Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Les Ardennes

Alt det får I:
Mange aktivitetsmuligheder
Naturskønt, subtropisk vandland
Bredt udvalg af feriehuse
Restaurant og indkøb på stedet
Top Faciliteter
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, familie vandrutsjebane
Top Faciliteter
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, familie vandrutsjebane

Badelandsferie i Les Ardennes

Belgien byder jer velkommen i badelandet Les Ardennes! Med vandrutsjebaner, bølgepool og jacuzzi får I den ultimative badeferie med mulighed for at tage på ture i naturen og nyde de smukke omgivelser omkring badelandet. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, familie vandrutsjebane
Sport
Bowling
mod betaling
Minigolf
mod betaling, indendørs, udendørs
Klatrevæg
mod betaling
Squash
mod betaling
"Go High"
bestilles og betales på stedet
Tennis
mod betaling
Trampolin
mod betaling
Ridning
ponyridning
Wellness/ Spa
Boblebad
indendørs

Praktisk information

Bemærk at nogle facilileter er mod betaling som afregnes direkte til feriestedet.

Badeland - Badeland Les Ardennes

Velkommen til Les Ardennes

Om Les Ardennes

Om Les Ardennes

Badelandet Les Ardennes ligger i det naturskønne Belgien i et område, som tidligere har været kendt for dets vandremuligheder og naturoplevelser. Nu kan I også komme på badeferie til dette område, hvilket I kun kan glæde jer til, da badelandet har fantastiske faciliteter, adrenalinfyldte aktiviteter og familievenlige ferieboliger. Der er virkelig gode grunde til at rejse til Ardennerne!  

Badelandsferie

Badelandsferie

Sus om kap i den dobbelte vandrutsjebane, pjask rundt, leg eller slap af i "Aqua Mundo", som er badelandet Les Ardennes' helt store vandattraktion. Badelandet er subtropisk inspireret, og I svømmer rundt under palmerne i det klare vand og i de lyse og indbydende omgivelser. Aquafitness, bølgepool og jacuzzi samt børnepool er alle faciliteter, som I kan benytte i badelandet.   

Aktiviteter i Les Ardennes

Aktiviteter i Les Ardennes

Inde som ude er der mange forskellige aktiviteter for alle aldre. Udendørs er det muligt at spille minigolf eller tennis på området, mens naturen i Ardennes selvfølgelig indbyder til vandre- og cykelture i den friske lufts grønne omgivelser. Sportshal, legeplads, trampolin og bondegård, hvad mere kunne I ønske jer på denne aktivitetsfyldte ferie, hvor I har mange sjove ting at begive jer i kast med. 

Faciliteter, bolig og indkøb

Faciliteter, bolig og indkøb

Ferieboligerne varierer i størrelse og standard, hvilket giver jer mulighed for at finde den perfekte bolig for jeres ferie. Alle boligerne har mulighed for tilkøb af ekstra faciliteter, så I kan få en ferie på jeres helt egne præmisser. 

Få måltider leveret ved døren, spis på restaurant eller café eller tilbered jeres egne måltider i ferieboligens fine og veludstyret køkken. I badelandet har I alle mulighederne, og I kan sågar handle ind i badelandets eget supermarked, hvor der er friske råvarer og stort udbud til passende priser.