldte vandrutsjebaner.  Badelandet er normalt overdækket, men når vejret er godt, forvandles det indendørs vandland til et en udendørs pool der tilmed er opvarmet. Mens børnene boltrer sig i vandet, kan forældrene koble helt fra og nyde wellness samt behandlinger i spa-området (mod gebyr). Der findes flere badesøer i området omkring feriestedet og Drenthe. Omkring 15-minutters kørsel fra badelandet Het Land van Bartje, finder I badesøen 't Nije Hiemelrijk, der har en skøn sandstrand og egner sig godt til en picnictur og badeudflugt i det hollandske sommerland.

Børnene kan glæde sig til timevis af underholdning

Børnene kan glæde sig til timevis af underholdning

Badeland Het Land van Bartjes er et sandt paradis for børnene med sjov underholdning hele dagen året rundt. I kan glæde jer til indendørs legeplads med indendørs sandkasse og et interaktivt legeområde. Børnene kan desuden glæde sig til at deltage i Bollo-Klub, hvor der arrangeres en lang række kreative aktiviteter og hvor børnene kan møde nye legekammerater. Sidst men ikke mindst finder I rideskole, legeplads, vandlegetøj, hoppepude samt minigolfbane. I kan også leje cykler og udforske naturen omkring feriestedet eller spille billard/pool, bordtennis, bordfodbold og meget andet på multi-sportsbanen.

Restauranter, barer og indkøb på Het Land van Bartje

Restauranter, barer og indkøb på Het Land van Bartje

Badelandet Het Land van Bartje giver jer gode muligheder for at få stillet sulten på feriestedets forskellige spisesteder såsom Het Land van Bartje Restaurant og De Swieber Pavilion restaurant. I restauranten kan I f.eks. nyde en lækker 3-retters menu tilberedt af friske lokale råvarer, mens børnene kan vælge mellem mange forskellige børnevenlige menuer. I finder også en hyggelig terrasse samt snackbar hvor I samtidig kan holde øje med børnene på legepladsen eller pony-ranchen. Endeligt har I mulighed for at bestille dagligvarer og friskbagt morgenbrød direkte til jeres feriebolig, så I slipper for at handle ind.  

Tag på udflugt med familien og oplev områdets attraktioner

Tag på udflugt med familien og oplev områdets attraktioner

Området omkring Badeland Het Land van Bartje byder på mange spændende oplevelser og udflugter for hele familien. Lige ved siden af badelandet ligger der en populær 18-hullers golfbane, hvor I kan tage et spil golf. I byen Drouwen finder i forlystelsesparken Drouwenerzand samt en klatrepark omkring Boomkroonpad. Hvis I savner inspiration til udflugter og oplevelser, kan I i badelandets reception finde en interaktiv skærm, hvor I kan søge og finde information om flere spændende oplevelser i det omkringliggende område