Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Rønbjerg

Alt det får I:
1300 m2 stort vandland
Spisemuligheder og indkøb tæt på
Sjove attraktioner inden for rækkevidde
Rummelige og moderne feriehuse
Top Faciliteter
Indendørs legeland
inklusiv
Aktivitetskalender
fuldt aktivitetsprogram i skoleferier
Top Faciliteter
Indendørs legeland
inklusiv
Aktivitetskalender
fuldt aktivitetsprogram i skoleferier

Familieferie i Rønbjerg Feriecenter

Rønbjerg Feriecenter, der ligger i Nordjylland ved Vesthimmerland lige ud til Limfjorden, er et dejligt stort feriested med masser af sjov for både børn og voksne. Feriecentret kan blandt meget andet tilbyde et stort badeland, skønne feriehuse med plads til 2-14 personer, en stor aktivitetshal med forskellige sportsaktiviteter og lækker mad på stedets to restauranter. Når vejret er til det, kan de mange udendørsfaciliteter, såsom en dejlig badestrand, hoppepuder, fodboldgolf, en minigolfbane og forhindringsbane, desuden friste. Læs mere
Læs mere
Luk
For børn
Animation
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Indendørs legeland
inklusiv
Mini legeland
babyer og småbørn (0-4 år)
Aktivitetskalender
fuldt aktivitetsprogram i skoleferier, January - December
Sport
Bueskydning
aktivitet
Multisportsbane
udendørs

Badeland - Badeland Rønbjerg

Velkommen til Rønbjerg Feriecenter

Tropisk badeland og strand lige i nærheden

Tropisk badeland og strand lige i nærheden

Rønbjerg Feriecenter byder på et 1.300 m2 stort subtropisk badeland, så I let kan drømme jer hen til sydens skønne temperaturer. I badelandet finder I desuden diverse vandrutsjebaner, et bølgebassin, spabade, børnebassin og et varmtvandsbassin. Dermed er der gode muligheder for, at hele familien kan nyde badelandet. Trænger I til endnu mere vandmotion, kan feriecentret lokke med en svømmehal, der har åbent i weekenderne og på skolernes feriedage. Her er der masser af svømmeplads, flere vipper og saunaer, hvis I trænger til en afslappende pause. 200 meter fra feriestedet finder I endvidere en dejlig badestrand, så I på de varme sommerdage kan hoppe i det friske hav. Er lysten mere til ro og fred, kan feriecentret ligeledes friste med et wellnessområde, hvor I blandt andet finder dampbad og en fodmassagekanal, så I nemt kan komme helt ned i gear under ferien. 

Restauranter og badelandscaféen

Restauranter og badelandscaféen

Feriestedet byder på to restauranter: Restaurant Rønbjerg og Pizzeria og Steakhouse. Restaurant Rønbjerg er en populær familierestaurant, hvor en stor aftenbuffet blandt andet kan friste. På Pizzeria og Steakhouse-restauranten kan I nyde en god pizza eller steak. Derudover kan I også blot købe pizzaerne og tage dem med hjem i ferieboligen i mere hjemlige omgivelser. I det tropiske badeland finder I ligeledes en café, så børnene nok skal kunne få noget at drikke eller en hurtig snack under pausen fra de mange svømmeture. 

Indkøb og shopping tæt på feriestedet

Indkøb og shopping tæt på feriestedet

Har I lyst til selv at lave aftensmaden i køkkenet i ferieboligen, eller står I og mangler lidt lækkert til aftenhyggen, ligger der et mini-marked i feriecentret. Her kan du også hente frisk morgenbrød til hele familien eller partneren. Savner I en god shoppingtur under opholdet, kan I roligt hoppe i bilen og køre til Løgstør. I denne hyggelige by, der ligger blot 11 kilometer fra Rønbjerg Feriecenter, finder I både spændende specialforretninger med nordjyske specialiteter og diverse butikker, så shoppinggenet nok skal blive tilfreds. 

Om Nordjylland

Om Nordjylland

Nordjylland er et dejligt ferieområde, hvis lysten er til flotte strande, en skøn maritim stemning, sjove forlystelser, hyggelige havnebyer og købstæder samt smuk natur. Både Vesterhavet og østkystens flotte udsigter er tillokkende, og kun 57 kilometer fra Rønbjerg Feriecenter ligger Danmarks fjerdestørste by, Aalborg. Her finder I masser af butikker, hyggelige gader, interessante museer og dejlige spisesteder. Djurs Sommerland og Fårup Sommerland er desuden oplagte attraktioner, hvis bilen er fyldt med hoppende børn. Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 70 15 41 41 for at høre nærmere omkring Rønbjerg Feriecenter og ferieområdet.