Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Les Ardennes (Begrænset adgang til badeland)

Alt det får I:
Mange aktivitetsmuligheder
Naturskønt, subtropisk vandland
Bredt udvalg af feriehuse
Restaurant og indkøb på stedet
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, familie vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Badelandscafe
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, familie vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Badelandscafe

Badelandsferie i Les Ardennes

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info. Belgien byder jer velkommen i badelandet Les Ardennes! Med vandrutsjebaner, bølgepool og jacuzzi får I den ultimative badeferie med mulighed for at tage på ture i naturen og nyde de smukke omgivelser omkring badelandet. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, familie vandrutsjebane
Badelandscafe
Vand aerobic
Bølgebassin
Babypool
Indendørspool
Børnepool
For børn
Aktivitetskalender
Spilarkade
Legeplads
Mini disko
Underholdning
Mini børnezoo
Indendørs legeplads
Indendørs legeland
Gokarts
Børneklub
Sport
Trampolin
mod betaling
"Go High"
bestilles og betales på stedet
Ridning
ponyridning
Bowling
mod betaling
Minigolf
indendørs, udendørs, mod betaling
Bueskydning
Squash
mod betaling
Badminton
Klatrevæg
mod betaling
Tennis
mod betaling
Beachvolley
Generelt
Cykeludlejning
Bus station
180 m
Diskotek
højsæson
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Andre faciliteter
Laser spil
Segway udlejning
Wellness/ Spa
Boblebad
indendørs
Restauranter / barer
Pizzaria
Restaurant
"Take away"
Butikker
Supermarked
Bageri

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
For de belgiske parker gælder følgende forordninger efter genåbningen af Aqua Mundo den 1. juli: • Vi bruger 1,5 meter afstand, derfor vil den maksimale mængde gæster være begrænset. Der arbejdes derfor med timeslots. • Vi garanterer, at gæsterne kan nyde Aqua Mundo mere end én gang under deres ophold • Tidsintervaller kan reserveres via receptionen, helst via telefon. I nogle parker (Centre Parcs Erperheide, De Vossemeren, Les Ardennes) modtager gæsterne en kode under deres indtjekning, som de kan reservere et tidsrum. • Fordi vi ønsker at maksimere tidsintervallet, tilbyder vi ikke yderligere aktiviteter som rafting, babysvømning osv. • Gæster skal respektere afstandsreglerne og skal følge den afmærkede rute til og i Aqua Mundo • For at sikre, at vi kan tilbyde 1,5 meter afstand, kan det være tilfældet, at nogle funktioner ikke er åbne. • Børnepoolen er åben, men kun for børn. Forældre skal holde afstand mens de holder øje med deres barn og holder 1,5 meters afstand fra hinanden. Hvis børnene er for unge til småbarnspoolen, kan forældrene svømme med deres barn i bølgebassinet. • Brusere er lukket. Omklædningsrum og toiletter vil være tilgængelige. Gæster skal forberede deres besøg i Aqua Mundo, mens de er i deres hytte ved at brusebade før deres besøg.

Velkommen til Les Ardennes

Om Les Ardennes

Om Les Ardennes

Badelandet Les Ardennes ligger i det naturskønne Belgien i et område, som tidligere har været kendt for dets vandremuligheder og naturoplevelser. Nu kan I også komme på badeferie til dette område, hvilket I kun kan glæde jer til, da badelandet har fantastiske faciliteter, adrenalinfyldte aktiviteter og familievenlige ferieboliger. Der er virkelig gode grunde til at rejse til Ardennerne!  

Badelandsferie

Badelandsferie

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info.


Sus om kap i den dobbelte vandrutsjebane, pjask rundt, leg eller slap af i "Aqua Mundo", som er badelandet Les Ardennes' helt store vandattraktion. Badelandet er subtropisk inspireret, og I svømmer rundt under palmerne i det klare vand og i de lyse og indbydende omgivelser. Aquafitness, bølgepool og jacuzzi samt børnepool er alle faciliteter, som I kan benytte i badelandet.   

Aktiviteter i Les Ardennes

Aktiviteter i Les Ardennes

Inde som ude er der mange forskellige aktiviteter for alle aldre. Udendørs er det muligt at spille minigolf eller tennis på området, mens naturen i Ardennes selvfølgelig indbyder til vandre- og cykelture i den friske lufts grønne omgivelser. Sportshal, legeplads, trampolin og bondegård, hvad mere kunne I ønske jer på denne aktivitetsfyldte ferie, hvor I har mange sjove ting at begive jer i kast med. 

Faciliteter, bolig og indkøb

Faciliteter, bolig og indkøb

Ferieboligerne varierer i størrelse og standard, hvilket giver jer mulighed for at finde den perfekte bolig for jeres ferie. Alle boligerne har mulighed for tilkøb af ekstra faciliteter, så I kan få en ferie på jeres helt egne præmisser. 

Få måltider leveret ved døren, spis på restaurant eller café eller tilbered jeres egne måltider i ferieboligens fine og veludstyret køkken. I badelandet har I alle mulighederne, og I kan sågar handle ind i badelandets eget supermarked, hvor der er friske råvarer og stort udbud til passende priser.