Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Le Bois aux Daims

Alt det får I:
Godt valg med børn fra 5-17 år
Badeland i naturen omgivet af dyreliv
4 poolområder, vandrutsjebaner, wellness
2 timer fra Nantes og 3 ½ time fra Paris
Top faciliteter
Børnepool
indendørs
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Babypool
indendørs
Indendørspool
Subtropisk badeland
Udendørspool
Top faciliteter
Børnepool
indendørs
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Babypool
indendørs
Indendørspool
Subtropisk badeland
Udendørspool

Det franske badeland over dem alle

Badeland Le Bois aux Daims har meget mere end det fantastiske badeland med lækre pools og sjove vandrutsjebaner. Der er spa & wellnessafdeling, en smuk sø, cykelruter, naturoplevelse, forhindringsbane, indendørs tropisk paradis, restauranter, svævebaner, gokarts, og et kæmpe legeland og "mini-farm" for børnene. Der er for øjeblikket ændringer i adgangen til selve badelandet pga. Covid-19 (se mere under "Praktisk info") Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
"Wild river"
udendørs
Babypool
indendørs
Børnepool
indendørs
Indendørspool
Klatrevæg i pool
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Subtropisk badeland
Udendørspool
Vipper
For børn
Forlystelsespark
Gokarts
mod betaling
Legeplads
på stedet
Spilarkade
indendørs
Sport
Badminton
muligt at leje
Beachvolley
Bowling
mod betaling
Bueskydning
mod betaling
Minigolf
udendørs
Ridning
på stedet
Sportsturneringer
Tennis
muligt at leje
Trampolin
mod betaling
Generelt
Cykeludlejning
Diskotek
Grill ikke tilladt
Andre faciliteter
Paintball
Segway udlejning
Vandsport
Kanoudlejning
Robådsudlejning
Wellness/ Spa
Dampbad
mod betaling
Fitness
Massage
mod betaling
Sauna
mod betaling
Restauranter / barer
"Take away"
Restaurant
Butikker
Supermarked

Praktisk information

Nu kan I i ro og mag hjemmefra planlægge jeres ophold hos Center Parcs, for Center Parcs tilbyder alle gæster adgang til en app. Søg i App store efter "Center Parcs" for at downloade den. Når I har downloaded appen, har I mulighed for at logge ind på jeres reservation. I skal logge ind under "I have booked through a partner" og her vil I blive bedt om at taste jeres: 1) "Name" (her skal I skrive jeres efternavn og evt. "æ" skal erstattes med "a", "ø" skal erstattes med "o" og "å" skal erstattes med "a". 2) "CHECK-IN Number" som I finder på jeres voucher. Dog skal nævnes at der er 2 måder man kan logge ind på, hvis ikke den ene virker så skal den anden måde benyttes: a.) Her logges ind med efternavn i "surname" og booking nummer (det skal være check in nummer - altså IKKE det nummer der begynder med FR) b.) Her logges ind med efternavn i "surname" efterfulgt af booking nummer der begynder med FR - og der tilføjes et 1 tal i enden. Når I er inde, kan I: Tjekke jeres reservation Se hvor I kommer til at bo Få en oversigt over aktiviteter og faciliteter inkl. tidsplaner i den Center Parcs, I besøger. I er altid velkomne til at tage fat i os, hvis I skulle have spørgsmål. Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med planlægningen af jeres ophold!
Ift. Covid-19, kan feriestedets opdaterede restriktioner ses i Center Parcs Appen. (Se afsnit vedr. Center Parcs App).

Velkommen til Le Bois aux Daims

Om Le Bois aux Daims

Om Le Bois aux Daims

Siden 2015 har badelandet Le Bois aux Daims været det foretrukne af Center Parcs' badelande i Frankrig, hvor mulighederne lever op til det gode ry, som badelandet "Aqua Mundo" har rundt omkring i Europa. Snyd ikke jer selv for at opleve dette fantastiske badeland, hvor I får en masse faciliteter og aktiviteter både for familiens vandhunde, og dem der elsker frisk luft og natur.  

Badeland og spa

Badeland og spa

Le Bois aux Daims har det kæmpe subtropiske badeland "Aqua Mundo" at bade i med både indendørs og udendørs poolområder. Udendørs findes en strømflod med flere kanaler, som alle munder ud i den store udendørspool med rutsjebaner og solterrasse. Fra den udendørs pool kan I svømme direkte ind i den tropiske badeland med hele fire poolområder og store vandrutsjebaner. 

Badeland Le Bois aux Daims' Aqua Mundo har hele 9 rutsjebaner, klatrevæg, vandlegeplads, som hele familien rigtig kan boltre sig i under ferien.

Hyggelige boliger

Hyggelige boliger

Feriehusene hos Les Bois aux Daims er hyggeligt indrettet og har fjernsyn, brændeovn, møbleret terrasse og veludstyret køkken med opvaskemaskine. Feriehusene varierer i størrelse, så de er tilpasset  både store og små familier. Derudover er der forskellig standard af feriehuse, som alle har komfort, men varierer i luksuriøstiet og faciliteter.

Los Bois aux Daims tilbyder også en unik oplevelse, hvor I kan bo i en træhytte oppe i trætoppene og nyde stjernehimmelen fra jeres terrasse.     

Alle feriehusene byder på afslapning og rolige omgivelser, så I kan slappe oven på en aktivitetsrig dag. 

Spændende aktiviteter

Spændende aktiviteter

Badelandet byder på en masse underholdende aktiviteter, som hele familien kan samles om. I kan more jer med paintball, bueskydning, bowling, cykel- og rideture, minigolf og trampolin. Derudover er der det store og sjove indendørs legeland "Baluba", og I kan spille boldspil både inde og ude. Nyd naturen med skove og søer og tag i dyreobservatoriet, hvor I kan se mange forskellige dyr og blive klogere på dyreliv. 

Indkøbsmuligheder og restauranter

Indkøbsmuligheder og restauranter

I badelandet finder I både et supermarked og flere forskellige restauranter. I kan spise buffet, a la carte, pandekager og nyde lette måltider og hurtig, kold drikkelse i caféen. I kan tilberede jeres egne måltider i feriehusets køkken, hvortil I kan bestille varer, morgenmad med mere eller handle i supermarkedet med friske råvarer til rimelige priser. 

I har også mulighed for at spise inde i selve badelandet, så I slipper for at skulle skifte tøj.

Praktisk info vedr. Covid-19

Praktisk info vedr. Covid-19

Ift. Covid-19, kan feriestedets opdaterede restriktioner ses i Center Parcs Appen. (Se afsnit vedr. Center Parcs App).

Center Parcs App

Center Parcs App

Nu kan I i ro og mag hjemmefra planlægge jeres ophold hos Center Parcs, for Center Parcs tilbyder alle gæster adgang til en app. Søg i App store efter "Center Parcs" for at downloade den. Når I har downloaded appen, har I mulighed for at logge ind på jeres reservation. I skal logge ind under "I have booked through a partner" og her vil I blive bedt om at taste jeres:

1) "Name" (her skal I skrive jeres efternavn og evt. "æ" skal erstattes med "a", "ø" skal erstattes med "o" og "å" skal erstattes med "a".

2) "CHECK-IN Number" som I finder på jeres voucher. Dog skal nævnes at der er 2 måder man kan logge ind på, hvis ikke den ene virker så skal den anden måde benyttes:

a.) Her logges ind med efternavn i "surname" og booking nummer (det skal være check in nummer - altså IKKE det nummer der begynder med FR)

b.) Her logges ind med efternavn i "surname" efterfulgt af booking nummer der begynder med FR - og der tilføjes et 1 tal i enden.

Når I er inde, kan I:

  1. Tjekke jeres reservation

  2. Se hvor I kommer til at bo

  3. Få en oversigt over aktiviteter og faciliteter inkl. tidsplaner i den Center Parcs, I besøger.

I er altid velkomne til at tage fat i os, hvis I skulle have spørgsmål. Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med planlægningen af jeres ophold!