Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Seawest

Alt det får I:
Tropisk vandland med plads til leg
Blot 5 km fra sandstrand
Seværdigheder inden for rækkevidde
Nyd sportsaktiviteter og wellness
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
inklusiv
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Aktivitetskalender
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Subtropisk badeland
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
inklusiv
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Aktivitetskalender
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Subtropisk badeland

Kom på ferie til Seawest feriecenter

Midt i Vestjyllands dejlige natur finder I det herlige Seawest. Feriecentret tilbyder moderne ferieboliger med bekvemmelige faciliteter, hvor familien kan samles i hyggelige rammer. Derudover byder Seawest på spændende, afslappende og sjove oplevelser samt aktiviteter for hele familien. Med et tropisk badeland, stort og nyt legeland, wellness, sportsaktiviteter samt en klatrevæg og underholdning skaber Seawest rammerne for en eventyrlig og oplevelsesrig familieferie. Desuden ligger feriestedet tæt på skøn natur, dejlige strande og spændende byer. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Liggestole indendørs
Subtropisk badeland
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Indendørspool
boblebad
Babypool
Badelandscafe
Bølgebassin
Børnepool
"Slow river"
For børn
Mini legeland
babyer og småbørn (0-4 år)
Spilarkade
indendørs
Aktivitetskalender
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Indendørs legeland
inklusiv
Legeplads
Hoppepude
Sport
Sportevents på storskærm
Fodbold
Basketball
Bordtennis
Bueskydning
Trampolin
Bowling
Badminton
Minigolf
indendørs
Generelt
Grill tilladt
muligt at leje
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Elbil opladning
kun Tesla
Diskotek
30 km
Wellness/ Spa
Fitness
Boblebad
Sauna
Restauranter / barer
Pizzaria
pizza buffet
Restaurant
Antal: 1, buffet Restaurant
a la Carte, 1
Bar
ved restaurant
Butikker
Supermarked
mellem udvalg
Strand
Strand
sand, 5 km

Praktisk information

For at begrænse smitten af Covid-19 kan der være begrænset kapacitet i de indendørs faciliteter. I spidsbelastningsperioder vil der blive indført tidsbestilling på adgang til badelandet. Tidsbestilling kan kun foretages til samme dag, og kan kun foretages i receptionen på stedet.

Velkommen til Seawest

Tropisk badeland for alle

Tropisk badeland for alle

Seawest råder over et væld af aktiviteter, sjove oplevelser og afslappende faciliteter. Blandt andet er det tropiske badeland et stort hit blandt feriecentrets gæster. Her kan I bruge mange timer på leg, badning og afslapning i tropiske omgivelser, som emmer af sommerstemning. Børnene kan more sig i mange timer med de sjove anlæg, såsom store rutsjebaner og bølgebassin, alt imens de voksne kan nyde det dejlige varme vand og badelandets spabade.

Sjove aktiviteter og tæt på strand

Sjove aktiviteter og tæt på strand

Derudover tilbyder Seawest sportsaktiviteter og underholdning, heriblandt fitness, minigolf, bowling og boldsport (mod betaling)  i den store sportshal. Endvidere er der aktiviteter for børn i alle aldre – både legerum til de helt små, et stort legeland (mod betaling), et hyggeligt værksted og forskellige børnearrangementer.

Knap 5 kilometer fra feriecentret finder I også nogle af Danmarks bedste sandstrande, som strækker sig helt fra Hvide Strande til Blåvandshuk. Disse strande er perfekte til både badning og lange gåture langs de omkransende klitter. Nyd dine måltider på Seawests skønne spisesteder

Nyd dine måltider på Seawests skønne spisesteder

På Seawest er der sørget for, at jeres familie har nogle gode valgmuligheder, hvad angår mad og drikke. I restauranten, Brasserie Seawest, kan I vælge mellem en lang række klassiske retter, stenovnsbagte pizzaer eller Bollo-buffetten for børn. Maden er lavet med øje for lokale råvarer og økologi, og grillretterne tilberedes i den kulfyrede ”Josper-grill”, så der er fokus på kvalitet og smag i alle retter. I kan også stille den lille sult i snackbaren, hvor I kan få et hurtigt og let måltid mellem aktiviteterne.  Snackbaren ligger ud mod legepladsen, og maden kan nydes på de udendørs siddepladser. Der er også direkte adgang til snackbaren fra badelandet, så der er rig mulighed for at få lidt mad eller drikke, mens børnene leger og bader.

Gode indkøbsmuligheder og madlavning i lejlighed

Gode indkøbsmuligheder og madlavning i lejlighed

På Seawest er I godt dækket ind med mad, drikke og dagligvarer. I Seawest Parkshop hkan du finde de vigtigste fornødenheder til din ferie. Her kan du blandt andet købe friskbagte rundstykker fra det lokale bageri og et stort udvalg af frugt og grøntsager, som gør det nemt at tilberede et hurtigt måltid i ferieboligens køkken.

Lidt om området

Lidt om området

Foruden Seawests egne aktivitetstilbud, underholdning og faciliteter byder området på masser af spændende oplevelser. Der er rig mulighed for at få en aktiv ferie med et væld af sjove aktiviteter. Blandet andet byder området på cykelruter, vandreruter, fiskeri i hav og fjord, windsurfing og golf. Endvidere er der ikke langt til de zoologiske haver Blåvand Zoo og Givskud Zoo og ej heller til sjove forlystelsesparker, som Legoland. I kan også besøge de spændende og hyggelige omkringliggende byer, såsom Ribe og Nymindegab. Seawest er omringet af den billedskønne vestjyske natur med flotte skove, klitplantager, safari, søer og strand, som er oplagt til udflugter, spadsereture og aktiviteter.