Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Ostsee Resort Damp Land

Alt det får I:
75 km fra den dansk/tyske grænse
Direkte til skøn sandstrand
Vandland fuld af oplevelser
Sjove indendørs og udendørs aktiviteter
Top faciliteter
Splash område
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Antal: 2
Aktivitetskalender
højsæson
Babypool
Top faciliteter
Splash område
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Antal: 2
Aktivitetskalender
højsæson
Babypool

Dejligt badeland i Nordtyskland

Ostsee Resort Damp Land i Nordtyskland er et hyggeligt badeland med lækre wellnessfaciliteter og indendørs aktivitetshal. Her får I både frisk luft, dejlig mad, wellness, afslapning, grønne omgivelser og en lækker strand lige ud til Østersøen. Feriestedet ligger blot en time fra den dansk-tyske grænse og kun 2 timer fra Puttgarden, så det er perfekt til en miniferie med dem, du holder af. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Babypool
Badelandscafe
Indendørspool
Lille vandrutsjebane
familie vandrutsjebane
Splash område
Stor vandrutsjebane
Antal: 2
Subtropisk badeland
Udendørspool
opvarmet
For børn
Aktivitetskalender
højsæson
Børneklub
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Indendørs legeland
Legeplads
på stedet
Spilarkade
Sport
Badminton
Basketball
Beachvolley
Billard / pool
mod betaling
Bordtennis
mod betaling
Bueskydning
mod betaling, indendørs
Klatrevæg
Minigolf
mod betaling
Multisportsbane
indendørs
Ridning
Squash
mod betaling
Tennis
mod betaling
Trampolin
Vandring
Generelt
Cykeludlejning
Grill tilladt
muligt at leje
Havn
Hæveautomat
Parkering
offentlig parkering
Vandsport
"Wakeboard"
Windsurfing
Wellness/ Spa
Fitness
Massage
mod betaling
Sauna
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Antal: 3
Butikker
Bageri
Butik
Supermarked
Strand
Strand
sand
Pension
All Inklusive
muligt at tilkøbe
Halvpension
muligt at tilkøbe

Velkommen til badelandet Ostsee Resort Damp Land

Om Ostsee Resort Damp Land

Om Ostsee Resort Damp Land

Det skønne badeland Ostsee Resort Dampland ligger på den tyske riviera i grønne omgivelser, og ikke mindst direkte til Østersøen og en stor, flot sandstrand. I kommer nemt til badelandets mange attraktive og familievenlige faciliteter, da badelandet ligger tæt på Danmark. Tag afsted som en familie, venner eller et par, og I vil få en fantastisk ferie i et underholdende mini badeland med mange muligheder.

Oplevelsesrigt badeland

Oplevelsesrigt badeland

Glæd jer til at opleve det fantastiske badeland, Entdeckerbad, som er samlingspunktet på feriestedet Ostsee Resort Damp Land. Badelandet har vikingetema, og den store indendørs pool har samme form som Østersøen. Prøv den næsten 100 meter lange vandrutsjebane med lys, skiftende billeder og spændende effekter. Derudover er der børnebassin med rutsjebane og fontæner, så de mindste børn kan lege under sikre forhold. I kan også bade i den opvarmede udendørspool eller det 34 °C varme dasebassin. Nyd direkte udsigt til Østersøen, spis i badelandets cafe og gå på opdagelse i de sjove oplevelsesområder.  Vi gør opmærksom på adgang til badelandet tilkøbes på stedet,  og I får 50% rabat på entreen som overnattende gæst på stedet.


Ved Østersøen

Ved Østersøen

Ostsee Resort Dampland ligger i de smukkeste omgivelser ved Østersøen, og yderligere får I den skønneste sandstrand til at holde en dejlig badeferie ved. Byg sandslotte i sandet, flyv med drage i klitterne og svøm ture i havet. Det er en god idé at leje en 'strandkorb' til at sidde lidt i læ, og samtidig har I en base og et sted at søge skygge på de varme og solrige sommerdage.

I det kæmpestore Fun & Sport-centrum aktivitetscentret 'Funhalla' kan I prøve kræfter med klatrevæg, indendørs rulleskøjtebane, 60 meter lang rutsjebane, tennis og meget mere. Hvis det skulle regne en dag, kan I bowle eller gå ned til museumsskibet Albatros for at se... nej, det skal vi ikke afsløre her!

Vælg mellem hotelværelse, feriehus eller lejlighed

Vælg mellem hotelværelse, feriehus eller lejlighed

Om I vil bo på et dejligt hotelværelse, i et hyggeligt feriehus  med god plads og grønne omgivelser, så har I alle mulighederne hos Ostsee Resort Damp Land. I bor tæt på badelandets mange aktiviteter og den skønne Østersøstrand. 

Bestil morgenmad eller All Inclusive Light

Bestil morgenmad eller All Inclusive Light

Alle hotelværelser på Ostsee Resort Damp Land har stor morgenbuffet inkluderet i prisen, som serveres mellem kl. 7:00-11:00. Morgenbuffeten kan også tilkøbes, hvis I bor i et af Ostsee Resort Damp Lands lækre feriehuse. 

Halvpension (dvs. morgen- og aftensmad) kan også tilkøbes hjemmefra til både hotel og feriehus, hvor den serveres som buffet og nogle gange a la carte eller faste menuer. Hvis I  tilkøber aftensmaden hjemmefra, så er drikkevarer til maden inkl. (bestående af et udvalg af sodavand, husets vin og øl).


I kan også vælge fuld All Inclusive Light hvor I slet ikke skal tænke på madlavning, hvilket de på stedet kalder MORE INCL og består af flg:

* Morgenmad (kl. 7-11:00). Her serveres morgenbuffet inkl. juice/kaffe og te

* Frokost (kl. 12-14:00) Her kan I nyde en lækker frokostbuffet  i Restaurant Spitzbergen - eller også spise frokost inde i badelandet!

* Eftermiddag (kl. 14-16:30) Kaffespecialiteter, kage og is.

* Aftensmad (kl. 18-21:00)  Her bydes der på en lækker aftenbuffet inkl. et udvalg af drikkevarer. Buffeten finder sted på enten Restaurant Spitzbergen, alternativt på Restaurant Limerick. 

Dagen igennem kan I nyde diverse drikke på Bar Havna, Strandbar Barbados, Dat Ship, Mobby Dick, Klubbsala, Funhalla og badelandet (diskotek Club Hell undtaget),. Eftermiddags isen kan også nydes i Funhalla.Mare Mara

Mare Mara

Når I besøger Ostsee Resort Damp Land, har I mulighed for at nyde det virkelig lækre wellnessområde Mare Mara. Her finder I saunaområde, saltvandsbassin og fitnesscenter. Det er også muligt her at booke tid til massage og andre behandlinger (mod betaling). Mare Mara henvender sig mest til den voksne målgruppe. Husk at adgang til wellness-området er mod betaling – men som overnattende gæst får I 50% rabat på entreen. Aldersgrænse for wellnessområdet er mindst 14 år. Så forkæl jer selv med et besøg Wellness området Mare Mara.

Indendørs aktivitetspark "Funhalla"

Indendørs aktivitetspark "Funhalla"

Der er rigtig mange børnevenlige aktiviteter for børnene på Ostsee Resort Damp Land - også selvom det skulle regne udenfor. Funhalla gemmer på en masse indendørs aktiviteter såsom indendørs beachvolley, klatrevæg, børneklub, tennis, legeplads og meget meget mere. I Funhalla findes der en stor hal fyldt med sand, og her er der mulighed for at spille beachvolley og andre strandspil. Som overnattende gæst har I adgang til Funhalla til special-pris – dvs. her får I også 50% rabat på entreen! 

Hvad koster faciliteterne på Ostsee Resort Damp Land?

Hvad koster faciliteterne på Ostsee Resort Damp Land?

Som overnattende gæst på Ostsee Resort Damp Land har I special-pris (50%) på adgang til både badeland, legeland og wellness. Her følger de vejledende priser (med forbehold for ændringer):

Adgang til badelandet koster (som overnattende gæst) ca. kr. 40-50 pr adgang pr person alt efter om I  vil være der i max. 3 timer eller et fuldt dagskort. Derudover findes der i udvalgte perioder særlige ”familie-entre-priser”, hvilket i mange tilfælde vil kunne gøre jeres adgang en tand billigere. Se nærmere omkring dette, når I kommer frem. Børn 0-3 år er gratis.

Det indendørs lege/aktivitetscenter FunHalla  koster som overnattende gæst ca. kr. 30,- pr person pr adgang – og er man bare med inde som ”tilskuer” til løjerne falder entre-prisen til det halve. 

Wellness området (Mare Mara) koster som overnattende gæst ca. kr.  100,- pr pers. pr adgang (lidt mere i weekend/helligdage – og lidt mindre på hverdage). Wellness gæster skal være fyldt 14 år for at have adgang.