Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Le Bois aux Daims (Begrænset adgang til badeland)

Alt det får I:
Vandland udover det sædvanlige
Massevis af spændende aktiviteter
Moderne og hyggelige feriehuse
Bredt udvalg af restauranter
Top Faciliteter
Børnepool
indendørs
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Babypool
indendørs
Udendørspool
Subtropisk badeland
Indendørspool
Top Faciliteter
Børnepool
indendørs
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Babypool
indendørs
Udendørspool
Subtropisk badeland
Indendørspool

Det franske badeland over dem alle

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info. Badeland Le Bois aux Daims har meget mere end det fantastiske badeland. Der er spa & wellnessafdeling, en smuk sø, cykelruter, naturoplevelse, forhindringsbane, indendørs tropisk paradis, restauranter, svævebaner, gokarts, og et kæmpe legeland og "mini-farm" for børnene. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Babypool
indendørs
Klatrevæg i pool
Børnepool
indendørs
Udendørspool
"Wild river"
udendørs
Subtropisk badeland
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Indendørspool
Vipper
For børn
Gokarts
mod betaling
Spilarkade
indendørs
Legeplads
på stedet
Forlystelsespark
Sport
Sportsturneringer
Badminton
muligt at leje
Beachvolley
Ridning
på stedet
Tennis
muligt at leje
Bowling
mod betaling
Bueskydning
mod betaling
Minigolf
udendørs
Trampolin
mod betaling
Generelt
Diskotek
Grill ikke tilladt
Cykeludlejning
Andre faciliteter
Paintball
Segway udlejning
Vandsport
Robådsudlejning
Kanoudlejning
Wellness/ Spa
Dampbad
mod betaling
Fitness
Sauna
mod betaling
Massage
mod betaling
Restauranter / barer
"Take away"
Restaurant
Butikker
Supermarked

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
For de franske parker gælder følgende forordninger: • Det maksimale antal mennesker I Aqua Mondo vil være begrænset for at respektere sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. • Ved ankomsten vil parkpersonalet informere dig om adgangen til Aqua Mundo, der adskiller sig fra park til park, men giver alle gæster adgang mindst 1 gang under deres ophold. • Vi anvender et princip på 1 person pr. 10 m2, derfor vil det maksimale antal gæster være begrænset. Derfor arbejdes der med timeslots. • Tidsintervaller kan reserveres via receptionen ved ankomst. For en bedre retfærdighed foretages en booking af deltagerne ved reservationen for at give alle kunder muligheden for at få adgang til Aqua Mundo. • Tidsintervaller kan variere i længde og antal tilladte gæster pr. park baseret på poolens størrelse og parkens belægning. • De foreslåede tidsintervaller vil være mellem 2:30 og 3 timer. Der vil være en times pause mellem hver timeslot for at rengøre poolen. Vi vil derfor være 3 tidsvinduer pr. dag. • Gæster skal respektere afstandsreglerne og skal følge den afmærkede rute til og i Aqua Mundo • For at sikre, at vi kan tilbyde 1 meter afstand, kan det være tilfældet, at nogle funktioner ikke er åbne. • Spabad, saunaer og liggestole/solaria vil være lukket. Bølgebassinet vil også være åben, men kun til svømning. • Den Wild River pool vil være åben under dog med adgangskontrol for at respektere sikkerhedsforanstaltninger. • Børnepoolen er åben, men kun for børn. Forældre skal holde afstand mens de holder øje med deres barn og holder 1,5 meters afstand fra hinanden. Hvis børnene er for unge til småbarnspoolen, kan forældrene svømme med deres barn i bølgebassinet. • Bruserne er åbne, men omklædningsrum vil være begrænset. Gæster skal forberede deres besøg i Aqua Mundo, mens de er i deres sommerhus; vask hænder, brug toilet, brusebad og tag svømmetøj i hytten, før du går til Aqua Mundo.

Velkommen til Le Bois aux Daims

Om Le Bois aux Daims

Om Le Bois aux Daims

Siden 2015 har badelandet Le Bois aux Daims været det foretrukne badeland af Center Parcs' badelande i Frankrig, hvor mulighederne lever op til det gode ry, som badelandet "Aqua Mundo" har rundt omkring i Europa. Snyd ikke jer selv for at opleve dette fantastiske badeland, hvor I får en masse faciliteter og aktiviteter både for familiens vandhunde, og dem der elsker frisk luft og natur.  

Badeland og spa

Badeland og spa

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info.


Le Bois aux Daims har det kæmpe subtropiske badeland "Aqua Mundo" at bade i med både indendørs og udendørs poolområder. Udendørs findes en strømflod med flere kanaler, som alle munder ud i den store udendørspool med rutsjebaner og solterrasse. Fra den udendørs pool kan I svømme direkte ind i den tropiske badeland med hele fire poolområder og store vandrutsjebaner. Badeland Le Bois aux Daims' Aqua Mundo har hele 9 rutsjebaner, klatrevæg, vandlegeplads, som hele familien rigtig kan boltre sig i under ferien.

Hyggelige boliger

Hyggelige boliger

Feriehusene hos Les Bois aux Daims er hyggeligt indrettet og har fjernsyn, brændeovn, møbleret terrasse og veludstyret køkken med opvaskemaskine. Feriehusene varierer i størrelse, så de er tilpasset  både store og små familier. Derudover er der forskellig standard af feriehuse, som alle har komfort, men varierer i luksuriøstiet og faciliteter.
Los Bois aux Daims tilbyder også en unik oplevelse, hvor I kan bo i en træhytte oppe i trætoppene og nyde stjernehimmelen fra jeres terrasse.     

Alle feriehusene byder på afslapning og rolige omgivelser, så I kan slappe oven på en aktivitetsrig dag. 

Spændende aktiviteter

Spændende aktiviteter

Badelandet byder på en masse underholdende aktiviteter, som hele familien kan samles om. I kan more jer med paintball, bueskydning, bowling, cykel- og rideture, minigolf og trampolin. Derudover er der det store og sjove indendørs legeland "Baluba", og I kan spille boldspil både inde og ude. Nyd naturen med skove og søer og tag i dyreobservatoriet, hvor I kan se mange forskellige dyr og blive klogere på dyreliv. 

Indkøbsmuligheder og restauranter

Indkøbsmuligheder og restauranter

I badelandet finder I både et supermarked og flere forskellige restauranter. I kan spise buffet, a la carte, pandekager og nyde lette måltider og hurtig, kold drikkelse i caféen. I kan tilberede jeres egne måltider i feriehusets køkken, hvortil I kan bestille varer, morgenmad med mere eller handle i supermarkedet med friske råvarer til rimelige priser. 

I har også mulighed for at spise inde i selve badelandet, så I slipper for at skulle skifte tøj.