Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Les Trois Forêts

Alt det får I:
For børn i alle aldre
Badeland med vilde vandrutsjebaner
8 timers kørsel fra Hamborg
Wellnessområde og opvarmede udendørs pools
Top faciliteter
Børnepool
separat børnepool
Indendørs legeland
inklusiv
Stor vandrutsjebane
Lille vandrutsjebane
Subtropisk badeland
Indendørspool
Top faciliteter
Børnepool
separat børnepool
Indendørs legeland
inklusiv
Stor vandrutsjebane
Lille vandrutsjebane
Subtropisk badeland
Indendørspool

Alt i én ferie

I badelandet Les Trois Forêts får I alt i én ferie, hvor vandland, aktiviteter og omgivelserne er med til at udgøre de perfekte rammer for en 5-stjernet badelandsferie, hvor hele familien kan føle sig underholdt, forkælet og godt tilpas. Det store tropiske badeland består af intet mindre end fire store områder med fokus på både voksne og børn i alle aldre. I action-området kan I kaste jer ud i vilde vandrutsjebaner, klatrevæg og mange andre vandaktiviteter. Pga. Covid-19 er det for øjeblikket ændringer i adgangen til selve badelandet (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
"Slow river"
Stor vandrutsjebane
Lille vandrutsjebane
Subtropisk badeland
Indendørspool
Børnepool
separat børnepool
"Wild river"
For børn
Spilarkade
Mini disko
Indendørs legeland
inklusiv
Sport
Fodbold
mod betaling
"Go High"
bestilles og betales på stedet
Minigolf
udendørs, mod betaling
Ridning
Bowling
mod betaling
Bueskydning
mod betaling
Klatrevæg
Generelt
Cykeludlejning
Parkering
ved bolig
Andre faciliteter
Segway udlejning
Paintball
fra 8 år mod betaling
Laser spil
Fra 6 år, indendørs mod betaling
Vandsport
Robådsudlejning
Kanoudlejning
Wellness/ Spa
Massage
Skønhedsbehandlinger
bestilles og betales på stedet
Boblebad
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Snackbar
"Take away"
Pizzaria
Butikker
Supermarked
Bageri

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
OBS ! Nedenstående retningslinjer kan ændres løbende, det er derfor vigtigt løbende at holde sig orienteret: Følgende restriktioner ifb. Med Covid-19 er gældende: • Vi vil bede alle vores gæster (18 år eller derover) om at fremvise et Covid -sundhedskort ved indgangen til parkerne ved deres ankomst. • Fra den 30. september vil vi bede alle vores gæster (12 år eller derover) om at fremvise et Covid -sundhedskort ved indgangen til parkerne ved deres ankomst. Børn under 12 år bliver ikke bedt om at fremvise et covid -sundhedskort. • Når gæsten først er i parken, er det ikke nødvendigt at fremvise et Covid -sundhedskort for at få adgang til aktiviteterne. Gæster har gratis adgang til alle restauranter, butikker, Aqua Mundo samt indendørs/udendørs aktiviteter. • Hvis en gæst forlader parken for dagen, skal han fremvise et Covid -sundhedskort igen, når han er tilbage ved indgangen. • Et covid health pass er: • En komplet vaccinationsplan (med den sidste injektion på 7 dage eller mere afhængigt af vaccinerne). • En negativ PCR eller antigen test testet mindre end 72 timer før ankomstdagen. • En positiv RT-PCR eller antigen test, der bekræfter restitution af Covid-19, dateret for mindst 11 dage og for mindre end 6 måneder siden. • Aqua Mundo er åben både indendørs og udendørs pools. • Butikkerne er åbne. • Vores restauranter er åbne. • Vores take-away service og detailleveringstjenester er også tilgængelige, så I kan fortsætte med at nyde god mad og drikke i feriehuset med din familie. • Indendørs lege verdener og Action Factory er åbne. • Faciliteterne i Market Dome er åbne. For de aktuelle åbningstider, se venligst Center Parcs App. • Det er obligatorisk at bære en maske i alle overdækkede områder.

Velkommen til badeland Les Trois Forêts

Info omkring Covid-19

Info omkring Covid-19

Pga. Covid-19 er det pt. loft for maksimalt antal besøgende i Aqua Mundo (selve badelandet). Når maks nås, bliver der adgang for nye gæster, når der er plads igen.

Har I brug for mere info, kan I kontakte vores kundeservice eller ringe til os på 7015 4141.

Om Les Trois Forêts

Om Les Trois Forêts

I den smukke Lorraine region i Frankrig, ikke langt fra den tyske grænse, ligger badelandet Les Trois Forêts omgivet af smuk og idyllisk natur. Af badelandet Les Trois Forêts kan I forvente en feriepark fyldt med aktiviteter og alle tænkelige faciliteter, og derfor holder mange familier deres ferie her, om det er en forlænget weekend, sommerferie eller vinterferie, da de får alt i én ferie.  

Subtropisk badeland

Subtropisk badeland

For de mindre børn har vandlandet en sjov og spændende jungle, mens de voksne kan nyde det store wellnessområde med jacuzzi, bølgemaskine og Lagune Bar. Endelig har badelandet et stort udendørsområde med opvarmede pools og lækker strandbred. 

Badeland med mange aktiviteter

Badeland med mange aktiviteter

Badeland Les Trois Forêts er dog meget andet end et stort vandland. Stedet har også alverdens sportsfaciliteter, legeområde, bondegård, legepladser og en masse aktiviteter hver eneste dag. Bueskydning, bowling, mini-biler, paintball, minigolf og segway - I finder helt sikker noget, I aldrig har prøvet, og noget I vil prøve igen og igen.  

Feriehuse på Les Trois Forêts

Feriehuse på Les Trois Forêts

Den helt store fordel ved badelandsferie er, at I bor tæt på alle badelandets sjove aktiviteter i moderne og velindrettede boliger med plads til hele familien. Boligen er udstyret med fladskærms-tv, brændeovn og køkken med opvaskemaskine, og der er god plads til at lege lige uden for boligen, hvor I også kan nyde vejret fra den møbleret terrasse. 

Feriehusene varierer i størrelse og standard og I har mulighed for at tilkøbe mange ekstra faciliteter. 

Indkøb og restauranter

Indkøb og restauranter

Fra morgenmad til aftensmad, italiensk til tapas, restauranter til supermarkeder så har Les Trois Forêts mange muligheder, som I kan vælge imellem. I finder det hele i "Market Dome", som er badelandets midtpunkt med isboder, butikker og underholdning.  

I kan bestille morgenmad og andre måltider til feriehuset, samt handle ind i supermarkedet og lave jeres egne måltider i boligens køkken.