Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Hochsauerland

Alt det får I:
Velegnet med børn fra 5-17 år
Kombinér badeland og sport
5 timer fra grænsen
Vandretur om sommeren og ski om vinteren
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Sportshal
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Sportshal

Badeland med alt I drømmer om

Prøv en badelandsferie til Hochsauerland, én af de berømte Center Parcs, hvor I er garanteret en ferie, I ikke glemmer lige med det samme. Fire vandrutsjebaner, 81 aktiviteter og Europas længste legeplads - det er ikke for at prale, men dette badeland har alt! Badeland Hochsauerland ligger i smukke grønne omgivelser, kun 5 timer fra den dansk/tyske grænse og om vinteren er det oplaget at kombinere badeland og ski. Se mere nedenfor. Der er i øjeblikket ændringer i adgangen til Aqua Mundo (badelandet) på Hochsauerland som følge af Covid-19 (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Vand aerobic
Lille vandrutsjebane
Børnepool
Babypool
Splash område
Udendørspool
Indendørspool
Stor vandrutsjebane
Subtropisk badeland
For børn
Børneklub
Spilarkade
Indendørs legeplads
Indendørs legeland
Legeplads
Underholdning
Sport
"Go High"
Bowling
Bueskydning
Skibakke
udendørs
Bordfodbold
Vandring
Minigolf
Bordtennis
Klatrevæg
Badminton
Basketball
Tennis
Sportsturneringer
Beachvolley
Volleyball
Sportshal
Fodbold
Generelt
Cykeludlejning
Passer til
unge (12+), børn (5-11 år)
Casino
Hæveautomat
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder, inklusiv
Andre faciliteter
Laser spil
Vandsport
Dykning
Wellness/ Spa
Sauna
Massage
Fitness
Boblebad
Restauranter / barer
Restaurant
Butikker
Supermarked
vå stedet
Pension
Halvpension
muligt at tilkøbe

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
For de tyske parker gælder følgende forordninger: • 1,5 meter afstand, derfor vil den maksimale mængde gæster være begrænset. Der arbejdes derfor med med timeslots på bestemte ankomstdatoer. • Vi garanterer, at gæster i det mindste kan nyde Aqua Mundo mindst en gang under deres ophold. • Tidsvinduer kan reserveres via receptionen, helst telefonisk. På nogle datoer (når antallet af gæster er stort) specificeres tidsvinduer til besøg i Aqua Mundo. Disse tidsvinduer kan bookes via Center Parcs-appen (Spørg efter denne ved ankomst). Ikke tilgængelig på Park Bostalsee. • Tidsintervaller kan variere i længde og antal tilladte gæster pr. park baseret på poolens størrelse og parkens belægning. • Fordi vi ønsker at maksimere tidsintervallet, tilbyder vi ikke yderligere aktiviteter som rafting, babysvømning osv. • Gæster skal respektere afstandsreglerne og skal følge den afmærkede rute til og i Aqua Mundo. • For at sikre, at vi kan tilbyde 1,5 meter afstand, kan det være tilfældet, at nogle funktioner ikke er åbne. • Bølgepuljen betjenes med reduceret effekt. • Rutsjebanerne er åbne til brug. • Børnepoolen er åben, men der skal holdes en afstand på 1,5 meter. • Vi bruger faste siddeområder, såkaldte "øer" på 5 personer pr. ø

Velkommen til badelandet Hochsauerland

Information vedr. Covid-19

Information vedr. Covid-19

I øjeblikket er der adgang til badelandet (Aqua Mundo) minimum én gang pr. ophold på Hochsauerland som følge af Covid-19. Afhængig af antallet af gæster og ledighed vil der være mulighed for at komme i badeland flere gange.

Der er adgang til badelandet i tidsintervaller á 3 timers varighed. 

Kontakt os gerne på 7015 4141 eller her, hvis I har brug for yderligere information.

Om Hochsauerland

Om Hochsauerland

Omgivet af bjerge, skove og søer er dette grønne feriested det absolutte sted at holde ferie, hvis I vil have frisk luft, cykel- og vandreture og et fantastisk badeland.  I finder badelandet Hochsauerland i hjertet af Tyskland i 'De tusinde bjerges land' i delstaten Nordrhein-Westfalen mellem Köln og Kassel. Badelandet samler hele familien og giver jer uforglemmelige ferieminder fyldt med sjov. 

Hyggelige feriehuse

Hyggelige feriehuse

Alle ferieboliger er store og velindrettet, og I får kvalitet for pengene, når I booker et feriehus. Vælg imellem Comfort, Premium eller VIP, som varierer i standard, udseende og udformning. Derudover har I mulighed for at tilkøbe mange ekstra faciliteter, som håndklæder, sengelinned og køkkenudstyr, så I kan skabe præcis de rammer, der betyder ferie for jer! 

De mindste feriehuse har plads til to personer, mens de største kan rumme hele 12 personer. Dette giver hele familien mulighed for at nyde hinandens selskab hele døgnet rundt. 

Badeland med tropiske omgivelser

Badeland med tropiske omgivelser

Hochsauerlands helt store attraktion er det tropiske badeland Aqua Mundo med mere vandsjov, end I tør drømme om. Prøv den boblende bølgepool, lad jer føre udenfor i den lange 'Lazy River' kanal eller mærk suset på de fire vandrutsjebaner med en længde op til 112 meter! Det er en stor oplevelse for børnene, som også kan leje i børnebassinet med rutsjebaner, vandpistoler og en kæmpe spand, som pludseligt hælder 900 liter vand ud over bassinet. Børnene kan virkelig boltre sig i dette eventyr af et badeland.

Afslapning er muligt i det store saunaområde med jacuzzi, behandlinger og forskellige saunaer mod betaling. 

Kombinér badeland og ski

Kombinér badeland og ski

Bestil en badelandsferie til badeland Hochsauerland i vinterhalvåret og kombinér badeland og ski. Badelandet ligger nemlig kun 30 minutters kørsel fra Winterpark Willingen, og med mere end 1500 gratis p-pladser lige ved liften bliver det ikke nemmere. Skiområdet Willingen byder på 20 skilifte, ca. 20 km pister og den længste piste i hele Sauerland på 2 km.

Område med aktivitetsmuligheder

Område med aktivitetsmuligheder

I området omkring Hochsauerland finder I mange aktivitetsmuligheder, som indebærer minigolf, tennis, squash, badminton, bowling og billard, og I det store 'Market Dome' finder sportshal med alverdens muligheder. I kan prøve bueskydning eller leje en mountainbike, for at tage op i det nærliggende Rothaar bjergområde. 

I gåafstand fra Hochsauerland ligger Aventura, som er Europas længste udendørs legeplads med en længde på 160 meter og en højdeforskel på 32 meter. Via broer, stiger, rutsjebaner og reb kan I kæmpe jer igennem legepladsen, med stop undervejs, hvor I kan nyde naturen fra udsigtspunkter.  

Restauranter, caféer og butikker

Restauranter, caféer og butikker

På feriestedet findes seks restauranter, hvor I kan spise i tropiske omgivelser på 'Harding's Family Grill', spise italiensk på 'Il Giardinio' eller prøve børnenes favorit 'Pfankuchenhaus'. Yderligere tilbydes caféer og butikker i Hochsauerland, og om aftenen er der dans både i diskoteket og til livemusik. I parkens omgivelser, finder I romantiske småbyer med bindingsværkshuse, store skove med spændende vandrestier, og her er heller ikke langt til byer som Frankenberg, Willingen eller Winterberg. I disse byer finder I hyggelige små restauranter, gode lokale øl og et behageligt tempo.