Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Limburgse Peel

Alt det får I:
Oplagt for seniorer og familier med babyer
Badeland med palmer og børnepool
Kun 4 ½ time fra Hamborg
Endeløse vandre- og cykelstier i smuk natur
Top faciliteter
Børnepool
indendørs
Bølgebassin
indendørs
Halvpension
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
familie vandrutsjebane, rørvandrutsjebane, børne vandrutsjebane
Sportshal
Vand aerobic
Top faciliteter
Børnepool
indendørs
Bølgebassin
indendørs
Halvpension
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
familie vandrutsjebane, rørvandrutsjebane, børne vandrutsjebane
Sportshal
Vand aerobic

Badeland i den smukke hollandske natur

Limburgse Peel byder jer velkommen til en familieferie, hvor nærvær, sjov og hygge er i højsædet. I kan bade, bowle og bor i skønne boliger omgivet af grøn natur. Skab en masse familieminder sammen i dette underholdende badeland. Pga. Covid-19 er der ligenu ændringer i adgang til badelandet (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Vand aerobic
Lille vandrutsjebane
rørvandrutsjebane, børne vandrutsjebane
Stor vandrutsjebane
familie vandrutsjebane, rørvandrutsjebane, børne vandrutsjebane
Mini badeland
Babypool
Badelandscafe
Subtropisk badeland
Børnepool
indendørs
Bølgebassin
indendørs
"Slow river"
Indendørspool
Udendørspool
For børn
Børneklub
Spilarkade
Mini disko
Legeplads
Mini børnezoo
tæt på feriested
Indendørs legeplads
Forlystelsespark
mod betaling, 300 m
Underholdning
Sport
Fiskeri
Tennis
mod betaling
Bueskydning
mod betaling
Sportshal
Golf
9 hulsbane
Billard / pool
mod betaling
Badminton
mod betaling
Squash
mod betaling
Bowling
mod betaling
Vandring
Minigolf
mod betaling, udendørs
Beachvolley
Klatrevæg
mod betaling
Bordfodbold
Bordtennis
Generelt
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder, inklusiv
Cykeludlejning
Tog station
17 km
Vaskemaskiner / Møntvaskeri
mod betaling
Diskotek
på stedet
Andre faciliteter
Laser spil
fra 6 år, udendørs mod betaling
Wellness/ Spa
Sauna
mod betaling
Boblebad
indendørs
Restauranter / barer
"Take away"
Snackbar
Pizzaria
Restaurant
Bar
Butikker
Butik
Supermarked
Pension
Halvpension
muligt at tilkøbe

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
For de belgiske parker gælder følgende forordninger efter genåbningen af Aqua Mundo den 1. juli: • Vi bruger 1,5 meter afstand, derfor vil den maksimale mængde gæster være begrænset. Der arbejdes derfor med timeslots. • Vi garanterer, at gæsterne kan nyde Aqua Mundo mere end én gang under deres ophold • Tidsintervaller kan reserveres via receptionen, helst via telefon. I nogle parker (Centre Parcs Erperheide, De Vossemeren, Les Ardennes) modtager gæsterne en kode under deres indtjekning, som de kan reservere et tidsrum. • Fordi vi ønsker at maksimere tidsintervallet, tilbyder vi ikke yderligere aktiviteter som rafting, babysvømning osv. • Gæster skal respektere afstandsreglerne og skal følge den afmærkede rute til og i Aqua Mundo • For at sikre, at vi kan tilbyde 1,5 meter afstand, kan det være tilfældet, at nogle funktioner ikke er åbne. • Børnepoolen er åben, men kun for børn. Forældre skal holde afstand mens de holder øje med deres barn og holder 1,5 meters afstand fra hinanden. Hvis børnene er for unge til småbarnspoolen, kan forældrene svømme med deres barn i bølgebassinet. • Brusere er lukket. Omklædningsrum og toiletter vil være tilgængelige. Gæster skal forberede deres besøg i Aqua Mundo, mens de er i deres hytte ved at brusebade før deres besøg.

Velkommen til badeland Limburgse Peel

Covid-19 og adgang til badelandet

Covid-19 og adgang til badelandet

Som følge af Covid-19 er der pt. adgang til Aqua Mundo (selve badelandet) mindst to gange under jeres ophold.

I kan reservere tider ved ankomst i receptionen, og der er adgang til badelandet i tidsintervaller á halvanden times varighed.

Vi kan kontaktes her eller på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

Om Limburgse Peel

Om Limburgse Peel

Badelandet Limburgse Peel ligger i et skønt område med små søer, åbent landskab og grøn natur i rolige omgivelser. Feriestedet er et godt udgangspunkt for en familie, som vil have frisk luft, mange aktiviteter og selvfølgelig et fantastisk badeland. Hos Limburgse Peel finder I alt, hvad der skal til for at gøre jeres ferie perfekt.

Badelandets faciliteter

Badelandets faciliteter

Badelandet "Aqua Mundo" er et sandt eldorado for familiens vandhunde, og det er svært at slæbe børnene med hjem fra badelandet, hvor der er palmer, vandrutsjebane, en lang vandtunnel, bølgepool, whirlpools og et stort legeområde for de helt små. I subtropisk stemning kan I svømme rundt i mange timer eller slappe af i jacuzzi og sauna. 

I kan nyde frokosten i badelandets café, så I slipper for at skifte tøj og derfor kan tilbringe mange flere timer i badelandet.

Mange muligheder og aktiviteter

Mange muligheder og aktiviteter

Limburgse Peel har et væld af aktiviteter for familien, hvor særligt børnene for en masse underholdende muligheder. I sportshallen kan I spille boldspil, bowle og meget andet, og I kan også tage et slag minigolf. Her findes også en 9-hullers golfbane, bordgolf (kaldet Pit-Pat) og klatrevæg. Hver eftermiddag underholder klovnen Billy de små og senere på aftenen åbner diskoteket, først for de yngste og senere for de lidt ældre.

Er I mere til en tur ud i naturen, er der mulighed for at leje cykler, både almindelige og familiecykler, samt rulleskøjter. 


Boligerne hos Limburgse Peel

Boligerne hos Limburgse Peel

Bo i et Comfort feriehus, hvor hyggen er i højsædet og familien kan nyde en afslappende ferie. Er I til mere luksus, kan I bo i et VIP feriehus med sauna. Alle feriehuse har gode faciliteter og tilmed mulighed for at købe flere faciliteter, så I kan få den ferie, I præcis vil have. Til feriehusene hører en lille møbleret terrasse, hvorfra I kan nyde de grønne omgivelser eller se børnene lege på græsplænen.  

Supermarked og restaurant

Supermarked og restaurant

"Market Dome" er det indendørs samlingspunkt - her er et væld af aktiviteter, som det subtropiske badeland og mange restauranter samt supermarked, bager, mode- og souvenirbutik. Market-Café og pandekagehuset er børnenes favorit. Hvad med en italiensk pizza eller en burger med det hele hos “Billy’s Burger”? Grand Buffet eller La Brasserie er andre muligheder, når sulten indhenter jer. Hvis I hellere selv vil kokkerere, så kan der købes ind i det velassorterede supermarked, og I kan bestille morgenmad til levering ved døren.