Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Les Bois-Francs (Begrænset adgang til badeland)

Alt det får I:
Blot 90 minutter fra Paris
Vilde vandrutsjebaner til de modige
Aktivitetsmuligheder i massevis
Boliger i naturskønne omgivelser
Top Faciliteter
Børnepool
indendørs
Bølgebassin
indendørs
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Sportshal
Lille vandrutsjebane
Top Faciliteter
Børnepool
indendørs
Bølgebassin
indendørs
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Sportshal
Lille vandrutsjebane

Badeland og hav af aktiviteter

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info. Midt i den smukke franske natur i herlige omgivelser med både sø og skove finder I feriecenteret Les Bois-Francs. Centerets største attraktion er badelandet "Aqua Mundo", men herudover finder I også et hav af underholdningsmuligheder og aktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
"Wild river"
Liggestole
"Slow river"
indendørs
Børnepool
indendørs
Lille vandrutsjebane
Babypool
indendørs
Indendørspool
Stor vandrutsjebane
Klatrevæg i pool
Liggestole indendørs
Bølgebassin
indendørs
Subtropisk badeland
Liggestole udendørs
For børn
Gokarts
Indendørs legeland
Spilarkade
indendørs
Legeplads
på stedet
Mini disko
Forlystelsespark
Mini børnezoo
Sport
Minigolf
indendørs, udendørs
Bueskydning
indendørs
Golf
mod betaling, 9 hulsbane
Bowling
mod betaling
Ridning
på stedet
Bordtennis
mod betaling
Sportshal
Fiskeri
Badminton
muligt at leje
Squash
muligt at leje
Fodbold
muligt at leje
Tennis
muligt at leje
Trampolin
"Go High"
Generelt
Hæveautomat
Diskotek
på stedet
Parkering
Cykeludlejning
Andre faciliteter
Segway udlejning
Paintball
Wellness/ Spa
Boblebad
indendørs
Dampbad
Massage
bestilles og betales på stedet
Sauna
mod betaling
Restauranter / barer
"Take away"
Bar
Restaurant
Butikker
Supermarked
Butik

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
For de franske parker gælder følgende forordninger: • Det maksimale antal mennesker I Aqua Mondo vil være begrænset for at respektere sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. • Ved ankomsten vil parkpersonalet informere dig om adgangen til Aqua Mundo, der adskiller sig fra park til park, men giver alle gæster adgang mindst 1 gang under deres ophold. • Vi anvender et princip på 1 person pr. 10 m2, derfor vil det maksimale antal gæster være begrænset. Derfor arbejdes der med timeslots. • Tidsintervaller kan reserveres via receptionen ved ankomst. For en bedre retfærdighed foretages en booking af deltagerne ved reservationen for at give alle kunder muligheden for at få adgang til Aqua Mundo. • Tidsintervaller kan variere i længde og antal tilladte gæster pr. park baseret på poolens størrelse og parkens belægning. • De foreslåede tidsintervaller vil være mellem 2:30 og 3 timer. Der vil være en times pause mellem hver timeslot for at rengøre poolen. Vi vil derfor være 3 tidsvinduer pr. dag. • Gæster skal respektere afstandsreglerne og skal følge den afmærkede rute til og i Aqua Mundo • For at sikre, at vi kan tilbyde 1 meter afstand, kan det være tilfældet, at nogle funktioner ikke er åbne. • Spabad, saunaer og liggestole/solaria vil være lukket. Bølgebassinet vil også være åben, men kun til svømning. • Den Wild River pool vil være åben under dog med adgangskontrol for at respektere sikkerhedsforanstaltninger. • Børnepoolen er åben, men kun for børn. Forældre skal holde afstand mens de holder øje med deres barn og holder 1,5 meters afstand fra hinanden. Hvis børnene er for unge til småbarnspoolen, kan forældrene svømme med deres barn i bølgebassinet. • Bruserne er åbne, men omklædningsrum vil være begrænset. Gæster skal forberede deres besøg i Aqua Mundo, mens de er i deres sommerhus; vask hænder, brug toilet, brusebad og tag svømmetøj i hytten, før du går til Aqua Mundo.

Velkommen til Les Bois-Francs

om Les Bois-Francs

om Les Bois-Francs

Nyd fred og ro og gå på opdagelse i det skønne badeland Les Bois-Francs i det smukke Normandiet i Frankrig. I har blot 90 minutters kørsel til Paris, stor wellnessafdeling, Action Factory, indendørs legeland, golfbane og selvfølgelig et stort badeland, som er feriestedets helt store attraktion. Hele familien vil elske denne ferie, hvor der er oplevelser for alle aldre. Ingen grund til at tvivle, skynd jer at bestille nu! 

Badeland blandt palmer

Badeland blandt palmer

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info.


Det store badeland "Aqua Mundo" er feriestedets største attraktion for hele familien og byder på både indendørs og udendørs pools og mange vandrutsjebaner. Derudover kan I boltre jer i floden "Crazy River", de mindste kan hygge sig i børnepoolen med legetøj, og I finder et indendørs vandfald, som falder fra de kunstige klipper inden blandt palmetræerne. De lidt større børn kan lege sig trætte i den indendørs vandlegeplads med springvand og små rutsjebaner. 

Aktiviteter for børn og voksne

Aktiviteter for børn og voksne

Badelandet Les Bois-Francs har en masse aktiviteter, som kan samle familien om mange sjove og hyggelige stunder. I finder her i blandt eventyrstier, svævebanen, spilarkade, bowlingbaner, stort legeland, boldbaner, sportsfaciliteter, vandcykler, "Go high"-klatrebane og meget mere. Der er en bondegård for børnene, hvor de kan kæle, passe og lære om mange søde dyr.  

Boliger

Boliger

På badelandsferie i Les Bois-Francs bor I i hyggelige feriehuse, hvor I får ferie på jeres egne præmisser og kan slappe af i naturskønne omgivelser. Feriehusene kan rumme 2 til 8 personer, så både store og små familier, par og venner finder boliger, der passer perfekt til dem med mulighed for tilkøb af ekstra faciliteter. I kan lave jeres egne måltider i feriehusets køkken, og nyde måltidet i det store opholdsrum eller på den møbleret terrasse.

Indkøb og restauranter

Indkøb og restauranter

I badelandet Les Bois-Francs findes det store "Market Dome", som er badelandets midtpunkt, hvor butikker, temarestauranter, pandekagehus, café og barer kan besøges. Her er også supermarked med friske råvarer til fornuftige priser.

I kan få leveret morgenbrød og fuldt morgenbord ved døren i feriehuset.