Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Le Lac d'Ailette

Alt det får I:
Anbefales med børn fra 5-17 år
Mange udendørs aktiviteter
8 timers kørsel fra Hamborg
Store vandrutsjebaner, infinitypool, vandfald og bølgebassin
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Stor vandrutsjebane
familie vandrutsjebane
Stor vandrutsjebane
børne vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Stor vandrutsjebane
familie vandrutsjebane
Stor vandrutsjebane
børne vandrutsjebane
Aktivitetskalender

Le Lac d'Ailette - Center Parcs gør det igen!

Velkommen til det franske badeland Le Lac d'Ailette i Alsace med den skønneste udsigt over søen, hvor I kan bade om sommeren. Le Lac d'Ailette byder på skønne faciliteter som det lækre badeland med bl.a. vandrutsjebaner, infinitypool, bølgepool og vandlegeplads! Her er garanti for en sjov familieferie med segway, paintball, vandcykler og mange andre aktiviteter. Derudover får I både indkøb og restauranter på Le Lac d'Ailette. Som følge af Covid-19 er der for øjeblikket ændringer i adgangen til selve badelandet (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
"Slow river"
Babypool
Badelandscafe
Børnepool
Indendørspool
Splash område
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, familie vandrutsjebane, børne vandrutsjebane
Subtropisk badeland
Udendørspool
Vand aerobic
For børn
Aktivitetskalender
Gokarts
Hoppepude
Legeplads
Mini børnezoo
Mini disko
Skateboardpark
Spilarkade
Underholdning
Sport
"Go High"
Badminton
mod betaling
Bordtennis
Bowling
mod betaling
Bueskydning
mod betaling
Fodbold
Minigolf
mod betaling, indendørs, udendørs
Ridning
ponyridning
Sportsturneringer
Tennis
mod betaling
Trampolin
mod betaling
Volleyball
Generelt
Cykeludlejning
Diskotek
Information/reception
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Andre faciliteter
Paintball
fra 8 år mod betaling
Segway udlejning
Vandsport
Kanoudlejning
Robådsudlejning
Wellness/ Spa
Boblebad
indendørs
Massage
mod betaling
Sauna
Terapibad
Restauranter / barer
"Take away"
Restaurant
Snackbar
Butikker
Bageri
Kiosk
Supermarked
Strand
Strand

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
Nu kan I i ro og mag hjemmefra planlægge jeres ophold hos Center Parcs, for Center Parcs tilbyder alle gæster adgang til en app. Søg i App store efter "Center Parcs" for at downloade den. Når I har downloaded appen, har I mulighed for at logge ind på jeres reservation. I skal logge ind under "I have booked through a partner" og her vil I blive bedt om at taste jeres: 1) "Name" (her skal I skrive jeres efternavn og evt. "æ" skal erstattes med "a", "ø" skal erstattes med "o" og "å" skal erstattes med "a". 2) "CHECK-IN Number" som I finder på jeres voucher. Dog skal nævnes at der er 2 måder man kan logge ind på, hvis ikke den ene virker så skal den anden måde benyttes: a.) Her logges ind med efternavn i "surname" og booking nummer (det skal være check in nummer - altså IKKE det nummer der begynder med FR) b.) Her logges ind med efternavn i "surname" efterfulgt af booking nummer der begynder med FR - og der tilføjes et 1 tal i enden. Når I er inde, kan I: Tjekke jeres reservation Se hvor I kommer til at bo Få en oversigt over aktiviteter og faciliteter inkl. tidsplaner i den Center Parcs, I besøger. I er altid velkomne til at tage fat i os, hvis I skulle have spørgsmål. Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med planlægningen af jeres ophold!
Ift. Covid-19, kan feriestedets opdaterede restriktioner ses i Center Parcs Appen. (Se afsnit vedr. Center Parcs App).

Velkommen til badeland Le Lac d'Ailette

Om Le Lac d'Ailette

Om Le Lac d'Ailette

Badelandet Le Lac d'Ailette ligger i den skønne Alsaceregion i det nordlige Frankrig, og her kan I holde ferie i et badeland med aktiviteter for alle aldre. På badelandsferie får I ferie uanset vejret, og kan svømme både ude og inde afhængig af vejret og årstiden, for badelandet er oplagt at besøge hele året rundt, hvor der er specielle aktiviteter i højtiderne. Der er virkelig gode grunde til at rejse til Alsace.

Badeland Le Lac d'Ailette har gratis parkering på den offentlige parkeringsplads, da hele området er bilfrit.

Badeland inde og ude

Badeland inde og ude

I finder alle de sjove vandaktiviteter i det subtropiske vandland "Aqua Mundo" omgivet af palmer i lyse og indbydende faciliteter. Her er der store vandrutsjebaner, boblebad, vandfald, et bølgebassin samt en udendørs infinitypool og en masse andre vandaktiviteter. 

Børnene vil elske den store vandlegeplads og børnepool med springvand og vandsjov. I kan svømme fra det indendørs vandland til det udendørs via forskellige floder. I er garanteret mange timers vandplaskeri i dette skønne vandland! 

Aktiviteter med adrenalin og afslapning

Aktiviteter med adrenalin og afslapning

Hvis I vil lave andet end at bade i det store badeland, kan I mod betaling deltage i forskellige aktiviteter som body-boarding eller paintball. Andre ekstra aktiviteter såsom segwaykørsel, bueskydning og vandcykler er også til rådighed, for at gøre familieferien så sjov som mulig. 

Hvis I ønsker at slappe helt af og komme ned i gear findes der også et spaområde, hvor I kan købe jer til en blødere hud og mange andre kropsbehandlinger som for eksempel massage.

Stemningsfulde feriehuse

Stemningsfulde feriehuse

Under opholdet i badelandet Le Lac d'Ailette bor I i hyggelige feriehuse, som alle har pejs, og gæsterne kan nyde udsigten over søen eller haven fra mange af de hyggelige ferieboliger. Nyd blandt andet udsigten fra den møbleret terrasse, hvor familien kan samles til spil, måltider og afslapning i solen. Der er tv og et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, samt eget badeværelse med badekar og hårtørrer. 

Spisesteder og indkøb

Spisesteder og indkøb

Badelandet Le Lac d'Ailette har et stort udvalg af restauranter, herunder buffetrestauranten Le Marché du Monde og Il Giardino, som har specialiseret sig i det italienske køkken. Hvis I hellere vil nyde jeres måltider i feriehuset, kan I handle ind i badelandets supermarked og kokkerere maden i det veludstyret køkken. 

Det er også muligt at få leveret diverse fornødenheder til døren, og ligeledes kan I bestille morgenmad til feriehuset og nyde denne på terrassen. 

Praktisk info vedr. Covid-19

Praktisk info vedr. Covid-19

Ift. Covid-19, kan feriestedets opdaterede restriktioner ses i Center Parcs Appen. (Se afsnit vedr. Center Parcs App).

Center Parcs App

Center Parcs App

Nu kan I i ro og mag hjemmefra planlægge jeres ophold hos Center Parcs, for Center Parcs tilbyder alle gæster adgang til en app. Søg i App store efter "Center Parcs" for at downloade den. Når I har downloaded appen, har I mulighed for at logge ind på jeres reservation. I skal logge ind under "I have booked through a partner" og her vil I blive bedt om at taste jeres:

1) "Name" (her skal I skrive jeres efternavn og evt. "æ" skal erstattes med "a", "ø" skal erstattes med "o" og "å" skal erstattes med "a".

2) "CHECK-IN Number" som I finder på jeres voucher. Dog skal nævnes at der er 2 måder man kan logge ind på, hvis ikke den ene virker så skal den anden måde benyttes:

a.) Her logges ind med efternavn i "surname" og booking nummer (det skal være check in nummer - altså IKKE det nummer der begynder med FR)

b.) Her logges ind med efternavn i "surname" efterfulgt af booking nummer der begynder med FR - og der tilføjes et 1 tal i enden.

Når I er inde, kan I:

  1. Tjekke jeres reservation

  2. Se hvor I kommer til at bo

  3. Få en oversigt over aktiviteter og faciliteter inkl. tidsplaner i den Center Parcs, I besøger.

I er altid velkomne til at tage fat i os, hvis I skulle have spørgsmål. Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med planlægningen af jeres ophold!