Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Le Lac d'Ailette

Alt det får I:
Anbefales med børn fra 5-17 år
Mange udendørs aktiviteter
8 timers kørsel fra Hamborg
Store vandrutsjebaner, infinitypool, vandfald og bølgebassin
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, børne vandrutsjebane, familie vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Udendørspool
Vand aerobic
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, børne vandrutsjebane, familie vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Udendørspool
Vand aerobic

Le Lac d'Ailette - Center Parcs gør det igen!

Velkommen til det franske badeland Le Lac d'Ailette i Alsace med den skønneste udsigt over søen, hvor I kan bade om sommeren. Le Lac d'Ailette byder på skønne faciliteter som det lækre badeland med bl.a. vandrutsjebaner, infinitypool, bølgepool og vandlegeplads! Her er garanti for en sjov familieferie med segway, paintball, vandcykler og mange andre aktiviteter. Derudover får I både indkøb og restauranter på Le Lac d'Ailette. Som følge af Covid-19 er der for øjeblikket ændringer i adgangen til selve badelandet (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Udendørspool
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, børne vandrutsjebane, familie vandrutsjebane
Vand aerobic
"Slow river"
Subtropisk badeland
Splash område
Badelandscafe
Babypool
Indendørspool
Børnepool
For børn
Underholdning
Skateboardpark
Spilarkade
Mini disko
Mini børnezoo
Legeplads
Gokarts
Hoppepude
Aktivitetskalender
Sport
Fodbold
Tennis
mod betaling
Trampolin
mod betaling
"Go High"
Volleyball
Bueskydning
mod betaling
Ridning
ponyridning
Minigolf
indendørs, udendørs, mod betaling
Sportsturneringer
Bowling
mod betaling
Badminton
mod betaling
Bordtennis
Generelt
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Cykeludlejning
Information/reception
Diskotek
Andre faciliteter
Paintball
fra 8 år mod betaling
Segway udlejning
Vandsport
Robådsudlejning
Kanoudlejning
Wellness/ Spa
Terapibad
Massage
mod betaling
Sauna
Boblebad
indendørs
Restauranter / barer
Snackbar
Restaurant
"Take away"
Butikker
Kiosk
Supermarked
Bageri
Strand
Strand

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
OBS ! Nedenstående retningslinjer kan ændres løbende, det er derfor vigtigt løbende at holde sig orienteret: Følgende restriktioner ifb. Med Covid-19 er gældende: • Vi vil bede alle vores gæster (18 år eller derover) om at fremvise et Covid -sundhedskort ved indgangen til parkerne ved deres ankomst. • Fra den 30. september vil vi bede alle vores gæster (12 år eller derover) om at fremvise et Covid -sundhedskort ved indgangen til parkerne ved deres ankomst. Børn under 12 år bliver ikke bedt om at fremvise et covid -sundhedskort. • Når gæsten først er i parken, er det ikke nødvendigt at fremvise et Covid -sundhedskort for at få adgang til aktiviteterne. Gæster har gratis adgang til alle restauranter, butikker, Aqua Mundo samt indendørs/udendørs aktiviteter. • Hvis en gæst forlader parken for dagen, skal han fremvise et Covid -sundhedskort igen, når han er tilbage ved indgangen. • Et covid health pass er: • En komplet vaccinationsplan (med den sidste injektion på 7 dage eller mere afhængigt af vaccinerne). • En negativ PCR eller antigen test testet mindre end 72 timer før ankomstdagen. • En positiv RT-PCR eller antigen test, der bekræfter restitution af Covid-19, dateret for mindst 11 dage og for mindre end 6 måneder siden. • Aqua Mundo er åben både indendørs og udendørs pools. • Butikkerne er åbne. • Vores restauranter er åbne. • Vores take-away service og detailleveringstjenester er også tilgængelige, så I kan fortsætte med at nyde god mad og drikke i feriehuset med din familie. • Indendørs lege verdener og Action Factory er åbne. • Faciliteterne i Market Dome er åbne. For de aktuelle åbningstider, se venligst Center Parcs App. • Det er obligatorisk at bære en maske i alle overdækkede områder.

Velkommen til badeland Le Lac d'Ailette

Info om Covid-19

Info om Covid-19

Som følge af Covid-19 er det maksimale antal besøgende i Aqua Mundo (selve badelandet) begrænset og når antallet nås, bliver der først adgang for flere gæster, når der er plads igen.

Kontakt os gerne på 7015 4141 eller send os en besked, hvis I har brug for yderligere information.

Om Le Lac d'Ailette

Om Le Lac d'Ailette

Badelandet Le Lac d'Ailette ligger i den skønne Alsaceregion i det nordlige Frankrig, og her kan I holde ferie i et badeland med aktiviteter for alle aldre. På badelandsferie får I ferie uanset vejret, og kan svømme både ude og inde afhængig af vejret og årstiden, for badelandet er oplagt at besøge hele året rundt, hvor der er specielle aktiviteter i højtiderne.  

Badeland Le Lac d'Ailette har gratis parkering på den offentlige parkeringsplads, da hele området er bilfrit.

Badeland inde og ude

Badeland inde og ude

I finder alle de sjove vandaktiviteter i det subtropiske vandland "Aqua Mundo" omgivet af palmer i lyse og indbydende faciliteter. Her er der store vandrutsjebaner, boblebad, vandfald, et bølgebassin samt en udendørs infinitypool og en masse andre vandaktiviteter. 

Børnene vil elske den store vandlegeplads og børnepool med springvand og vandsjov. I kan svømme fra det indendørs vandland til det udendørs via forskellige floder. I er garanteret mange timers vandplaskeri i dette skønne vandland! 

Aktiviteter med adrenalin og afslapning

Aktiviteter med adrenalin og afslapning

Hvis I vil lave andet end at bade i det store badeland, kan I mod betaling deltage i forskellige aktiviteter som body-boarding eller paintball. Andre ekstra aktiviteter såsom segwaykørsel, bueskydning og vandcykler er også til rådighed, for at gøre familieferien så sjov som mulig. 

Hvis I ønsker at slappe helt af og komme ned i gear findes der også et spaområde, hvor I kan købe jer til en blødere hud og mange andre kropsbehandlinger som for eksempel massage.

Stemningsfulde feriehuse

Stemningsfulde feriehuse

Under opholdet i badelandet Le Lac d'Ailette bor I i hyggelige feriehuse, som alle har pejs, og gæsterne kan nyde udsigten over søen eller haven fra mange af de hyggelige ferieboliger. Nyd blandt andet udsigten fra den møbleret terrasse, hvor familien kan samles til spil, måltider og afslapning i solen. Der er tv og et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, samt eget badeværelse med badekar og hårtørrer. 

Spisesteder og indkøb

Spisesteder og indkøb

Badelandet Le Lac d'Ailette har et stort udvalg af restauranter, herunder buffetrestauranten Le Marché du Monde og Il Giardino, som har specialiseret sig i det italienske køkken. Hvis I hellere vil nyde jeres måltider i feriehuset, kan I handle ind i badelandets supermarked og kokkerere maden i det veludstyret køkken. 

Det er også muligt at få leveret diverse fornødenheder til døren, og ligeledes kan I bestille morgenmad til feriehuset og nyde denne på terrassen.