Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Park Eifel

Alt det får I:
Stor wellnessafdeling
Indendørsbadeland og udendørs pool
Væld af inden- og udendørs aktiviteter
Restauranter og indkøb i Park Eifel
Top Faciliteter
Børnepool
Indendørs legeland
Udendørspool
Vand aerobic
Indendørspool
Babypool
Top Faciliteter
Børnepool
Indendørs legeland
Udendørspool
Vand aerobic
Indendørspool
Babypool

Eventyrlige Park Eifel

Velkommen til det eventyrlige badeland, Park Eifel med fokus på børnene, men hvor hele familien samles om timevis af underholdende aktiviteter i et subtropisk inspireret badeland med fantastisk børneområde. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Udendørspool
Vand aerobic
Indendørspool
Børnepool
Babypool
For børn
Spilarkade
Gokarts
Indendørs legeplads
Underholdning
Indendørs legeland
Legeplads
Børneklub
Sport
Badminton
Bordtennis
Minigolf
Vandring
Ridning
Tennis
Bowling
Bueskydning
Generelt
Cykeludlejning
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Hæveautomat
Diskotek
Wellness/ Spa
Massage
Skønhedsbehandlinger
Boblebad
Sauna
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Butikker
Supermarked
Strand
Strand

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet..

Velkommen til badelandet Park Eifel

Om Park Eifel

Om Park Eifel

Badelandet Park Eifel ligger i hjertet af den smukke Eifel region i det vestlige Tyskland. Park Eifel giver fantastiske muligheder for en aktiv ferie, og tilbyder blandet andet cykeludlejning, børneaktiviteter og et flot subtropisk vandland. Når der skal geares ned, kan stedets store wellnessafdeling med sauna og massage varmt anbefales. Park Eifel er perfekt til familier med børn i alle aldre, og stedets moderne feriehuse udgør den perfekte base for sjove oplevelser for både store og små. 

Subtropisk badeland

Subtropisk badeland

Park Eifel tilbyder et stort indendørs badeland med et tilhørende udendørs poolområde med liggestole til at nyde solen om sommeren. I badelandet kan I nyde de subtropiske omgivelser med eksotiske planter og palmer, mens I prøver kræfter med vandfitness. Hop i jacuzzien eller ind i saunaen og nyd et par afslappende og rolige timer, mens børnene leger i det store børnevenlige område med lavvandet pool, rutsjebaner, springvand og meget andet. Børnene kan også deltage i svømmekurser, og der tilbydes sågar babysvømning for de helt små. 

Bo i et feriehus

Bo i et feriehus

Park Eifel tilbyder en masse aktiviteter, som umuligt kan opleves på én dag. Derfor kan I bo i et af badelandets feriehuse, som er oplagt til en miniferie, en forlænget weekend eller til en uges ferie. Feriehusene varierer i standard og størrelse, men der er mulighed for at tilkøbe ekstra faciliteter, så I får en ferie efter jeres egne præmisser. Alle feriehusene ligger i skønne, grønne omgivelser, og I får ro og afslapning i et hjemligt og hyggeligt feriehus.     

Uden- og indendørs

Uden- og indendørs

I badelandet finder I mange sjove aktiviteter både udendørs og indendørs. Spil badminton, bowling, tennis og mange andre sportsaktiviteter, eller lej en to-hjulet cykel eller en familiecykel og kør ud i det blå. I kan prøve minibiler, lege på legeplads og ikke mindst, så vil børnene elske det store indendørs legeland med fest, farver og forhindringer. 

Park Eifel afholder mange forskellige workshops med leg, kreativitet og motion, som børnene kan deltage i og møde nye venner. 


Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

I har både mulighed for at spise på restaurant, bestille pizza-takeaway eller tage på indkøb i Park Eifel, hvor der også er et bageri. 'The Market Restaurant' tilbyder en buffet med et stort udvalg, I kan spise italiensk på 'Il Giardinio', få en klassisk burger hos 'Billy's Burger' eller spise pandekager hos 'Villa Tik Tak' med diverse tilbehør som grøntsager og Nutella, lige noget for børnene! - Altså det sidste.