Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Les Bois-Francs

Alt det får I:
Passer godt med børn fra 5-17 år
Kun halvanden time fra Paris
Inden-, udendørs pools og rutsjebaner
Eventyrstier, svævebane, legeland, vandcykler, "Go high"
Top faciliteter
Børnepool
indendørs
Bølgebassin
indendørs
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Sportshal
Subtropisk badeland
Top faciliteter
Børnepool
indendørs
Bølgebassin
indendørs
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Sportshal
Subtropisk badeland

Badeland Les Bois-Francs med et hav af aktiviteter

Badeland Les Bois-Francs ligger blot 90 minutter fra Paris og midt i den smukke franske natur i herlige omgivelser med både sø og skove. Det er et oplagt valg for jer med børn i alle aldre, da badelandet både byder på inden- og udendørs pools, vandrutsjebaner, en vild flod, vandfald, vandlegeplads og børnepool med legetøj. Trænger de voksne til lidt forkælelse, kan de trække sig tilbage til wellnessafdeling. Udendørs finder I masser af aktiviteter som svævebane, forskellige slags sport, vandcykler og meget mere! Pga. Covid-19 er der for øjeblikket ændringer i adgangen til selve badelandet (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Klatrevæg i pool
Liggestole indendørs
Liggestole udendørs
Bølgebassin
indendørs
Subtropisk badeland
Liggestole
"Wild river"
"Slow river"
indendørs
Børnepool
indendørs
Lille vandrutsjebane
Babypool
indendørs
Indendørspool
Stor vandrutsjebane
For børn
Mini disko
Forlystelsespark
Mini børnezoo
Indendørs legeland
Gokarts
Legeplads
på stedet
Spilarkade
indendørs
Sport
"Go High"
Golf
9 hulsbane, mod betaling
Bowling
mod betaling
Minigolf
indendørs, udendørs
Bueskydning
indendørs
Ridning
på stedet
Bordtennis
mod betaling
Badminton
muligt at leje
Sportshal
Fiskeri
Tennis
muligt at leje
Squash
muligt at leje
Fodbold
muligt at leje
Trampolin
Generelt
Cykeludlejning
Hæveautomat
Diskotek
på stedet
Parkering
Andre faciliteter
Segway udlejning
Paintball
Wellness/ Spa
Sauna
mod betaling
Boblebad
indendørs
Massage
bestilles og betales på stedet
Dampbad
Restauranter / barer
Restaurant
"Take away"
Bar
Butikker
Butik
Supermarked

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
OBS ! Nedenstående retningslinjer kan ændres løbende, det er derfor vigtigt løbende at holde sig orienteret: Følgende restriktioner ifb. Med Covid-19 er gældende: • Vi vil bede alle vores gæster (18 år eller derover) om at fremvise et Covid -sundhedskort ved indgangen til parkerne ved deres ankomst. • Fra den 30. september vil vi bede alle vores gæster (12 år eller derover) om at fremvise et Covid -sundhedskort ved indgangen til parkerne ved deres ankomst. Børn under 12 år bliver ikke bedt om at fremvise et covid -sundhedskort. • Når gæsten først er i parken, er det ikke nødvendigt at fremvise et Covid -sundhedskort for at få adgang til aktiviteterne. Gæster har gratis adgang til alle restauranter, butikker, Aqua Mundo samt indendørs/udendørs aktiviteter. • Hvis en gæst forlader parken for dagen, skal han fremvise et Covid -sundhedskort igen, når han er tilbage ved indgangen. • Et covid health pass er: • En komplet vaccinationsplan (med den sidste injektion på 7 dage eller mere afhængigt af vaccinerne). • En negativ PCR eller antigen test testet mindre end 72 timer før ankomstdagen. • En positiv RT-PCR eller antigen test, der bekræfter restitution af Covid-19, dateret for mindst 11 dage og for mindre end 6 måneder siden. • Aqua Mundo er åben både indendørs og udendørs pools. • Butikkerne er åbne. • Vores restauranter er åbne. • Vores take-away service og detailleveringstjenester er også tilgængelige, så I kan fortsætte med at nyde god mad og drikke i feriehuset med din familie. • Indendørs lege verdener og Action Factory er åbne. • Faciliteterne i Market Dome er åbne. For de aktuelle åbningstider, se venligst Center Parcs App. • Det er obligatorisk at bære en maske i alle overdækkede områder.

Velkommen til Les Bois-Francs

Info omkring Covid-19

Info omkring Covid-19

Som følge af Covid-19 er der for øjeblikket begrænsning på antallet af gæster i Aqua Mundo (selve badelandet) på Les Bois-Francs. Når loftet for antal besøgene nås, bliver der adgang for nye gæster, når der igen er plads.

Kontakt gerne vores kundeservice eller ring til os på 7015 4141, hvis I har brug for mere info.

Om Les Bois-Francs

Om Les Bois-Francs

Nyd fred og ro og gå på opdagelse i det skønne badeland Les Bois-Francs i det smukke Normandiet i Frankrig. I har blot 90 minutters kørsel til Paris, stor wellnessafdeling, Action Factory, indendørs legeland, golfbane og selvfølgelig et stort badeland, som er feriestedets helt store attraktion. Hele familien vil elske denne ferie, hvor der er oplevelser for alle aldre. Ingen grund til at tvivle, skynd jer at bestille nu! 

Badeland blandt palmer

Badeland blandt palmer

Det store badeland "Aqua Mundo" er feriestedets største attraktion for hele familien og byder på både indendørs og udendørs pools og mange vandrutsjebaner. Derudover kan I boltre jer i floden "Crazy River", de mindste kan hygge sig i børnepoolen med legetøj, og I finder et indendørs vandfald, som falder fra de kunstige klipper inden blandt palmetræerne. De lidt større børn kan lege sig trætte i den indendørs vandlegeplads med springvand og små rutsjebaner. 

Aktiviteter for børn og voksne

Aktiviteter for børn og voksne

Badelandet Les Bois-Francs har en masse aktiviteter, som kan samle familien om mange sjove og hyggelige stunder. I finder her i blandt eventyrstier, svævebanen, spilarkade, bowlingbaner, stort legeland, boldbaner, sportsfaciliteter, vandcykler, "Go high"-klatrebane og meget mere. Der er en bondegård for børnene, hvor de kan kæle, passe og lære om mange søde dyr.  

Boliger på Les Bois-Francs

Boliger på Les Bois-Francs

På badelandsferie i Les Bois-Francs bor I i hyggelige feriehuse, hvor I får ferie på jeres egne præmisser og kan slappe af i naturskønne omgivelser. Feriehusene kan rumme 2 til 8 personer, så både store og små familier, par og venner finder boliger, der passer perfekt til dem med mulighed for tilkøb af ekstra faciliteter. I kan lave jeres egne måltider i feriehusets køkken, og nyde måltidet i det store opholdsrum eller på den møbleret terrasse.

Indkøb og restauranter

Indkøb og restauranter

I badelandet Les Bois-Francs findes det store "Market Dome", som er badelandets midtpunkt, hvor butikker, temarestauranter, pandekagehus, café og barer kan besøges. Her er også supermarked med friske råvarer til fornuftige priser.

I kan få leveret morgenbrød og fuldt morgenbord ved døren i feriehuset.