Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Rømø Enjoy Resort

Alt det får I:
Tæt på Vadehavet
2600 m2 stor wellnessafdeling - en af DKs største!
Restaurant med fantastisk udsigt
Golfbane lige ved fællesbygningen
Top faciliteter
Børnepool
Aktivitetskalender
højsæson
Udendørspool
boblebad
Indendørspool
Babypool
Mini badeland
Top faciliteter
Børnepool
Aktivitetskalender
højsæson
Udendørspool
boblebad
Indendørspool
Babypool
Mini badeland

Lækkert resort på pragtfulde Rømø

Hvis I er på jagt efter en dejlig ferie i Danmark, er Rømø Enjoy Resort et dejligt sted at tilbringe sin ferie. Enjoy Resort er for alle, og det er en ideel feriemulighed for både par og familier. Resortet er placeret lige midt i naturen, så I kan nyde både skovene og stranden. Når I holder ferie på Rømø Enjoy Resort, får I adgang til mange lækre faciliteter såsom pool, wellness, fitness, legepladser og meget mere. Der findes altså noget for alle på denne ferie. Lyder det som noget lige for jeres familie, så ring og hør mere på 70 15 41 41. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Liggestole udendørs
Udendørspool
boblebad
Indendørspool
Børnepool
Babypool
Mini badeland
Liggestole indendørs
For børn
Legeplads
Aktivitetskalender
højsæson
Mini legeland
Spilarkade
indendørs
Sport
Golf
18 hulsbane, bestilles og betales på stedet
Bowling
Sportevents på storskærm
Fodbold
Multisportsbane
udendørs
Generelt
Cykeludlejning
Parkering
ved bolig
Vaskemaskiner / Møntvaskeri
Hæveautomat
Diskotek
15 km
Wellness/ Spa
Skønhedsbehandlinger
bestilles og betales på stedet
Yoga
Sauna
Massage
Fitness
Dampbad
Restauranter / barer
Restaurant
udendørs terasse
Bar
Butikker
Supermarked
700 m
Frisør
Strand
Strand
2 km

Velkommen til Rømø Enjoy Resort

Danmarks nok største wellnessområde

Danmarks nok største wellnessområde

På Rømø Enjoy Resort kan hele familien tage en dukkert i de skønne pools i badelandet. Der er tale om indendørs pools, hvor der er noget for enhver smag. Der er gængse swimmingpools, men også pools med mere underholdning for børnene. Her kan man nemlig spille vandvolley, gå på vandet i Rømøs nye Water Ball eller lege med forskellige vandredskaber. Der findes tilmed et babybassin for de helt små.

Det helt unikke for resortet er det skønne wellnessområde. Hele 2600 m²  wellness byder på al den luksus og forkælelse, I overhovedet kan drømme om. Der findes en masse kurbade og behandlinger, der udføres af et professionelt personale. Trænger I til et koldt gys, kan I selvfølgelig altid hoppe i bølgerne i Vadehavet. 

På legepladserne både inde og ude er der også rig mulighed for at brænde en masse krudt af.

Udsøgt mad med udsigt

Udsøgt mad med udsigt

På resortet på Rømø ligger Restaurant Le Gourmand. Den er smukt beliggende med udsigt over golfbanen, og så kan man se havet, lige der hvor Vesterhavet og Vadehavet mødes. 

Om sommeren kan I sidde ude på stedets solterrasse og nyde vestenvinden og det betagende syn. Menuen her byder på lækre retter af høj kvalitet, og der lægges særligt vægt på, at råvarerne er lokale og passer til sæsonen.

Shopping i Sønderjylland

Shopping i Sønderjylland

Der er rig mulighed for at shoppe i området. I kan tage til den dejlige ferieø Sild – på tysk Sylt – som I kommer til med færgen. Øen er en tysk ø, men den er fyldt med fine butikker og har altså hele 350 restauranter, så der er også rig mulighed for at få en god middag her. 

Der findes også mange fine butikker i Blåvand, men hvis I ønsker en rigtig strøgtur, kan det varmt anbefales at tage til Esbjerg, hvor der kan handles og shoppes i byens hyggelige gågade.

Skønne golfbaner

Skønne golfbaner

Ved Rømø Enjoy Resort ligger Rømø Golf Links, som er en smuk bane lige ud til havet. Den er designet efter de såkaldte linksbaner, som er traditionelle skotske golfbaner. Her findes en skøn 18-hullers bane, men hvis du ikke er medlem af en golfklub, kan du prøve kræfter med en pay & play 9-hullers bane.
Når I er på Rømø, er det et must at se Nationalpark Vadehavet. Parken strækker sig fra Blåvand og helt ned til grænsen, og den byder på et rigt dyreliv og smuk natur. Det er også her, I kan opleve Sort Sol, som er et fænomen, hvor store stæreflokke flyver afsted og dækker for solen.