Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Het Vennenbos

Alt det får I:
Stort og lækkert subtropisk badeland
Mange aktiviteter for børn og voksne
Hyggelige og komfortable ferieboliger
Grønne omgivelser og gode attraktioner
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe, 3.5 km
Morgenmad
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe, 3.5 km
Morgenmad
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland

Tag på subtropisk familieferie i det sydlige Holland

På en badelandsferie er sjove familieaktiviteter i fokus, og dem får I rigeligt af i det hollandske badeland Het Vennenbos. Her findes utallige ferieaktiviteter med minigolf, bueskydning, svævebane og et stort og sjovt vandland med subtropisk atmosfære, bølgebassin og gode børnepools og vandattraktioner til familiens yngste medlemmer. Het Vennenbos ligger midt i grønne omgivelser og med kort afstand til forlystelsesparker, dyrepark og kulturelle oplevelser i det sydlige Holland. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Babypool
Badelandscafe
Bølgebassin
Børnepool
Indendørspool
Lille vandrutsjebane
Splash område
Stor vandrutsjebane
Subtropisk badeland
For børn
Børneklub
Indendørs legeland
Indendørs legeplads
Mini børnezoo
Mini disko
Spilarkade
Underholdning
Sport
Basketball
Beachvolley
Bowling
Minigolf
Multisportsbane
Petanque
Tennis
Volleyball
Generelt
Cykeludlejning
Parkering
Vandsport
Robådsudlejning
Wellness/ Spa
Boblebad
Massage
mod betaling
Skønhedsbehandlinger
mod betaling, 3.5 km
Restauranter / barer
"Take away"
Bar
Pizzaria
Restaurant
buffet Restaurant, a la Carte, børnemenu, vegetar udvalg, glutenfri udvalg
Snackbar
Butikker
Supermarked
Pension
Halvpension
muligt at tilkøbe, 3.5 km
Morgenmad
muligt at tilkøbe

Velkommen til Badeland Het Vennenbos

Stort og sjovt badeland for både store og små

Stort og sjovt badeland for både store og små

Het Vennenbos er det oplagte valg til en oplevelsesrig familieferie, hvor I bor i jeres egen hyggelige og komfortable feriebolig med direkte adgang til utallige oplevelser lige uden for døren. Badelandet Het Vennenbos ligger skønt placeret i regionen Nord-Brabant i den sydlige del af Holland, hvor naturen indbyder til gå- og cykelture i det fri. Når I altså ikke lige boltrer jer i det subtropiske vandland eller underholder jer med de mange sportsaktiviteter og faciliteter, som I kan benytte jer af på Het Vennenbos. Endeligt kan I også blot slappe af i jeres egen feriebolig og nyde samværet med familien på ferien.    

Tropisk badeparadis med masser af vandsjov

Tropisk badeparadis med masser af vandsjov

Badelandets højdepunkt er naturligvis det store tropiske vandland, der byder på vandoplevelser til enhver smag og alder. Her finder I et sjovt junglebad og en børnepool med vandattraktioner, hvor familiens mindste kan hygge sig i vandet. Tag en tur i bølgebassinet Wild Wave Super Slide, eller slap helt af i spabadet eller saunaen. I højsæsonen og særlige ferieperioder tilbyder badelandet endda mulighed for at prøve kræfter med dykning, hvor I kan lære udstyret at kende, kommunikere under vandet og blive fortrolige med undervands-sporten når I bliver instrueret feriestedets professionelle dykkerinstruktører.  

Børnene kan glæde sig til timevis af aktiviteter

Børnene kan glæde sig til timevis af aktiviteter

Børnene kan glæde sig til at prøve mange sjove aktiviteter, sport og leg i badelandet, som sikrer mange timers underholdning for familiens mindste. På Het Vennenbos finder i et indendørs legeland, labyrint og mini-bondegård samt underholdningsprogram hele året rundt. Badelandets maskotter Bollo, Puk og Pelle får alle børn til at føle sig velkomne. Derudover kan I se frem til utallige faciliteter såsom legeplads, løbebane, tømmerflåde, minigolf, vandcykler, spillehal, bueskydning, forskellige boldspil, cykeludlejning, minigolf, petanque, bowling. Kort sagt er ingen, der kommer til at kede sig i Het Vennenbos.

Spise- og indkøbsmuligheder for hele familien

Spise- og indkøbsmuligheder for hele familien

På Het Vennenbos kan I vælge mellem en lang række spisemuligheder. I finder forskellige retter og menuer, som både børn og voksne kan glæde sig til at sætte tænderne i. Spis I den hyggelige familierestaurant med lækker buffet. I Brasseriet finder I smagfulde regionale og økologiske måltider, og hos Pizza Limone finder I italienske klassikkere med både pizza og pasta, samt mulighed for at børnene kan dekorere og bage deres egen pizza. Rundt omkring i badelandet finder I flere forskellige snack-steder og take-away såsom Beach Snack Plaza , hvor I kan stille den lille sult i løbet af dagen eller finde lidt til den søde tand. Vil I selv stå for madlavningen, er der også et minimarked i på Het Vennenbos. Hér finder I et fint udvalg af dagligvarer og drikkevarer samt frugt og grønt til jeres ferieophold.  

Glæd jer til områdets naturoplevelser og attraktioner

Glæd jer til områdets naturoplevelser og attraktioner

Det naturskønne landskab omkring badeland Het Vennenbos, byder på friluftsoplevelser med adgang direkte fra ferieboligen. Lej f.eks. en cykel eller mountainbike og tag på opdagelse blandt områdets cykelruter i naturområdet Brabantse Kempen. Oplev også en af de ældste forlystelsesparker i verden: De Efteling i Kaatsheuvel, safariparken Beekse Bergen i Hilvarenbeek med hundredevis af eksotiske og vilde dyr eller klatreparken Outdoor Park Reusel. Ca. 8 km fra Het Vennenbos ligger Kaasboerderij de Ruurhoeve, som er en bondegård med dyr, workshop og mulighed for at smage lokale oste-specialiteter.