Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Seawest

Top Faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
inklusiv
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Aktivitetskalender
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Indendørspool
boblebad
Top Faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
inklusiv
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Aktivitetskalender
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Indendørspool
boblebad

Kom på ferie til Seawest feriecenter

Midt i Vestjyllands dejlige natur finder I det herlige Seawest. Feriecentret tilbyder moderne ferieboliger med bekvemmelige faciliteter, hvor familien kan samles i hyggelige rammer. Derudover byder Seawest på spændende, afslappende og sjove oplevelser samt aktiviteter for hele familien. Med et tropisk badeland, legeland, wellness, sportsaktiviteter og underholdning skaber Seawest rammerne for en eventyrlig og oplevelsesrig familieferie. Desuden ligger feriestedet tæt på skøn natur, dejlige strande og spændende byer. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Indendørspool
boblebad
Liggestole indendørs
Børnepool
Subtropisk badeland
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Badelandscafe
Babypool
"Slow river"
Bølgebassin
For børn
Legeplads
Aktivitetskalender
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Hoppepude
Mini legeland
babyer og småbørn (0-4 år)
Spilarkade
indendørs
Indendørs legeland
inklusiv
Sport
Basketball
Bordtennis
Minigolf
indendørs
Trampolin
Bueskydning
Fodbold
Bowling
Badminton
Sportevents på storskærm
Generelt
Elbil opladning
kun Tesla
Grill tilladt
muligt at leje
Diskotek
30 km
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Wellness/ Spa
Boblebad
Fitness
Sauna
Restauranter / barer
Pizzaria
pizza buffet
Bar
ved restaurant
Restaurant
Antal: 1, buffet Restaurant
a la Carte, 1
Butikker
Supermarked
mellem udvalg
Strand
Strand
sand, 5 km

Badeland - Badeland Seawest

Velkommen til Seawest

Tropisk badeland for alle

Tropisk badeland for alle

Seawest råder over et væld af aktiviteter, sjove oplevelser og afslappende faciliteter. Blandt andet er det tropiske badeland et stort hit blandt feriecentrets gæster. Her kan I bruge mange timer på leg, badning og afslapning i tropiske omgivelser, som emmer af sommerstemning. Børnene kan more sig i mange timer med de sjove anlæg, såsom store rutsjebaner og bølgebassin, alt imens de voksne kan nyde det dejlige varme vand og badelandets spabade.

Sjove aktiviteter og tæt på strand

Sjove aktiviteter og tæt på strand

Derudover tilbyder Seawest sportsaktiviteter og underholdning, heriblandt fitness, minigolf, bowling og boldsport (mod betaling)  i den store sportshal. Endvidere er der aktiviteter for børn i alle aldre – både legerum til de helt små, et stort legeland (mod betaling), et hyggeligt værksted og forskellige børnearrangementer.

Knap 5 kilometer fra feriecentret finder I også nogle af Danmarks bedste sandstrande, som strækker sig helt fra Hvide Strande til Blåvandshuk. Disse strande er perfekte til både badning og lange gåture langs de omkransende klitter. Nyd dine måltider på Seawests skønne spisesteder

Nyd dine måltider på Seawests skønne spisesteder

På Seawest er der sørget for, at jeres familie har nogle gode valgmuligheder, hvad angår mad og drikke. Centret har nemlig hele tre skønne spisesteder at vælge mellem. Hos stedets amerikanske Diner & Café kan I få serveret store burgere i ægte amerikanerstil, lækre sandwich, salater, dessert og meget andet, hvor alt er tilberedt med friske og kvalitetsrige råvarer. På centrets Pizzeria & Steakhouse serveres der lækre, italienske pizzaer og velsmagende bøffer. Sidst, men ikke mindst, kan du besøge den skønne familierestaurant Restaurant Seawest, som byder på en skøn og varieret buffet med god stemning og betagende udsigt. 

Gode indkøbsmuligheder og madlavning i lejlighed

Gode indkøbsmuligheder og madlavning i lejlighed

På Seawest er I godt dækket ind med mad, drikke og dagligvarer. Ikke nok med stedets egne spisesteder har I også mulighed for at tilberede mad hjemme, da hver feriebolig er udstyret med køleskab, ovn og kogeplader. I feriecentrets egen kiosk kan I købe et stort udvalg af blandt andet dagligvarer, frugt og grønt, snacks, drikkevarer, sportstilbehør og friskbagt morgenbrød. I de omkringliggende byer finder I også et udvalg af spisesteder og dagligvarebutikker.

Lidt om området

Lidt om området

Foruden Seawests egne aktivitetstilbud, underholdning og faciliteter byder området på masser af spændende oplevelser. Der er rig mulighed for at få en aktiv ferie med et væld af sjove aktiviteter. Blandet andet byder området på cykelruter, vandreruter, fiskeri i hav og fjord, windsurfing og golf. Endvidere er der ikke langt til de zoologiske haver Blåvand Zoo og Givskud Zoo og ej heller til sjove forlystelsesparker, som Legoland. I kan også besøge de spændende og hyggelige omkringliggende byer, såsom Ribe og Nymindegab. Seawest er omringet af den billedskønne vestjyske natur med flotte skove, klitplantager, safari, søer og strand, som er oplagt til udflugter, spadsereture og aktiviteter.