Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Hochsauerland

Alt det får I:
Velegnet med børn fra 5-17 år
Kombinér badeland og sport
5 timer fra grænsen
Vandretur om sommeren og ski om vinteren
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Sportshal
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Sportshal

Badeland med alt I drømmer om

Prøv en badelandsferie til Hochsauerland, én af de berømte Center Parcs, hvor I er garanteret en ferie, I ikke glemmer lige med det samme. Fire vandrutsjebaner, 81 aktiviteter og Europas længste legeplads - det er ikke for at prale, men dette badeland har alt! Badeland Hochsauerland ligger i smukke grønne omgivelser, kun 5 timer fra den dansk/tyske grænse og om vinteren er det oplaget at kombinere badeland og ski. Se mere nedenfor. Der er i øjeblikket ændringer i adgangen til Aqua Mundo (badelandet) på Hochsauerland som følge af Covid-19 (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Lille vandrutsjebane
Børnepool
Babypool
Splash område
Udendørspool
Indendørspool
Subtropisk badeland
Stor vandrutsjebane
Vand aerobic
For børn
Indendørs legeplads
Indendørs legeland
Underholdning
Legeplads
Børneklub
Spilarkade
Sport
Skibakke
udendørs
Minigolf
Bordfodbold
Vandring
Klatrevæg
Badminton
Bordtennis
Sportsturneringer
Basketball
Tennis
Volleyball
Sportshal
Beachvolley
Fodbold
Bueskydning
"Go High"
Bowling
Generelt
Casino
Hæveautomat
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder, inklusiv
Passer til
unge (12+), børn (5-11 år)
Cykeludlejning
Andre faciliteter
Laser spil
Vandsport
Dykning
Wellness/ Spa
Massage
Fitness
Boblebad
Sauna
Restauranter / barer
Restaurant
Butikker
Supermarked
vå stedet
Pension
Halvpension
muligt at tilkøbe

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
Nu kan I i ro og mag hjemmefra planlægge jeres ophold hos Centerparcs, for Centerparcs tilbyder alle gæster adgang til en app. Søg i App store efter "Center Parcs" for at downloade den. Når I har downloaded appen, har I mulighed for at logge ind på jeres reservation. I skal logge ind under "I have booked through a partner" og her vil I blive bedt om at taste jeres: 1) "Name" (her skal I skrive jeres efternavn og evt. "æ" skal erstattes med "a", "ø" skal erstattes med "o" og "å" skal erstattes med "a". 2) "CHECK-IN Number" som I finder på jeres voucher. Når I er inde, kan I: Tjekke jeres reservation Se hvor I kommer til at bo Få en oversigt over aktiviteter og faciliteter inkl. tidsplaner i den Center Parc, I besøger. I er altid velkomne til at tage fat i os, hvis I skulle have spørgsmål. Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med planlægningen af jeres ophold!
Ift. Covid-19, kan feriestedets opdaterede restriktioner ses i Center Parcs Appen. (Se afsnit vedr. Center Parcs App).

Velkommen til badelandet Hochsauerland

Om Hochsauerland

Om Hochsauerland

Omgivet af bjerge, skove og søer er dette grønne feriested det absolutte sted at holde ferie, hvis I vil have frisk luft, cykel- og vandreture og et fantastisk badeland.  

I finder badelandet Hochsauerland i hjertet af Tyskland i 'De tusinde bjerges land' i delstaten Nordrhein-Westfalen mellem Köln og Kassel. Badelandet samler hele familien og giver jer uforglemmelige ferieminder fyldt med sjov. 

Center Parcs App

Center Parcs App

Nu kan I i ro og mag hjemmefra planlægge jeres ophold hos Centerparcs, for Centerparcs tilbyder alle gæster adgang til en app. Søg i App store efter "Center Parcs" for at downloade den. Når I har downloaded appen, har I mulighed for at logge ind på jeres reservation. I skal logge ind under "I have booked through a partner" og her vil I blive bedt om at taste jeres:

1) "Name" (her skal I skrive jeres efternavn og evt. "æ" skal erstattes med "a", "ø" skal erstattes med "o" og "å" skal erstattes med "a".

2) "CHECK-IN Number" som I finder på jeres voucher.

Når I er inde, kan I:

  1. Tjekke jeres reservation

  2. Se hvor I kommer til at bo

  3. Få en oversigt over aktiviteter og faciliteter inkl. tidsplaner i den Center Parc, I besøger.

I er altid velkomne til at tage fat i os, hvis I skulle have spørgsmål. Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med planlægningen af jeres ophold!

Hyggelige feriehuse

Hyggelige feriehuse

Alle ferieboliger er store og velindrettet, og I får kvalitet for pengene, når I booker et feriehus. Vælg imellem Comfort, Premium eller VIP, som varierer i standard, udseende og udformning. Derudover har I mulighed for at tilkøbe mange ekstra faciliteter, som håndklæder, sengelinned og køkkenudstyr, så I kan skabe præcis de rammer, der betyder ferie for jer! 

De mindste feriehuse har plads til to personer, mens de største kan rumme hele 12 personer. Dette giver hele familien mulighed for at nyde hinandens selskab hele døgnet rundt. 

Badeland med tropiske omgivelser

Badeland med tropiske omgivelser

Hochsauerlands helt store attraktion er det tropiske badeland Aqua Mundo med mere vandsjov, end I tør drømme om. Prøv den boblende bølgepool, lad jer føre udenfor i den lange 'Lazy River' kanal eller mærk suset på de fire vandrutsjebaner med en længde op til 112 meter! Det er en stor oplevelse for børnene, som også kan leje i børnebassinet med rutsjebaner, vandpistoler og en kæmpe spand, som pludseligt hælder 900 liter vand ud over bassinet. Børnene kan virkelig boltre sig i dette eventyr af et badeland.

Afslapning er muligt i det store saunaområde med jacuzzi, behandlinger og forskellige saunaer mod betaling. 

Kombinér badeland og ski

Kombinér badeland og ski

Bestil en badelandsferie til badeland Hochsauerland i vinterhalvåret og kombinér badeland og ski. Badelandet ligger nemlig kun 30 minutters kørsel fra Winterpark Willingen, og med mere end 1500 gratis p-pladser lige ved liften bliver det ikke nemmere. Skiområdet Willingen byder på 20 skilifte, ca. 20 km pister og den længste piste i hele Sauerland på 2 km.

Område med aktivitetsmuligheder

Område med aktivitetsmuligheder

I området omkring Hochsauerland finder I mange aktivitetsmuligheder, som indebærer minigolf, tennis, squash, badminton, bowling og billard, og I det store 'Market Dome' finder sportshal med alverdens muligheder. I kan prøve bueskydning eller leje en mountainbike, for at tage op i det nærliggende Rothaar bjergområde. 

I gåafstand fra Hochsauerland ligger Aventura, som er Europas længste udendørs legeplads med en længde på 160 meter og en højdeforskel på 32 meter. Via broer, stiger, rutsjebaner og reb kan I kæmpe jer igennem legepladsen, med stop undervejs, hvor I kan nyde naturen fra udsigtspunkter.  

Restauranter, caféer og butikker

Restauranter, caféer og butikker

På feriestedet findes seks restauranter, hvor I kan spise i tropiske omgivelser på 'Harding's Family Grill', spise italiensk på 'Il Giardinio' eller prøve børnenes favorit 'Pfankuchenhaus'. Yderligere tilbydes caféer og butikker i Hochsauerland, og om aftenen er der dans både i diskoteket og til livemusik. I parkens omgivelser, finder I romantiske småbyer med bindingsværkshuse, store skove med spændende vandrestier, og her er heller ikke langt til byer som Frankenberg, Willingen eller Winterberg. I disse byer finder I hyggelige små restauranter, gode lokale øl og et behageligt tempo. 

Praktisk info vedr. Covid-19

Praktisk info vedr. Covid-19

Ift. Covid-19, kan feriestedets opdaterede restriktioner ses i Center Parcs Appen. (Se afsnit vedr. Center Parcs App).