Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Le Lac d'Ailette (Begrænset adgang til badeland)

Alt det får I:
Vandland til alt slags vejr
Aktiviteter til alles behov
Direkte til skøn badesø
Veludstyret feriehuse tæt på naturen
Top Faciliteter
Børnepool
Splash område
Stor vandrutsjebane
familie vandrutsjebane, rørvandrutsjebane, børne vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Subtropisk badeland
Badelandscafe
Top Faciliteter
Børnepool
Splash område
Stor vandrutsjebane
familie vandrutsjebane, rørvandrutsjebane, børne vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Subtropisk badeland
Badelandscafe

Le Lac d'Ailette - Center Parcs gør det igen!

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info. Velkommen til det fraske badeland Le Lac d'Ailette, beliggende med den skønneste udsigt over søen. Som ethvert andet badeland hos Center Parcs, er faciliteterne her ligeledes fantastiske med et lækkert badeland og mange aktiviteter, som hele familien kan deltage i. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Stor vandrutsjebane
familie vandrutsjebane, rørvandrutsjebane, børne vandrutsjebane
Subtropisk badeland
Splash område
Badelandscafe
Babypool
Indendørspool
Børnepool
Udendørspool
Vand aerobic
"Slow river"
For børn
Mini disko
Mini børnezoo
Legeplads
Hoppepude
Aktivitetskalender
Gokarts
Underholdning
Skateboardpark
Spilarkade
Sport
Trampolin
mod betaling
"Go High"
Volleyball
Bueskydning
mod betaling
Ridning
ponyridning
Bowling
mod betaling
Minigolf
indendørs, udendørs, mod betaling
Sportsturneringer
Badminton
mod betaling
Bordtennis
Tennis
mod betaling
Fodbold
Generelt
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Cykeludlejning
Information/reception
Diskotek
Andre faciliteter
Paintball
fra 8 år mod betaling
Segway udlejning
Vandsport
Kanoudlejning
Robådsudlejning
Wellness/ Spa
Boblebad
indendørs
Sauna
Terapibad
Massage
mod betaling
Restauranter / barer
Snackbar
Restaurant
"Take away"
Butikker
Supermarked
Bageri
Kiosk
Strand
Strand

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
For de franske parker gælder følgende forordninger: • Det maksimale antal mennesker I Aqua Mondo vil være begrænset for at respektere sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. • Ved ankomsten vil parkpersonalet informere dig om adgangen til Aqua Mundo, der adskiller sig fra park til park, men giver alle gæster adgang mindst 1 gang under deres ophold. • Vi anvender et princip på 1 person pr. 10 m2, derfor vil det maksimale antal gæster være begrænset. Derfor arbejdes der med timeslots. • Tidsintervaller kan reserveres via receptionen ved ankomst. For en bedre retfærdighed foretages en booking af deltagerne ved reservationen for at give alle kunder muligheden for at få adgang til Aqua Mundo. • Tidsintervaller kan variere i længde og antal tilladte gæster pr. park baseret på poolens størrelse og parkens belægning. • De foreslåede tidsintervaller vil være mellem 2:30 og 3 timer. Der vil være en times pause mellem hver timeslot for at rengøre poolen. Vi vil derfor være 3 tidsvinduer pr. dag. • Gæster skal respektere afstandsreglerne og skal følge den afmærkede rute til og i Aqua Mundo • For at sikre, at vi kan tilbyde 1 meter afstand, kan det være tilfældet, at nogle funktioner ikke er åbne. • Spabad, saunaer og liggestole/solaria vil være lukket. Bølgebassinet vil også være åben, men kun til svømning. • Den Wild River pool vil være åben under dog med adgangskontrol for at respektere sikkerhedsforanstaltninger. • Børnepoolen er åben, men kun for børn. Forældre skal holde afstand mens de holder øje med deres barn og holder 1,5 meters afstand fra hinanden. Hvis børnene er for unge til småbarnspoolen, kan forældrene svømme med deres barn i bølgebassinet. • Bruserne er åbne, men omklædningsrum vil være begrænset. Gæster skal forberede deres besøg i Aqua Mundo, mens de er i deres sommerhus; vask hænder, brug toilet, brusebad og tag svømmetøj i hytten, før du går til Aqua Mundo.

Velkommen til badeland Le Lac d'Ailette

Om Le Lac d'Ailette

Om Le Lac d'Ailette

Badelandet Le Lac d'Ailette ligger i den skønne Alsaceregion i det nordlige Frankrig, og her kan I holde ferie i et badeland med aktiviteter for alle aldre. På badelandsferie får I ferie uanset vejret, og kan svømme både ude og inde afhængig af vejret og årstiden, for badelandet er oplagt at besøge hele året rundt, hvor der er specielle aktiviteter i højtiderne.  

Badeland Le Lac d'Ailette har gratis parkering på den offentlige parkeringsplads, da hele området er bilfrit.

Badeland inde og ude

Badeland inde og ude

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info.


I finder alle de sjove vandaktiviteter i det subtropiske vandland "Aqua Mundo" omgivet af palmer i lyse og indbydende faciliteter. Her er der store vandrutsjebaner, boblebad, vandfald, et bølgebassin samt en udendørs infinitypool og en masse andre vandaktiviteter. Børnene vil elske den store vandlegeplads og børnepool med springvand og vandsjov. I kan svømme fra det indendørs vandland til det udendørs via forskellige floder. I er garanteret mange timers vandplaskeri i dette skønne vandland! 

Aktiviteter med adrenalin og afslapning

Aktiviteter med adrenalin og afslapning

Hvis I vil lave andet end at bade i det store badeland, kan I mod betaling deltage i forskellige aktiviteter som body-boarding eller paintball. Andre ekstra aktiviteter såsom segwaykørsel, bueskydning og vandcykler er også til rådighed, for at gøre familieferien så sjov som mulig. Hvis I ønsker at slappe helt af og komme ned i gear findes der også et spaområde, hvor I kan købe jer til en blødere hud og mange andre kropsbehandlinger som for eksempel massage.

Stemningsfulde feriehuse

Stemningsfulde feriehuse

Under opholdet i badelandet Le Lac d'Ailette bor I i hyggelige feriehuse, som alle har pejs, og gæsterne kan nyde udsigten over søen eller haven fra mange af de hyggelige ferieboliger. Nyd blandt andet udsigten fra den møbleret terrasse, hvor familien kan samles til spil, måltider og afslapning i solen. Der er tv og et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, samt eget badeværelse med badekar og hårtørrer. 

Spisesteder og indkøb

Spisesteder og indkøb

Badelandet Le Lac d'Ailette har et stort udvalg af restauranter, herunder buffetrestauranten Le Marché du Monde og Il Giardino, som har specialiseret sig i det italienske køkken. Hvis I hellere vil nyde jeres måltider i feriehuset, kan I handle ind i badelandets supermarked og kokkerere maden i det veludstyret køkken. Det er også muligt at få leveret diverse fornødenheder til døren, og ligeledes kan I bestille morgenmad til feriehuset og nyde denne på terrassen.