Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Les Ardennes

Alt det får I:
For unge voksne og familier med børn fra 5 år
Kør om kap i dobbeltvandrutsjebanen
Kombinér cool action og skøn afslapning
Tæt på Tyskland, Luxembourg og Frankrig
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, familie vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Badelandscafe
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, familie vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Badelandscafe

Badelandsferie i Les Ardennes

Belgien byder jer velkommen i badelandet Les Ardennes! Med vandrutsjebaner, bølgepool og jacuzzi får I den ultimative badeferie med mulighed for at tage på ture i naturen og nyde de smukke omgivelser omkring badelandet. Området kan opleves til fods eller I kan tage på en hyggelig cykeltur med familien. Les Ardennes byder også på bondegård, legeplads og masser af sportsaktiviteter, så her er helt sikkert noget for enhver smag! Der er pt. ændringer i adgangen til badelandet pga. Covid-19 (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, familie vandrutsjebane
Badelandscafe
Vand aerobic
Bølgebassin
Babypool
Indendørspool
Børnepool
For børn
Spilarkade
Aktivitetskalender
Legeplads
Mini disko
Underholdning
Mini børnezoo
Indendørs legeplads
Indendørs legeland
Gokarts
Børneklub
Sport
Trampolin
mod betaling
"Go High"
bestilles og betales på stedet
Ridning
ponyridning
Minigolf
indendørs, udendørs, mod betaling
Bueskydning
Bowling
mod betaling
Squash
mod betaling
Badminton
Klatrevæg
mod betaling
Tennis
mod betaling
Beachvolley
Generelt
Cykeludlejning
Bus station
180 m
Diskotek
højsæson
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Andre faciliteter
Laser spil
Segway udlejning
Wellness/ Spa
Boblebad
indendørs
Restauranter / barer
Pizzaria
Restaurant
"Take away"
Butikker
Supermarked
Bageri

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
OBS ! Nedenstående retningslinjer kan ændres løbende, det er derfor vigtigt løbende at holde sig orienteret: Vi gør alt for at sikre sikkerheden eller vores medarbejdere og gæster. For eksempel beder vi alle vores gæster og personale om at vaske hænder ofte i 20 sekunder, hoste/nyse i albuen, bruge papirpapir, respektere 1,5 meters afstand og undgå at give hænder. • Aqua Mundo er åben. Vi garanterer, at gæsterne kan svømme mindst en gang hver dag. • Vores indendørs restauranter, buffeter og terrasser er åbne. Gæster må maksimalt komme med otte personer ved et bord. Vores take-away service og detailleveringstjenester er tilgængelige, så du kan fortsætte med at nyde god mad og drikke i sommerhuset med din familie. Fra 01/09 er der ingen begrænsning for det maksimale antal personer ved et bord længere. • Indendørs faciliteter som butikker, Action Factory, Game Town, Market Dome og Baluba er åbne. Grundlæggende foranstaltninger som f.eks. At holde 1,5 meters afstand og bære mundmaske er obligatoriske.

Velkommen til Les Ardennes

Ændringer som følge af Covid-19

Ændringer som følge af Covid-19

Vi garanterer adgang til Aqua Mundo (badelandet) på Les Ardennes mindst to gange under jeres ophold som følge af Covid-19.

I kan reserverer tider på tidsintervaller á 2 timer i badelandet på ankomstdagen.

Kontakt os gerne på 7015 4141 eller skriv til kundeservice for mere information.

Om Les Ardennes

Om Les Ardennes

Badelandet Les Ardennes ligger i det naturskønne Belgien i et område, som tidligere har været kendt for dets vandremuligheder og naturoplevelser. Nu kan I også komme på badeferie til dette område, hvilket I kun kan glæde jer til, da badelandet har fantastiske faciliteter, adrenalinfyldte aktiviteter og familievenlige ferieboliger. Der er virkelig gode grunde til at rejse til Ardennerne!  

Badelandsferie

Badelandsferie

Sus om kap i den dobbelte vandrutsjebane, pjask rundt, leg eller slap af i "Aqua Mundo", som er badelandet Les Ardennes' helt store vandattraktion. Badelandet er subtropisk inspireret, og I svømmer rundt under palmerne i det klare vand og i de lyse og indbydende omgivelser. Aquafitness, bølgepool og jacuzzi samt børnepool er alle faciliteter, som I kan benytte i badelandet.   

Aktiviteter i Les Ardennes

Aktiviteter i Les Ardennes

Inde som ude er der mange forskellige aktiviteter for alle aldre. Udendørs er det muligt at spille minigolf eller tennis på området, mens naturen i Ardennerne selvfølgelig indbyder til vandre- og cykelture i den friske lufts grønne omgivelser. Sportshal, legeplads, trampolin og bondegård, hvad mere kunne I ønske jer på denne aktivitetsfyldte ferie, hvor I har mange sjove ting at begive jer i kast med. 

Faciliteter, bolig og indkøb

Faciliteter, bolig og indkøb

Ferieboligerne varierer i størrelse og standard, hvilket giver jer mulighed for at finde den perfekte bolig for jeres ferie. Alle boligerne har mulighed for tilkøb af ekstra faciliteter, så I kan få en ferie på jeres helt egne præmisser. 

Få måltider leveret ved døren, spis på restaurant eller café eller tilbered jeres egne måltider i ferieboligens fine og veludstyret køkken. I badelandet har I alle mulighederne, og I kan sågar handle ind i badelandets eget supermarked, hvor der er friske råvarer og stort udbud til passende priser.