Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Les Bois-Francs

Alt det får I:
Passer godt med børn fra 5-17 år
Kun halvanden time fra Paris
Inden-, udendørs pools og rutsjebaner
Eventyrstier, svævebane, legeland, vandcykler, "Go high"
Top faciliteter
Børnepool
indendørs
Bølgebassin
indendørs
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Sportshal
Babypool
indendørs
Top faciliteter
Børnepool
indendørs
Bølgebassin
indendørs
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Sportshal
Babypool
indendørs

Badeland Les Bois-Francs med et hav af aktiviteter

Badeland Les Bois-Francs ligger blot 90 minutter fra Paris og midt i den smukke franske natur i herlige omgivelser med både sø og skove. Det er et oplagt valg for jer med børn i alle aldre, da badelandet både byder på inden- og udendørs pools, vandrutsjebaner, en vild flod, vandfald, vandlegeplads og børnepool med legetøj. Trænger de voksne til lidt forkælelse, kan de trække sig tilbage til wellnessafdeling. Udendørs finder I masser af aktiviteter som svævebane, forskellige slags sport, vandcykler og meget mere! Pga. Covid-19 er der for øjeblikket ændringer i adgangen til selve badelandet (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
"Slow river"
indendørs
"Wild river"
Babypool
indendørs
Bølgebassin
indendørs
Børnepool
indendørs
Indendørspool
Klatrevæg i pool
Liggestole
Liggestole indendørs
Liggestole udendørs
Lille vandrutsjebane
Stor vandrutsjebane
Subtropisk badeland
For børn
Forlystelsespark
Gokarts
Indendørs legeland
Legeplads
på stedet
Mini børnezoo
Mini disko
Spilarkade
indendørs
Sport
"Go High"
Badminton
muligt at leje
Bordtennis
mod betaling
Bowling
mod betaling
Bueskydning
indendørs
Fiskeri
Fodbold
muligt at leje
Golf
9 hulsbane, mod betaling
Minigolf
indendørs, udendørs
Ridning
på stedet
Sportshal
Squash
muligt at leje
Tennis
muligt at leje
Trampolin
Generelt
Cykeludlejning
Diskotek
på stedet
Hæveautomat
Parkering
Andre faciliteter
Paintball
Segway udlejning
Wellness/ Spa
Boblebad
indendørs
Dampbad
Massage
bestilles og betales på stedet
Sauna
mod betaling
Restauranter / barer
"Take away"
Bar
Restaurant
Butikker
Butik
Supermarked

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
Nu kan I i ro og mag hjemmefra planlægge jeres ophold hos Center Parcs, for Center Parcs tilbyder alle gæster adgang til en app. Søg i App store efter "Center Parcs" for at downloade den. Når I har downloaded appen, har I mulighed for at logge ind på jeres reservation. I skal logge ind under "I have booked through a partner" og her vil I blive bedt om at taste jeres: 1) "Name" (her skal I skrive jeres efternavn og evt. "æ" skal erstattes med "a", "ø" skal erstattes med "o" og "å" skal erstattes med "a". 2) "CHECK-IN Number" som I finder på jeres voucher. Dog skal nævnes at der er 2 måder man kan logge ind på, hvis ikke den ene virker så skal den anden måde benyttes: a.) Her logges ind med efternavn i "surname" og booking nummer (det skal være check in nummer - altså IKKE det nummer der begynder med FR) b.) Her logges ind med efternavn i "surname" efterfulgt af booking nummer der begynder med FR - og der tilføjes et 1 tal i enden. Når I er inde, kan I: Tjekke jeres reservation Se hvor I kommer til at bo Få en oversigt over aktiviteter og faciliteter inkl. tidsplaner i den Center Parcs, I besøger. I er altid velkomne til at tage fat i os, hvis I skulle have spørgsmål. Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med planlægningen af jeres ophold!
Ift. Covid-19, kan feriestedets opdaterede restriktioner ses i Center Parcs Appen. (Se afsnit vedr. Center Parcs App).

Velkommen til Les Bois-Francs

Om Les Bois-Francs

Om Les Bois-Francs

Nyd fred og ro og gå på opdagelse i det skønne badeland Les Bois-Francs i det smukke Normandiet i Frankrig. I har blot 90 minutters kørsel til Paris, stor wellnessafdeling, Action Factory, indendørs legeland, golfbane og selvfølgelig et stort badeland, som er feriestedets helt store attraktion. Hele familien vil elske denne ferie, hvor der er oplevelser for alle aldre. Ingen grund til at tvivle, skynd jer at bestille nu! 

Badeland blandt palmer

Badeland blandt palmer

Det store badeland "Aqua Mundo" er feriestedets største attraktion for hele familien og byder på både indendørs og udendørs pools og mange vandrutsjebaner. Derudover kan I boltre jer i floden "Crazy River", de mindste kan hygge sig i børnepoolen med legetøj, og I finder et indendørs vandfald, som falder fra de kunstige klipper inden blandt palmetræerne. De lidt større børn kan lege sig trætte i den indendørs vandlegeplads med springvand og små rutsjebaner. 

Aktiviteter for børn og voksne

Aktiviteter for børn og voksne

Badelandet Les Bois-Francs har en masse aktiviteter, som kan samle familien om mange sjove og hyggelige stunder. I finder her i blandt eventyrstier, svævebanen, spilarkade, bowlingbaner, stort legeland, boldbaner, sportsfaciliteter, vandcykler, "Go high"-klatrebane og meget mere. Der er en bondegård for børnene, hvor de kan kæle, passe og lære om mange søde dyr.  

Boliger på Les Bois-Francs

Boliger på Les Bois-Francs

På badelandsferie i Les Bois-Francs bor I i hyggelige feriehuse, hvor I får ferie på jeres egne præmisser og kan slappe af i naturskønne omgivelser. Feriehusene kan rumme 2 til 8 personer, så både store og små familier, par og venner finder boliger, der passer perfekt til dem med mulighed for tilkøb af ekstra faciliteter. I kan lave jeres egne måltider i feriehusets køkken, og nyde måltidet i det store opholdsrum eller på den møbleret terrasse.

Indkøb og restauranter

Indkøb og restauranter

I badelandet Les Bois-Francs findes det store "Market Dome", som er badelandets midtpunkt, hvor butikker, temarestauranter, pandekagehus, café og barer kan besøges. Her er også supermarked med friske råvarer til fornuftige priser.

I kan få leveret morgenbrød og fuldt morgenbord ved døren i feriehuset.

Info omkring Covid-19

Info omkring Covid-19

Ift. Covid-19, kan feriestedets opdaterede restriktioner ses i Center Parcs Appen. (Se afsnit vedr. Center Parcs App).

Center Parcs App

Center Parcs App

Nu kan I i ro og mag hjemmefra planlægge jeres ophold hos Center Parcs, for Center Parcs tilbyder alle gæster adgang til en app. Søg i App store efter "Center Parcs" for at downloade den. Når I har downloaded appen, har I mulighed for at logge ind på jeres reservation. I skal logge ind under "I have booked through a partner" og her vil I blive bedt om at taste jeres:

1) "Name" (her skal I skrive jeres efternavn og evt. "æ" skal erstattes med "a", "ø" skal erstattes med "o" og "å" skal erstattes med "a".

2) "CHECK-IN Number" som I finder på jeres voucher. Dog skal nævnes at der er 2 måder man kan logge ind på, hvis ikke den ene virker så skal den anden måde benyttes:

a.) Her logges ind med efternavn i "surname" og booking nummer (det skal være check in nummer - altså IKKE det nummer der begynder med FR)

b.) Her logges ind med efternavn i "surname" efterfulgt af booking nummer der begynder med FR - og der tilføjes et 1 tal i enden.

Når I er inde, kan I:

  1. Tjekke jeres reservation

  2. Se hvor I kommer til at bo

  3. Få en oversigt over aktiviteter og faciliteter inkl. tidsplaner i den Center Parcs, I besøger.

I er altid velkomne til at tage fat i os, hvis I skulle have spørgsmål. Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med planlægningen af jeres ophold!