Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Tropical Islands

Top Faciliteter
Splash område
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Antal: 3
Aktivitetskalender
Udendørspool
Lille vandrutsjebane
Top Faciliteter
Splash område
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Antal: 3
Aktivitetskalender
Udendørspool
Lille vandrutsjebane

Tropisk paradis i Berlin

Velkommen til Tropical Islands - et paradis ikke langt fra Berlin. Når I træder ind i Tropical Islands, glemmer I helt det triste og grå. Det er et paradis for hele familien. Her er vandsjov for alle pengene, mulighed for at suse afsted i vandrutsjebaner og slappe af i himmelske omgivelser. Tropical Islands er en oplevelse i særklasse. Så tag et par dage fri og smut en tur til troperne. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Liggestole indendørs
"Slow river"
Udendørspool
Liggestole udendørs
Lille vandrutsjebane
Splash område
January - August
Badelandscafe
Stor vandrutsjebane
Antal: 3
Indendørspool
Subtropisk badeland
For børn
Animation
Spilarkade
Børneklub
Indendørs legeplads
Indendørs legeland
Legeplads
Aktivitetskalender
Gokarts
Sport
Billard / pool
Bordfodbold
Bordtennis
Minigolf
Generelt
Hæveautomat
tæt på
Parkering
Nærmeste by
13.4 km, 71.3 km
Handicap faciliteter
Cykeludlejning
Information/reception
Vandsport
Dykning
Wellness/ Spa
Sauna
Fitness
Boblebad
Massage
Skønhedsbehandlinger
Dampbad
Restauranter / barer
Isbar
Snackbar
Bar
Antal: 3
Pizzaria
Restaurant
Antal: 5
Butikker
Købmand
Butik
Bageri
Kiosk

Badeland - Badeland Tropical Islands

Velkommen til Tropical Islands

Om Tropical Islands

Om Tropical Islands

Brug en dag, weekend eller længere i det fantastiske Tropical Islands, som er et badeland for hele familien med mange sjove badeaktiviteter. Badelandet ligger blot 60 kilometer fra Berlin, hvilket gør det perfekt for ture til den sprudlende storby. Badeland, boliger og aktiviteter er omgivet af natur, og er det perfekte sted for både afslapning og aktiviteter i den friske luft. I kan altid ringe til os på telefon 70 15 41 41, hvis der skulle opstå spørgsmål.

Tropisk badeland

Tropisk badeland

Det store indendørs badeland bliver kaldt Tropical Sea, og det er ikke uden grund. Badevandet er 28 °C varmt og den 200 meter lange pool har en tilhørende sandstrand, hvor I kan ligge på solsenge og bygge sandslotte. Indendørs finder I også den magiske Lagoon med 32 °C varmt vand, grotte og vandfald, som skaber en rigtig junglestemning sammen med de tropiske planter.
Tropical Islands' autentiske udendørs pool, "Amazonia", er et stort område med en 250 meter lang strømkanal, mens I nyder solen.

I finder børnepool både indendørs og udendørs på stedet med diverse vandlegetøj til børnenes sjov. 

NYHED! Jungle Splash

NYHED! Jungle Splash

Det helt nye hos Tropical Islands, så kan vi løfte sløret for det nye Jungle Splash - Tropical Islands egen børnevandland med vandrutsjebaner så de mindste kan boltre sig imens de voksne ligger i solstolene og slapper af.  Glæd jer til at opleve denne fantastiske tilføjelse til Tropical Islands gennemførte tema.  

Aktiviteter og vandrutsjebaner

Aktiviteter og vandrutsjebaner

Tropical Islands har Tysklands højeste vandrutsjebanetårn, som er hele 27 meter højt, og byder på mavekildrende ture for alle familiens medlemmer. Med fire forskellige vandrutsjebaner får I mange forskellige ture at prøve, hvor der er alt fra hyggelig familierutsjebane til højhastigheds vandrutsjebane med en topfart på op til 70 kilometer i timen.  

I kan også tage i regnskoven, flyve i luftballon over Tropical Sea, spille minigolf, dyrke sportsaktiviteter, nyde afslapning i wellnessafdeling med massage og andre behandlinger og børnene kan få mange sjove timer i børneklub.  

Spisesteder og indkøb

Spisesteder og indkøb

Tropical Islands har selvfølgelig også tropiske drinks og international spise, som I kan nyde i tropiske omgivelser. I finder mange forskellige muligheder og kan spise a la carte på restaurant eller i stedets Food Court. Derudover er der også loungeområder, som I kan nyde afslapning i. Tag en gåtur ned ad shopping boulevarden og find tøj, slikbutik, lav din egen frosne yoghurtis og meget andet.  

Tropino Kids Club

Tropino Kids Club

Tropino Kids Club er et sandt paradis for familiens mindste. Her kan de boltre sig i et stort klatre område, skyde med skumbolde i en softball arena, lege med XXL legoklodser, køre på go-cart bane og meget meget mere. Flere af aktiviteterne er mod et ekstra gebyr.