Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Forlystelsespark og vandland på et sted
Stort udvalg af boliger
Et væld af spisesteder
Gode udflugtsmuligheder
Top faciliteter
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Udendørspool
Lille vandrutsjebane
Indendørspool
Spilarkade
Top faciliteter
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Udendørspool
Lille vandrutsjebane
Indendørspool
Spilarkade

Slagharen - Forlystelsespark og vandland for hele familien

Slagharen er den perfekte feriedestination for dig og din familie. Her bor du i hyggelige ferieboliger, som er placeret inde i selve forlystelsesparken. Oplev et spændende western tema når I besøger Slagharens forlystelsespark med rutsjebaner, frit fald og meget mere, eller tager en tur i det udendørs- og indendørs badeland. Når I booker jeres ferie til Slagharen gennem Friferie.dk får I fri adgang til badeland og stort set alle parkens mange forlystelser og shows, inklusiv i prisen. Slagharen ligger kun en kort køretur fra Danmark, i det Nordlige Holland, så det er den perfekte destination til en weekendtur eller miniferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Stor vandrutsjebane
Udendørspool
Lille vandrutsjebane
Indendørspool
For børn
Spilarkade
Legeplads
Aktivitetskalender
Forlystelsespark
Sport
Klatrevæg
Generelt
Grill tilladt
Vaskemaskiner / Møntvaskeri
Parkering
Wellness/ Spa
Boblebad
Restauranter / barer
Pizzaria
Antal: 1
Restaurant
Antal: 8
Isbar
Antal: 2
Snackbar
Butikker
Supermarked
Kiosk
Butik
Antal: 2

Praktisk information

Bemærk at nogle faciliteter er mod betaling som afregnes direkte til feriestedet.

Velkommen til Slagharen

Forlystelsespark i Det Vilde Vesten

Forlystelsespark i Det Vilde Vesten

Slagharen består blandt andet af en stor forlystelsespark fyldt med sjove forlystelser som sikrer sus i maven hos både store og små. Her kan du fx prøve fri fald, pariserhjul, hyggelige sejlture og hurtige rutsjebaner. Der er bestemt noget for en hver smag. I forlystelsesparken kan du også lade dig underholde når vaskebjørnene Randy og Rosie slår dørene op til deres show i parkens Music Hall. Er du mere til mystik og magi kan du også lade dig fortrylle af det Amerikanske Cirkus Show, hvor du kan lade dig forbløffe af overraskende forsvindingsnumre og komiske stunts.

Bliver I sultne I løbet af dagen, byder parken også på mange lækre spisesteder, snackbarer og is-kiosker. Hvad end I er til store flotte buffeter, pizza og pasta eller grillede bøffer, så kan I finde det i Slagharen. Der er masser af børnevenlige restauranter og spisesteder. Fx vil børnene elske, at være med at designe deres egen is, lave deres egen chokoladebar på chokoladefabrikken eller forsøge sig med at blande deres yndlings slushice kombination.

Vandlandet Aqua Mexicana

Vandlandet Aqua Mexicana

Slagharen har et badeland på hele 5200 m2, hvor vandhunde i alle aldre kan more sig i timevis i de mange forskellige vandattraktioner, både indendørs og udendørs. I badelandet kan du fx finde 10 forskellige rutsjebaner, hvoraf 3 af dem er store, interaktive rutsjebaner med special effects, lyde og 3D animationer. Trænger I til at slappe af og lade op kan I besøge den kæmpestore jacuzzi, hvor der er plads til hele 70 personer. 

Badelandet har selvfølgelig også masser af underholdning til familiens mindste medlemmer. Her kan I finde flotte vandlegeområder, og sjove rutsjebaner. Der er også mulighed for at få en bid mad eller lidt at drikke på badelandets terrasse.

Ferieboliger midt i Slagharen

Ferieboliger midt i Slagharen

For mange børn er det en drøm der kommer i opfyldelse, når de kan få lov til at overnatte i en forlystelsespark, og det kan de i Slagharen. Her kan I vælge mellem flere forskellige ferieboliger som ligger inde i selve forlystelsesparken, hvilket gør det nemt at komme til og fra forlystelserne - særligt for børnene. Når I bor i selve parken er det dermed også nemt at gøre brug af parkens mange faciliteter og spisesteder under jeres ophold.

Oplevelser og udflugter i området

Oplevelser og udflugter i området

Slagharen ligger i et fantastisk område i en smuk dal i Overijssel provinsen. Her kan I finde flere hundrede kilometer vandreruter og smukke landskaber. Slagharen er dermed den perfekte base for vidunderlige naturoplevelser med hele familien. I kan også sætte jer i bilen og køre til mange hyggelige byer og udflugtsmuligheder i området. Tag fx på shopping i Hardenbergs centrum, besøg den billedskønne landsby Grambergen, eller tag på en heldagstur til Amsterdam - kun små to timers kørsel fra parken. Der er masser at tage sig til når I besøger Slagharen.

Book din næste ferie til Slagharen direkte her på siden, eller kontakt vores dygtige rejsekonsulenter på 70 15 41 41, de sidder klar med gode råd og vejledning til din næste ferie.