Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Le Bois aux Daims

Alt det får I:
Godt valg med børn fra 5-17 år
Badeland i naturen omgivet af dyreliv
4 poolområder, vandrutsjebaner, wellness
2 timer fra Nantes og 3 ½ time fra Paris
Top faciliteter
Børnepool
indendørs
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Babypool
indendørs
Udendørspool
Subtropisk badeland
Indendørspool
Top faciliteter
Børnepool
indendørs
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Babypool
indendørs
Udendørspool
Subtropisk badeland
Indendørspool

Det franske badeland over dem alle

Badeland Le Bois aux Daims har meget mere end det fantastiske badeland med lækre pools og sjove vandrutsjebaner. Der er spa & wellnessafdeling, en smuk sø, cykelruter, naturoplevelse, forhindringsbane, indendørs tropisk paradis, restauranter, svævebaner, gokarts, og et kæmpe legeland og "mini-farm" for børnene. Der er for øjeblikket ændringer i adgangen til selve badelandet pga. Covid-19 (se mere under "Praktisk info") Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Babypool
indendørs
Klatrevæg i pool
Børnepool
indendørs
Udendørspool
"Wild river"
udendørs
Subtropisk badeland
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Indendørspool
Vipper
For børn
Gokarts
mod betaling
Spilarkade
indendørs
Legeplads
på stedet
Forlystelsespark
Sport
Sportsturneringer
Badminton
muligt at leje
Beachvolley
Ridning
på stedet
Tennis
muligt at leje
Bowling
mod betaling
Bueskydning
mod betaling
Minigolf
udendørs
Trampolin
mod betaling
Generelt
Diskotek
Grill ikke tilladt
Cykeludlejning
Andre faciliteter
Paintball
Segway udlejning
Vandsport
Robådsudlejning
Kanoudlejning
Wellness/ Spa
Dampbad
mod betaling
Fitness
Sauna
mod betaling
Massage
mod betaling
Restauranter / barer
"Take away"
Restaurant
Butikker
Supermarked

Praktisk information

OBS ! Nedenstående retningslinjer kan ændres løbende, det er derfor vigtigt løbende at holde sig orienteret: Følgende restriktioner ifb. Med Covid-19 er gældende: • Vi vil bede alle vores gæster (18 år eller derover) om at fremvise et Covid -sundhedskort ved indgangen til parkerne ved deres ankomst. • Fra den 30. september vil vi bede alle vores gæster (12 år eller derover) om at fremvise et Covid -sundhedskort ved indgangen til parkerne ved deres ankomst. Børn under 12 år bliver ikke bedt om at fremvise et covid -sundhedskort. • Når gæsten først er i parken, er det ikke nødvendigt at fremvise et Covid -sundhedskort for at få adgang til aktiviteterne. Gæster har gratis adgang til alle restauranter, butikker, Aqua Mundo samt indendørs/udendørs aktiviteter. • Hvis en gæst forlader parken for dagen, skal han fremvise et Covid -sundhedskort igen, når han er tilbage ved indgangen. • Et covid health pass er: • En komplet vaccinationsplan (med den sidste injektion på 7 dage eller mere afhængigt af vaccinerne). • En negativ PCR eller antigen test testet mindre end 72 timer før ankomstdagen. • En positiv RT-PCR eller antigen test, der bekræfter restitution af Covid-19, dateret for mindst 11 dage og for mindre end 6 måneder siden. • Aqua Mundo er åben både indendørs og udendørs pools. • Butikkerne er åbne. • Vores restauranter er åbne. • Vores take-away service og detailleveringstjenester er også tilgængelige, så I kan fortsætte med at nyde god mad og drikke i feriehuset med din familie. • Indendørs lege verdener og Action Factory er åbne. • Faciliteterne i Market Dome er åbne. For de aktuelle åbningstider, se venligst Center Parcs App. • Det er obligatorisk at bære en maske i alle overdækkede områder.

Velkommen til Le Bois aux Daims

Adgang til badeland og Covid-19

Adgang til badeland og Covid-19

Pt. er der begrænsning på antallet af gæster i Aqua Mundo (selve badelandet) på Le Bois aux Daims pga. Covid-19. Når det maksimale antal besøgene nås, bliver der først adgang for nye gæster, når der igen er plads.

Kontakt gerne vores kundeservice eller ring til os på 7015 4141, hvis I har brug for mere info.

Om Le Bois aux Daims

Om Le Bois aux Daims

Siden 2015 har badelandet Le Bois aux Daims været det foretrukne af Center Parcs' badelande i Frankrig, hvor mulighederne lever op til det gode ry, som badelandet "Aqua Mundo" har rundt omkring i Europa. Snyd ikke jer selv for at opleve dette fantastiske badeland, hvor I får en masse faciliteter og aktiviteter både for familiens vandhunde, og dem der elsker frisk luft og natur.  

Badeland og spa

Badeland og spa

Le Bois aux Daims har det kæmpe subtropiske badeland "Aqua Mundo" at bade i med både indendørs og udendørs poolområder. Udendørs findes en strømflod med flere kanaler, som alle munder ud i den store udendørspool med rutsjebaner og solterrasse. Fra den udendørs pool kan I svømme direkte ind i den tropiske badeland med hele fire poolområder og store vandrutsjebaner. 

Badeland Le Bois aux Daims' Aqua Mundo har hele 9 rutsjebaner, klatrevæg, vandlegeplads, som hele familien rigtig kan boltre sig i under ferien.

Hyggelige boliger

Hyggelige boliger

Feriehusene hos Les Bois aux Daims er hyggeligt indrettet og har fjernsyn, brændeovn, møbleret terrasse og veludstyret køkken med opvaskemaskine. Feriehusene varierer i størrelse, så de er tilpasset  både store og små familier. Derudover er der forskellig standard af feriehuse, som alle har komfort, men varierer i luksuriøstiet og faciliteter.

Los Bois aux Daims tilbyder også en unik oplevelse, hvor I kan bo i en træhytte oppe i trætoppene og nyde stjernehimmelen fra jeres terrasse.     

Alle feriehusene byder på afslapning og rolige omgivelser, så I kan slappe oven på en aktivitetsrig dag. 

Spændende aktiviteter

Spændende aktiviteter

Badelandet byder på en masse underholdende aktiviteter, som hele familien kan samles om. I kan more jer med paintball, bueskydning, bowling, cykel- og rideture, minigolf og trampolin. Derudover er der det store og sjove indendørs legeland "Baluba", og I kan spille boldspil både inde og ude. Nyd naturen med skove og søer og tag i dyreobservatoriet, hvor I kan se mange forskellige dyr og blive klogere på dyreliv. 

Indkøbsmuligheder og restauranter

Indkøbsmuligheder og restauranter

I badelandet finder I både et supermarked og flere forskellige restauranter. I kan spise buffet, a la carte, pandekager og nyde lette måltider og hurtig, kold drikkelse i caféen. I kan tilberede jeres egne måltider i feriehusets køkken, hvortil I kan bestille varer, morgenmad med mere eller handle i supermarkedet med friske råvarer til rimelige priser. 

I har også mulighed for at spise inde i selve badelandet, så I slipper for at skulle skifte tøj.