Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Rømø Enjoy Resort

Alt det får I:
Tæt på Vadehavet
2600 m2 stor wellnessafdeling - en af DKs største!
Restaurant med fantastisk udsigt
Golfbane lige ved fællesbygningen
Top faciliteter
Børnepool
Aktivitetskalender
højsæson
Babypool
Indendørspool
Mini badeland
Udendørspool
boblebad
Top faciliteter
Børnepool
Aktivitetskalender
højsæson
Babypool
Indendørspool
Mini badeland
Udendørspool
boblebad

Lækkert resort med badeland på pragtfulde Rømø

Er I på jagt efter en dejlig ferie i Danmark, så er Rømø Enjoy Resort det helt rigtige sted at vælge. Feriecentret på Rømø er for alle, da det er en ideel feriemulighed for både par og familier. Resortet med vandland er placeret lige midt i naturen, så I kan nyde både skovene og stranden. Når I holder ferie på Rømø Enjoy Resort, får I adgang til mange lækre faciliteter såsom pool, wellness, fitness, legepladser og meget mere. Lyder det som noget lige for jeres familie, så bestil jeres ophold i dag! Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Babypool
Børnepool
Indendørspool
Liggestole indendørs
Liggestole udendørs
Mini badeland
Udendørspool
boblebad
For børn
Aktivitetskalender
højsæson
Legeplads
Mini legeland
Spilarkade
indendørs
Sport
Bowling
Fodbold
Golf
18 hulsbane, bestilles og betales på stedet
Multisportsbane
udendørs
Sportevents på storskærm
Generelt
Cykeludlejning
Diskotek
15 km
Hæveautomat
Parkering
ved bolig
Vaskemaskiner / Møntvaskeri
Wellness/ Spa
Dampbad
Fitness
Massage
Sauna
Skønhedsbehandlinger
bestilles og betales på stedet
Yoga
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
udendørs terasse
Butikker
Frisør
Supermarked
700 m
Strand
Strand
2 km

Velkommen til Rømø Enjoy Resort

Danmarks nok største wellnessområde

Danmarks nok største wellnessområde

På Rømø Enjoy Resort kan hele familien tage en dukkert i de skønne pools i badelandet. Der er tale om indendørs pools, hvor der er noget for enhver smag, for der er både gængse swimmingpools og pools med mere underholdning for børnene. Her kan man nemlig spille vandvolley, gå på vandet i Rømøs nye Water Ball eller lege med forskellige vandredskaber. Der findes tilmed et babybassin for de helt små.

Det helt unikke for feriecentret på Rømø er det skønne wellnessområde på hele 2600 m², hvor I får al den luksus og forkælelse, I kan drømme om. Der findes en masse kurbade og behandlinger, der udføres af et professionelt personale. Trænger I til et koldt gys, kan I selvfølgelig altid hoppe i bølgerne i Vadehavet. 

På legepladserne både inde og ude er der også rig mulighed for at brænde en masse krudt af.

Udsøgt mad med udsigt

Udsøgt mad med udsigt

På feriecentret på Rømø ligger Restaurant Le Gourmand, som er smukt beliggende med udsigt over golfbanen, og så kan man se havet, lige der hvor Vesterhavet og Vadehavet mødes. Menuen byder på lækre retter af høj kvalitet, og der lægges særligt vægt på, at råvarerne er lokale og passer til sæsonen.

Om sommeren kan I sidde ude på restaurantens solterrasse og nyde vestenvinden og det betagende syn.

Shopping i Sønderjylland

Shopping i Sønderjylland

Der er rig mulighed for at shoppe i området, og I kan fx tage til den dejlige ferieø Sild – på tysk Sylt – med færgen. Øen er en tysk ø, men den er fyldt med fine butikker og har altså hele 350 restauranter, så der er også rig mulighed for at få en god middag her. 

Der findes også mange fine butikker og hyggelige cafeer i Blåvand, men hvis I ønsker en rigtig strøgtur, kan det varmt anbefales at tage til Esbjerg, hvor der kan handles og shoppes i byens hyggelige gågade. I Esbjerg kan I også opleve den imponerende skulptur, "Mennesket ved Havet", der forestiller fire mænd, der skuer ud over havet - det er en meget flot oplevelse.

Skønne golfbaner

Skønne golfbaner

Ved Rømø Enjoy Resort ligger Rømø Golf Links, som er en smuk bane lige ud til havet. Den er designet efter de såkaldte linksbaner, som er traditionelle skotske golfbaner. Her findes en skøn 18-hullers bane, men hvis du ikke er medlem af en golfklub, kan du prøve kræfter med en pay & play 9-hullers bane.

Når I er på Rømø, er det et must at se Nationalpark Vadehavet. Parken strækker sig fra Blåvand og helt ned til grænsen, og den byder på et rigt dyreliv og smuk natur. Det er også her, I kan komme på østers-safari eller kan opleve Sort Sol, som er et fænomen, hvor store stæreflokke flyver afsted og dækker for solen.