Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Van der Valk Resort Linstow

Alt det får I:
Blot 55 km syd for Rostock
Mulighed for All Inclusive
Masser af sportsaktiviteter
Vandland til timevis af sjov
Top Faciliteter
Halvpension
muligt at tilkøbe
Top Faciliteter
Halvpension
muligt at tilkøbe

Vandsjov for hele familien

Besøg det dejlige subtropiske badeland på Van der Valk Resort i Tyskland, hvor familien samles til flere hyggelige stunder omkring underholdende aktiviteter både indendørs og udendørs i den smukke natur. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Liggestole
ved pool
For børn
Animation
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Sport
Tennis
mod betaling
Ridning
tæt på feriested
Wellness/ Spa
Massage
mod betaling
Pension
Halvpension
muligt at tilkøbe
All Inklusive
muligt at tilkøbe

Badeland - Badeland Van der Valk Resort Linstow

Velkommen til badelandet Van der Valk Resort

Om Van der Valk Resort

Om Van der Valk Resort

Van der Valk Resort er et elegant feriested i byen Linstow i Tyskland, som ligger knap 55 kilometer syd for Rostock. I finder resortet tæt på motorvej A19, hvilket gør det super nemt at komme på en skøn badeferie i Tyskland for hele familien. Van der Valk Resort kan anbefales til alle, hvad enten det skal være et par dage eller en hel uge, I vil holde ferie. Læs meget mere om Van der Valk Resort her på hjemmesiden, eller kontakt os på telefon 70 15 41 41, hvis I har spørgsmål. 

Tilkøb pension til ferien på Van der Valk

Tilkøb pension til ferien på Van der Valk

Nyd ferien uden at skulle tænke for meget over klokken og madlavning bestil All inklusive  hjemmefra og slap af. All Inklusive  består af morgenbuffet, frokost-buffet, snacks fra 12.00-17.00, 1 kugle is til børnene om eftermiddagen, eftermiddags kaffe og kage kl. 14-17, aftenbuffet, dagligt fra 10.00-21.00 diverse læskedrikke, husets vin, øl, kaffe og te.

Det er også muligt at bestille halvpension hjemmefra som inkludere morgenmadsbuffet og aftensmadsbuffet.

Badeland med afslapning

Badeland med afslapning

Til Van der Valk Resort hører et subtropisk badeland med vandrutsjebaner, boblebad og en vandkanal, der gør det muligt at tage en svømmetur udenfor. For de mindste børn er der en separat børneafdeling med en lavvandet pool med varmere vand og små vandrutsjebaner. Her er med andre ord noget for både store og små vandhunde, og voksne kan nyde let spise og drikkelse i poolbaren.  

Boliger i badelandet

Boliger i badelandet

På Van der Valk Resort består boligerne af hyggelige stråtækte 2-etagers huse, som alle er af høj kvalitet og rummer moderne faciliteter. Husene er opført i cirkler bag stedets store centrale hotelbygning, hvor reception ligger. Her finder I stort set alle indendørs faciliteterne samlet, så I kan komme nemt til badeland, indendørs legeland, restauranter, (børne)-disco, supermarked og meget andet. Udenfor er der legeplads med et stort klatrestativ, og det er også her, at I ofte finder feriestedets aktivitetsguider, der indbyder til al mulig sjov for børnene i det lille aktivitetshus ved siden af. Mens børnene leger, er der også mulighed for, at de voksne kan forkæle sig selv i dampbadet eller skønhedssalonen.

Faciliteter og muligheder

Faciliteter og muligheder

 I området har I desuden mulighed for at spille golf på en 9-hullers bane, spille tennis, eller tage på gå - eller cykelture i det dejlige grønne område med et utal af søer. Cykler i alle afskygninger lige fra el-cykler og sofa-familiecykler til de almindelige med pedalkraft kan lejes på stedet helt ned på timebasis. Gå eller cykel hen til hestefoldene, hvor I kan få en ridetur mod betaling eller lade børnene løbe rundt blandt gederne og de små minigrise i folden ved siden af. Herfra kan I kigge over til en lille indianerlandsby med store imponerende tipier.