Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Les Hauts de Bruyères (Begrænset adgang til badeland)

Alt det får I:
Oplevelsesrigt feriecenter
Alverdens aktiviteter og underholdning
Feriehuse i høj standard
Helt unikt vandland
Top Faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
familie vandrutsjebane, børne vandrutsjebane
Sportshal
Udendørspool
Top Faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
familie vandrutsjebane, børne vandrutsjebane
Sportshal
Udendørspool

Lækkert, herligt og dejligt badeland i Frankrig

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info. Unikke vandrutsjebaner, kæmpe legeland og naturskønne omgivelser. Les Hauts de Bruyéres byder hele familien velkommen til flere timers sjov i vand, på land og i luften i ét fantastisk badeland i Frankrig! Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Udendørspool
Bølgebassin
Subtropisk badeland
"Slow river"
"Wild river"
indendørs
Lille vandrutsjebane
børne vandrutsjebane
Babypool
Indendørspool
Børnepool
Stor vandrutsjebane
familie vandrutsjebane, børne vandrutsjebane
For børn
Børneklub
Spilarkade
indendørs
Mini børnezoo
Indendørs legeland
Legeplads
Gokarts
mod betaling
Mini legeland
Underholdning
fuldt aktivitetsprogram i skoleferier
Sport
"Go High"
aktivitet
Petanque
Bueskydning
aktivitet
Ridning
på stedet
Bowling
mod betaling
Sportshal
Minigolf
indendørs, udendørs, mod betaling
Bordtennis
Fiskeri
Tennis
mod betaling
Kajak
muligt at leje
Fodbold
Generelt
Cykeludlejning
Hæveautomat
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Information/reception
Diskotek
på stedet
Andre faciliteter
Segway udlejning
Paintball
Vandsport
Robådsudlejning
Kanoudlejning
Wellness/ Spa
Massage
Boblebad
Sauna
Restauranter / barer
Pizzaria
Bar
"Take away"
Restaurant
udendørs terasse
Butikker
Supermarked
tæt på feriested
Bageri

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
For de franske parker gælder følgende forordninger: • Det maksimale antal mennesker I Aqua Mondo vil være begrænset for at respektere sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. • Ved ankomsten vil parkpersonalet informere dig om adgangen til Aqua Mundo, der adskiller sig fra park til park, men giver alle gæster adgang mindst 1 gang under deres ophold. • Vi anvender et princip på 1 person pr. 10 m2, derfor vil det maksimale antal gæster være begrænset. Derfor arbejdes der med timeslots. • Tidsintervaller kan reserveres via receptionen ved ankomst. For en bedre retfærdighed foretages en booking af deltagerne ved reservationen for at give alle kunder muligheden for at få adgang til Aqua Mundo. • Tidsintervaller kan variere i længde og antal tilladte gæster pr. park baseret på poolens størrelse og parkens belægning. • De foreslåede tidsintervaller vil være mellem 2:30 og 3 timer. Der vil være en times pause mellem hver timeslot for at rengøre poolen. Vi vil derfor være 3 tidsvinduer pr. dag. • Gæster skal respektere afstandsreglerne og skal følge den afmærkede rute til og i Aqua Mundo • For at sikre, at vi kan tilbyde 1 meter afstand, kan det være tilfældet, at nogle funktioner ikke er åbne. • Spabad, saunaer og liggestole/solaria vil være lukket. Bølgebassinet vil også være åben, men kun til svømning. • Den Wild River pool vil være åben under dog med adgangskontrol for at respektere sikkerhedsforanstaltninger. • Børnepoolen er åben, men kun for børn. Forældre skal holde afstand mens de holder øje med deres barn og holder 1,5 meters afstand fra hinanden. Hvis børnene er for unge til småbarnspoolen, kan forældrene svømme med deres barn i bølgebassinet. • Bruserne er åbne, men omklædningsrum vil være begrænset. Gæster skal forberede deres besøg i Aqua Mundo, mens de er i deres sommerhus; vask hænder, brug toilet, brusebad og tag svømmetøj i hytten, før du går til Aqua Mundo.

Velkommen til badeland Les Hauts de Bruyères

Om Les Hauts de Bruyères

Om Les Hauts de Bruyères

Midt i den franske natur finder I badelandet Les Hauts de Bruyéres, som inviterer til en alletiders familieferie med hygge og oplevelser i højsædet. Les Hauts de Bruyéres' mest populære attraktion er badelandet, men hvis I har mere energi efter et besøg i det aktivitetsrige badeland, kan I benytte jer af alle de andre faciliteter, der findes i Les Hauts de Bruyéres.  

Badeland

Badeland

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info.


Badelandet er 1600 m² og byder på pools både inde og ude. I det indendørs "Aqua Mundo" findes hele fire forskellige pools, herunder et bølgebassin, hvor I kan mærke havets kommen. Udenfor findes der tre pools samt en "Lazy River", som familien kan nyde i fællesskab. "Aqua Mundo" har desuden tre vandrutsjebaner for både store og mindre vandhunde, og I skal helt sikkert prøve den unikke Topsy Turvy Slide!

Aktiviteter

Aktiviteter

Badelandet har alverdens aktiviteter, underholdning og mulighed for udflugter. Prøv aktiviteter som bueskydning, paintball, minigolf, spilarkade, kanosejlads, klatring med "Go high" og selvfølgelig det store indendørs legeland "Baluba" for børnene, som I finder i "Action Factory". I kan også leje cykler og se den smukke natur i Loire, som ligge i og uden for badelandet. 

Børnene kan deltage i akademier og workshops, og de voksne kan slappe af i boblebad, sauna og få massage. 

Bo i et feriehus

Bo i et feriehus

Feriehusene i Les Hauts de Bruyères er af høj standard, og hele familien kan rigtig føle sig hjemme i disse skønne faciliteter. I feriehuset er der eget køkken, som både er veludstyret og har opvaskemaskine, og i feriehuset er der brændeovn, tv og en møbleret terrasse. Alle feriehusene ligger i grønne områder, så I kan finde ro og fred, og I har mulighed for at skabe lige den ferie, I vil have ved at tilkøbe ekstra faciliteter.

Indkøb og restauranter på stedet

Indkøb og restauranter på stedet

Buffet, a la carte eller en afslappet cafémenu - I finder alle mulighederne i Les Hautes de Bruyères. I kan enten vælge at spise ude på en af restauranterne, eller få leveret maden leveret til feriehusets dør og nyde den i rolige omgivelser. Jeres ferie i Les Hautes de Bruyères kan dermed tilpasses netop dig og din families behov og tempo. Der er også supermarked og delikatesseafdeling, hvor I kan handle ind og lave jeres egne yndlingsretter i feriehuset.