Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Van der Valk Resort Linstow

Alt det får I:
Blot 55 km syd for Rostock
Mulighed for All Inclusive
Masser af sportsaktiviteter
Vandland til timevis af sjov
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Stor vandrutsjebane
Babypool
Subtropisk badeland
Indendørspool
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Stor vandrutsjebane
Babypool
Subtropisk badeland
Indendørspool

Vandsjov for hele familien

Besøg det dejlige subtropiske badeland på Van der Valk Resort i Tyskland. Her kan familien samles til flere hyggelige stunder omkring underholdende aktiviteter både indendørs og udendørs i den smukke natur. Et stort badeland med plads til både store og små, garanterer at hele familien får en dejlig ferie. Nyd en miniferie i tropestemning og masser flotte faciliteter, kun 55 kilometers kørsel fra Rostock. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Splash område
Babypool
Børnepool
Subtropisk badeland
Liggestole
ved pool
Indendørspool
Stor vandrutsjebane
For børn
Indendørs legeplads
Legeplads
Underholdning
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Sport
Bowling
mod betaling
Fodbold
Minigolf
mod betaling
Ridning
tæt på feriested, To be paid
Bordtennis
mod betaling
Tennis
mod betaling
Beachvolley
Generelt
Hæveautomat
tæt på
Sprog
tysk, engelsk
Grill tilladt
muligt at leje
Parkering
ved bolig
Vaskemaskiner / Møntvaskeri
mod betaling
Cykeludlejning
Wellness/ Spa
Sauna
mod betaling
Massage
mod betaling
Boblebad
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Butikker
Købmand
Strand
Strand
1 km

Praktisk information

Bemærk. Det er muligt, at tilkøbe halv pension nede på feriestedet. Man skal tilkøbe til alle rejsedeltagere.
Van der Valk er nu helt åbent efter Covid-19 og badelandet kan benyttes uden restriktioner. Indendørs legeplads er dog stadig lukket.
Rostock -distriktet er blevet tildelt Corona -advarselsniveau 2. Derfor gælder en udvidet testforpligtelse for Rostock -distriktet fra 29/09/2021 og indtil videre. For Van der Valk Resort Linstow & Van der Valk Golfhotel Serrahn betyder dette: En negativ daglig corona -test (hurtig test op til 24 timer gammel, PCR -test op til 48 timer gammel). Udover forpligtelsen til, at fremvise en negativ test ved ankomsten, skal denne test opdateres hver tredje dag fra niveau 2 (dog ikke mere end to gange om ugen) Fuldt vaccinerede, allerede haft covid-19 og børn under 7 år er fritaget for testpligten.

Velkommen til badelandet Van der Valk Resort

Om Van der Valk Resort

Om Van der Valk Resort

Van der Valk Resort er et elegant feriested i byen Linstow i Tyskland, som ligger knap 55 kilometer syd for Rostock. I finder resortet tæt på motorvej A19, hvilket gør det super nemt at komme på en skøn badeferie i Tyskland for hele familien. Van der Valk Resort kan anbefales til alle, hvad enten det skal være et par dage eller en hel uge, I vil holde ferie. Læs meget mere om Van der Valk Resort her på hjemmesiden, eller kontakt os på telefon 70 15 41 41, hvis I har spørgsmål. 

Tilkøb pension til ferien på Van der Valk

Tilkøb pension til ferien på Van der Valk

Nyd ferien uden at skulle tænke for meget over klokken og madlavning bestil All inklusive  hjemmefra og slap af. All Inklusive  består af morgenbuffet, frokost-buffet, snacks fra 12.00-17.00, 1 kugle is til børnene om eftermiddagen, eftermiddags kaffe og kage kl. 14-17, aftenbuffet, dagligt fra 10.00-21.00 diverse læskedrikke, husets vin, øl, kaffe og te.

Det er også muligt at bestille halvpension hjemmefra som inkluderer morgenmadsbuffet og aftensmadsbuffet.

Badeland med afslapning

Badeland med afslapning

Til Van der Valk Resort hører et subtropisk badeland med vandrutsjebaner, boblebad og en vandkanal, der gør det muligt at tage en svømmetur udenfor. For de mindste børn er der en separat børneafdeling med en lavvandet pool med varmere vand og små vandrutsjebaner. Her er med andre ord noget for både store og små vandhunde, og voksne kan nyde let spise og drikkelse i poolbaren.  

Boliger i badelandet

Boliger i badelandet

På Van der Valk Resort består boligerne af hyggelige stråtækte 2-etagers huse, som alle er af høj kvalitet og rummer moderne faciliteter. Husene er opført i cirkler bag stedets store centrale hotelbygning, hvor receptionen ligger. Her finder I stort set alle indendørs faciliteterne samlet, så I kan komme nemt til badeland, indendørs legeland, restauranter, (børne)-disco og underholding (5 dage om ugen), supermarked og meget andet. Udenfor er der legeplads med et stort klatrestativ, og det er også her, at I ofte finder feriestedets aktivitetsguider, der indbyder til al mulig sjov for børnene i det lille aktivitetshus ved siden af. Mens børnene leger, er der også mulighed for, at de voksne kan forkæle sig selv i dampbadet eller skønhedssalonen.

Faciliteter og muligheder

Faciliteter og muligheder

 I området har I desuden mulighed for at spille golf på en 9-hullers bane, spille tennis, eller tage på gå - eller cykelture i det dejlige grønne område med et utal af søer. Cykler i alle afskygninger lige fra el-cykler og sofa-familiecykler til de almindelige med pedalkraft kan lejes på stedet helt ned på timebasis. Gå eller cykel hen til hestefoldene, hvor I kan få en ridetur mod betaling eller lade børnene løbe rundt blandt gederne og de små minigrise i folden ved siden af. Herfra kan I kigge over til en lille indianerlandsby med store imponerende tipier.