Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Le Lac d'Ailette

Alt det får I:
Vandland til alt slags vejr
Aktiviteter til alles behov
Direkte til skøn badesø
Veludstyret feriehuse tæt på naturen
Top Faciliteter
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, børne vandrutsjebane, familie vandrutsjebane
Top Faciliteter
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, børne vandrutsjebane, familie vandrutsjebane

Le Lac d'Ailette - Center Parcs gør det igen!

Velkommen til det fraske badeland Le Lac d'Ailette, beliggende med den skønneste udsigt over søen. Som ethvert andet badeland hos Center Parcs, er faciliteterne her ligeledes fantastiske med et lækkert badeland og mange aktiviteter, som hele familien kan deltage i. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, børne vandrutsjebane, familie vandrutsjebane
Sport
Bowling
mod betaling
Tennis
mod betaling
Ridning
ponyridning
Trampolin
mod betaling
Bueskydning
mod betaling
Minigolf
indendørs, udendørs, mod betaling
Badminton
mod betaling
Wellness/ Spa
Boblebad
indendørs
Massage
mod betaling

Praktisk information

Bemærk at nogle facilileter er mod betaling som afregnes direkte til feriestedet.

Badeland - Badeland Le Lac d'Ailette

Velkommen til badeland Le Lac d'Ailette

Om Le Lac d'Ailette

Om Le Lac d'Ailette

Badelandet Le Lac d'Ailette ligger i den skønne Alsaceregion i det nordlige Frankrig, og her kan I holde ferie i et badeland med aktiviteter for alle aldre. På badelandsferie får I ferie uanset vejret, og kan svømme både ude og inde afhængig af vejret og årstiden, for badelandet er oplagt at besøge hele året rundt, hvor der er specielle aktiviteter i højtiderne.  

Badeland Le Lac d'Ailette har gratis parkering på den offentlige parkeringsplads, da hele området er bilfrit.

Badeland inde og ude

Badeland inde og ude

I finder alle de sjove vandaktiviteter i det subtropiske vandland "Aqua Mundo" omgivet af palmer i lyse og indbydende faciliteter. Her er der store vandrutsjebaner, boblebad, vandfald, et bølgebassin samt en udendørs infinitypool og en masse andre vandaktiviteter. Børnene vil elske den store vandlegeplads og børnepool med springvand og vandsjov. I kan svømme fra det indendørs vandland til det udendørs via forskellige floder. I er garanteret mange timers vandplaskeri i dette skønne vandland! 

Aktiviteter med adrenalin og afslapning

Aktiviteter med adrenalin og afslapning

Hvis I vil lave andet end at bade i det store badeland, kan I mod betaling deltage i forskellige aktiviteter som body-boarding eller paintball. Andre ekstra aktiviteter såsom segwaykørsel, bueskydning og vandcykler er også til rådighed, for at gøre familieferien så sjov som mulig. Hvis I ønsker at slappe helt af og komme ned i gear findes der også et spaområde, hvor I kan købe jer til en blødere hud og mange andre kropsbehandlinger som for eksempel massage.

Stemningsfulde feriehuse

Stemningsfulde feriehuse

Under opholdet i badelandet Le Lac d'Ailette bor I i hyggelige feriehuse, som alle har pejs, og gæsterne kan nyde udsigten over søen eller haven fra mange af de hyggelige ferieboliger. Nyd blandt andet udsigten fra den møbleret terrasse, hvor familien kan samles til spil, måltider og afslapning i solen. Der er tv og et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, samt eget badeværelse med badekar og hårtørrer. 

Spisesteder og indkøb

Spisesteder og indkøb

Badelandet Le Lac d'Ailette har et stort udvalg af restauranter, herunder buffetrestauranten Le Marché du Monde og Il Giardino, som har specialiseret sig i det italienske køkken. Hvis I hellere vil nyde jeres måltider i feriehuset, kan I handle ind i badelandets supermarked og kokkerere maden i det veludstyret køkken. Det er også muligt at få leveret diverse fornødenheder til døren, og ligeledes kan I bestille morgenmad til feriehuset og nyde denne på terrassen.